- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Német saturnos garanciás ügye volt már valakinek? Mintha gyengülni kezdene az üzemidő, más bajom nincs. Gondoltam hogy írok nekik, de nem beszélek németül.
-
Zolás
addikt
https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_461253.html?%3F&lkid=12024143
Bocsi mobilról csak így megy 200dolcsi Moto Z -
Zolás
addikt
Oreo alá tud valaki jó adblockert erre a telefonra? Kissé túlzásnak érzem a féloldalas voda reklámot mobil nézetben, főleg hogy külföldön vagyok, nem hiszem el hogy ez ennyire kell ide.
-
Zolás
addikt
Sziasztok. Nem frissül a telefon december óta. A fentebb említett 8.0 verziót megéri felrakni?
Az a gondom, hogy nehezen vált hálózatot a telefon határátlépés után, van hogy ki kell választani a szolgáltatót, mert egyszerűen nem akarja magától. -
Zolás
addikt
válasz
Szabcsizz #1384 üzenetére
Mikor anno megvettem a moto defy telefont, hülyére reklámozták a frissitéseket, ilyen szerződés van megkötve, olyan évekig tartó garantált frissítést kap. Aztán csend lett, és ottmaradtunk valami hulladék rendszeren. Most megint mintha ugyanez lenne, jó nagy csend van, csak legalább a meglévő rendszer nem egy régen elévült valami.
-
Zolás
addikt
Valahol lehet kapni autós töltőt, ami úgy tölt mint a gyári? Van qc2 töltőm, de csak simán lassan tölti.
-
Zolás
addikt
Valaki tud segíteni TWRP recovery installban? Valamiért nem hagyja magát, én meg kezdek hülyét kapni...
-
Zolás
addikt
Na programot már találtam hozzá, csak root kell neki, azt meg még nem akartam így elsőre....
-
Zolás
addikt
Miután megadtam a telefonnak, hogy állítsa vissza az adataimat a google fiókból, az alkalmazásokat nem telepítette fel, és a mentett wifi hálózatok sincsenek itt. Az alkalmazásokat még megoldom, de a mentett wifiket hogyan tudom visszaszerezni?
-
Zolás
addikt
Veszettül gondolkozom egy ilyen telefon megvételén. Nagyon tetszik, igaz fél collal nagyobb mint a jelenlegi Nexus5 telefonom, de szerintem túlélem. Amitől igazán félek, hogy eltörik, mert elöl-hátul üveg.
Szerintetek megéri várni a MotoZ2-re, vagy nem éri meg? Amire szükségem van, azt igazából tudja, csak az időtállóság miatt kérdezem, ez a telefonom is megvan több mint 3 éve, kb ennyi időre veszek telefont, nem vagyok az a nagy csereberélő ember.
A másik dilemmám, hogy egyáltalán kell-e nekem flagship telefon 200k körüli összegért, most hogy nem látja a galileoanyámtyúkja műholdat, meg nem a legbrutálisabb proci van benne, na ez nem izgat. Viszont nem szeretnék befürödni, hogy kb egy évig még talán talán jön rá a friss rom, aztán meg közlik, hogy túl gyenge, és nem kapsz semmit. (Még a régi szép időkben a moto defy pont így járt, gyengébb hulladékok kaptak frissítést, a moto meg tojt a fejünkre)
Szóval megy a nagy dilemma, vagy ez, vagy egy oneplus5(bár kicsit se tetszik kinézetre, viszont a hardver kitart 2-3 évig biztosan). Tehát a kérdés az, hogy akinek most ilyen telefonja van, az hogy érzi: kitart ez még 2 évig, vagy már most gyengécske, és vagy várjak a kettes változatra, vagy vegyek egy másik típust?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest