- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltn
senior tag
Innen apróról vettem, de én a sokadik gazdája vagyok mint kinyomoztam. Se számla se garipapír. Pedig imei alapján még garis volt.
Sajna csak megrepesztettem, én b@sztam el.Fény alatt találtam egy apró repedést az üveg alatt, tehát eltört az amoled.
18k a legolcsóbb kijelző ebayről. Csak megéri rendelni másikat. Valakinek tapasztalata ebayes kijelzőkről? -
Zoltn
senior tag
Na megjött ebayről az akku, kicseréltem. Megszűnt működni a kijelzőm!
Sztem kuka a teló.
Amúgy is használhatatlan volt már amúgy, a nagy akku hátlap nélkül konkrétan bármit csináltam vele kikapcsolt. Az utobbi időben még úgy is ha rajta volt.
Azért kár érte. Nem értem, finoman csináltam mindent. Mi baja lehet.
Ugyanitt projektor és akkus hátlap eladó! -
Zoltn
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1829 üzenetére
Bizony! Nekem is lett egy 20k ért. Nagyon szeretem! VB T nézzük rajta, tokrejo! Mondjuk 20k nak többet nem ér.
-
Zoltn
senior tag
Lehet késő van már, de ma vettem lidl-ben nagyon fain telefontartót kocsiba. Kis négyszög mágnes, a teló hátuljára kell ragasztani egy fém lapot és ugy fogja meg elég stabilan a készüléket. Ami ugye a mágnesnek hála a ragasztgatás a motoZ ből kimarad. 1500 pénz. Nekem bejön.
-
Zoltn
senior tag
2 dolog lenne.
A projektorral nem tudok nézni horizonGo-n semmit. Csak annyit ir ki a program, hogy külső megjelenítő nem támogatott. Szóval ez annyira nem ok. Más belefutott ilyenekbe?
A másik, meg hogy mikor jön már ki az oreo?
-
Zoltn
senior tag
Sikerült rátenni a kezem a győri projektorra!
Hát nagyon menő!!! Lassan elkap a pokenom érzés, gyűjtsd össze mind! Mármint a modokat. Egyre jobban szeretem ezt a telefont.
Autós tartója van valakinek? Arra nagyon kíváncsi lennék. -
Zoltn
senior tag
Én LG v10 ről váltottam MotoZ re. Először fura volt, nagyon idegennek éreztem, de 2 hét alatt nagyon megszerettem! Nagyon kezes kis gép. Hiányzott a hangminőség, meg a Jack dugó, de vettem egy turbo power modot és tudom tölteni meg az usb dac is rámegy egyszerre.
Amúgy nyomkodni, fogdosni használni jobb mint az LGt.
Viszont Az én akksim is vacakol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest