- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #1901 üzenetére
Nem úgy néz ki, hogy lesz SD845-ös globál verzió.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #1742 üzenetére
A Kínai oldaluk is azt hozza Z5-re. Szép átverés volt. Mondjuk lehet ez lesz a Motorola One Power is. Kínézet alapján.
a korábbi német mediamarktos sztorim rendeződött. Pénzt visszakaptam 1 hét után és maradt nálam a lánc + markolat. + úton van egy saturnos Z2 Force is - megnézem milyen, összedobok egy bemutatót is majd. Ismerős nagyon dícséri.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #1722 üzenetére
2 hónapig használtam htc u11-et. Alig hittem, hogy eladjam és vissza menjek az X4-re. A kamera jó és kb. ennyi volt szamomra az egyetlen pozítív a remek készenléti idő mellett. A rendszert nem frissítik, novemberi security patch-en van most is. A jelerőség gyengébb, mint a Motorolák esetén, a hívás közbeni hangminőség szintén. Dual sim kezelése nem az igazi. Bluetooth kodek problémákat szeptember-október óta nem javították. Fejlesztői beállításokba kellett bemenni, hogy ne recsegjen az átadott audió - nem mindig, de spotify alatt párszor előfordult
A hátlap üveg nagyon csúszik és könnyen sérül. Csúcskategóriás telefontól én nem ezt vártam.
Nokia 7 plusnál hívás eldobalásokról, sárguló kijelzőről olvastam. Ott az aksi jó + a Snapdragon 660 + a havi frissítések és kb. ennyi. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1720 üzenetére
"Pénz visszafizetésről szó sem volt, de azt sejtettem hogy nem fogják említeni. "
De, kifizetik. Én részletre vettem és kifizették az addig befizetett részleteket. Abból vettem a Euronicsban egy Z Play-t. Az egésznek így utólag örülök, hiszen a Play semmiben nem rosszabb a Z-nél, sebességben nem vettem észre semmi különbséget (nem igazán játszom), azonban az addig igen csekélyke üzemidő a többszörösére nőtt a Play izmos akksija révén.
Tovább én aktívan használom a Hasselblad fényképezőgép modult, ami Z alatt már szinte használhatatlan volt, mert többek között 50% töltöttség alatt már nem lehetett használni az utóbbi időben és valljuk be a Z ezt a szintet elég hamar eléri. A Play esetében pár %-os töltöttség esetén is tudok vele fotózni.
Igazából így visszatekintve semmiben nem látom jobbnak a Z-t, az én használati szokásaim mellett a Play egy sokkal használhatóbb telefon. Egyedül a fém hátlapot hiányolom, habár a Play üveg hátlapja meg szebb.
Még valamit... a Telekom a visszavásárlás során szenvedett egy sort a hozzáadott JBL modul miatt, hogy azt vissza kell adjam vagy sem.. de aztán némi ráhatással, rájöttek, hogy az promóciós ajándék volt akkor, így az nálam maradhat
Így nehogy hagyjad magad
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Szabcsizz #1712 üzenetére
Hmm, érdekes ez a Telekom. Bevittem nekik a papírt, hogy na ez cserére jogosít fel, és csak pislogtak hogy én ezt hova küldtem meg mi hogy...meg voltak lepődve, hogy nem rajtuk keresztül lett szervízbe küldve. Mindegy, a lényeg hogy a kisker árban választhatok másikat, de azt nem tudták megmondani mennyi volt. Így hétfőn hívnak vissza, és majd akkor küldenek nekem egy listát is, de ha nem élek ezzel a lehetőséggel, akkor ők megveszik a telefont, és úgy vehetek olyat, amilyet szeretnék. Pénz visszafizetésről szó sem volt, de azt sejtettem hogy nem fogják említeni. De nem probléma, nem is élnék vele.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #1708 üzenetére
A srác akinek vettem már így is használ egy Z2 Force-ot és van mellete Z2 play is. Összehasonlítva kb. ugyanaz a minőség. Annyi az eltérés, hogy a Play 6000-es aluminium, a Force pedig 7000-es.
Az kérdés még, hogy az ezévi "sima" Z3 is üveg lesz-e mint a Play vagy sem. Amúgy minőségben a G6 Play-en lepődtem meg, hogy abba is üvegszerű a hátlap, de nagyon egyben van, ahhoz képest, hogy 200 euró alatt nyit.
A Z3 Play-t majd kivesézem egy logout-os bemutató keretén belül, ha megérkezik. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #1704 üzenetére
Nem tudom, nem hiszem. Arról nem nagyon volt kint semmi leak mostanában. Z2 Force rendben van, ismerősnek most vettem hétvégén. Nézni kell a német saturn és mediamarkt honlapját, hátha kifogsz valami brutálisan meglapő akciót
mondjuk a német mediamarktot most nem ajánlom, mert a Z2 Play helyett kaptam egy shimano láncot és egy rose kormányvédőt....tegnap irtóra örültem, amikor kibontom a mediamarkt.de ragasztószalagos dobozt és ez van benne teló helyett. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1694 üzenetére
Nekem is ilyen rövid idő volt. És csak egy levél jött, hogy nem javítják és tulajdonképpen cserére jogosító papírt küldenek. Azzal bemenni a Telekomba, és ott intézni tovább. Meglepődnék, ha a telefont küldenék vissza ennyi idő múlva. De miért nem mondják ki, hogy nem javítanak Magyarországon Motorola telefont, hanem egyből csereutalvány vagy ha nem szolgáltatói, akkor pénz.
De lehet, hogy tévedek, ha valakinek több az információja, akkor szóljon.
Egy kérdés: itthon vásárolt készüléket nem lehet külföldön javíttatni vagy gariztatni? -
FlDutchman
tag
válasz
Szabcsizz #1692 üzenetére
Don't panic. Hívd az ügyfélszolgálatot, IMEI szám alapján kikeresik, és lediktálják a munkalap számot, hogy később te is le tudd kérdezni a javítás állapotát
Telefonszámot itt nézd: a 801-es -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1643 üzenetére
Ezen az oldalon keresd meg a Lenovo/Motorola Okostelefonok: Sykes Lenovo részt, ott az email cím (lenovo@tmx.hu), és hogy miket kell írni nekik.
Telefonon is hívhatod őket (+36-23-999-704), akkor megadod az email címed és küldenek is már minden infót, amit tudnod kell.
Gyorsak voltak. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1638 üzenetére
Nem. Írtam TMX-nek, jött a futár és vitte. Persze jól becsomagolva. Nem kell nekik semmi, se töltő, de doboz. Ghiottone linkelt hova írjak, teljesen korrekten leemaileztem a szervizzel.
Telekomon keresztül hetekig tartott volna, így egy hét se volt, de ez is csak azért volt ennyi, mert közben volt húsvét. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1636 üzenetére
A még, a maradék hátralévő részleteket nem kell tovább fizetni. Kifizetik az addig befizetett összeget, bevételezik a telefont, mintha megvennék tőled, és ennyi. A JBL modulon szenvedtek, de mondtam nekik, hogy az akkor ajándék volt mellé, így azt nem kérték. Te se add, először bepróbálkoztak.
-
zsoltzsolt
addikt
-
ati888
senior tag
válasz
Szabcsizz #1623 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen erős melegedéssel és hirtelen merüléssel kezdődött, utána elment a wifi. Visszaküldtem, kicserélték az alaplapot (gondolom, mert új IMEI számot is kapott). Mennyi garancia van még rá neked? Ha nem sok, akkor szerintem küldd szervizbe, ha van még rá pár hónap, akkor használd, de szerintem nem sokáig fogod...
Most Oreoval ha reggel hatkor leveszem, este 9-kor még 50-60% körül van. Mondjuk csak telefon, kis net, viber, néha Waze megy.
Ati
-
válasz
Szabcsizz #1573 üzenetére
Egyik kedvenc funkcióm. Még Moto X-en szerettem meg. Nálam szerencsére tökéletesen működik.
Nézd meg egy másik telefon kamerájával, hogy működnek-e az infra érzékelők a telefon alsó részén. (Alul, a két nagyobb "kör". Mivel infravörös fényt használ, csak kamerával látszódik. Mint itt, a jobb oldali képen.)
-
Kobak 27
tag
válasz
Szabcsizz #1549 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek.
Jelentem, ma normál használat mellett, úgy, hogy kikapcsoltam a gps-t és reggel töltöttem 8-ig kb, most 58%-on áll az akku, holott az elmúlt hetekben ilyenkor már alig volt 15-20... Úgy néz ki evvel ez az extrém fogyasztás elmúlt.
Lássuk az Oreo-t.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1542 üzenetére
Pedig így kezdődött.. Ha nem lett volna a telefonom meg garanciális, akkor első körben akksit cseréltettem volna, de így már nem tudom meg, hogy az volt-e gond vagy sem. Egyébként a Play ára tovább esett a Euronicsban. 🙂 Én hetvenért vettem, erre ősz Baross már csak 63 vagy akörül. Ennyit nagyon megér.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1504 üzenetére
Szerintem nem akartak vele tökölni
Nem is tudom, Huawei Mate pro 10 lite (ha jól emlékszem, többek közt, de nem vagyok nagy híve ennek a vonalnak és a MIUI-nak), meg hasonlók. Azt mondta, hogy a mostani listaárán tudnék választani, ami tudtommal nem teljesen igaz, mert a vásárláskori listaáron kellett volna telefonokat javasolnia. De a már meglévő és gyakran használt modok miatt nem is gondolkodtam másban. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1504 üzenetére
Szerintem nem akartak vele tökölni
Nem is tudom, Huawei Mate pro 10 lite (ha jól emlékszem, többek közt, de nemvagyok nagy híve ennek a vonalnak és a MIUI-nak), meg hasonlók. Azt mondta, hogy a mostani listaárán tudnék választani, ami tudtommal nem teljesen igaz, mert a vásárláskori listaáron kellett volna telefonokat javasolnia. De a már meglévő és gyakran használt modok miatt nem is gondolkodtam másban. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1502 üzenetére
Garanciális volt még, Telekomtól, részletre lett véve. Egy levelet kaptam vissza a futártól, abban volt a csereutalvány. Telekom már nem forgalmazza, így bepróbálkoztak, hogy mire tudom cserélni, de egyik sem tetszett, meg ugye ott vannak a modok, amiket használni szeretnék (Hasselblad, projektor, JBL, akksi modul).
Így kértem a Telekomtól, hogy fizessék vissza a befizetett összeget, állítsák vissza az előfizetésemet megint alapra, vagyis hűségidő nélkülivé.
Meg is tetták,ott helyben és azonnal, kp-ban (!!) visszafizették a befizetett részleteket (pedig utalni szokták 30 napon belül), és így elmentem az Euronicsba és vettem 69900-ert egy Playt.
Így végül számomra teljesen rendben zajlott a dolog, de rizikós, hogy garanciaidőben nem fognak javítani Motorola telefonokat (legalábbis Magyarországon), de lehet, hogy ebben tévedek, ha van valakinek tapasztalata, akkor ossza meg. -
Kobak 27
tag
válasz
Szabcsizz #1472 üzenetére
Tinder tesz be szerinted? Miért fogyaszt annyit?
Leszedtem.
Ami érdekes, hogy újraindítás után nem volt gond, tindert elindítva megint esik az akku.
Most leszedtem és feltöltöm, hogy megnézzem mi a helyzet.
De zavar, hogy éjszaka fel volt töltve, telefonáltam kb 45 percet és most 57%. Ez így nem jó.GSM batteryt monitort is leszedtem.
Most csak a rendszer monitor app van fent.
-
Kobak 27
tag
válasz
Szabcsizz #1470 üzenetére
Amióta reggel újraindítottam gyakorlatilag helyreállt. A korábbi 6-9 perc / 1% felment 1 óra 15 percre. Érdekes. Ki is simult az akkunak a görbéje. Eddig esett nagyon durván, most meg majdnem vízszintes.
Nekem úgy néz ki ez helyrehozta, mert a proci terhelés is leesett, meg a készülék hőmérséklete is. Nem tudom mi lehetett, de valami nagyon betett. -
artos
tag
válasz
Szabcsizz #1387 üzenetére
Engem kifejezetten bosszant, - még ha nem is hoz sok újat - hogy ennyire lelassult a szoftver upgrade. Ősszel 2-3 frissítés is érkezett, most meg lassan el telik több mint egy negyed év és semmi. Ahhoz képest milyen gyors volt régebben a szoftver frissítés, kezdi most mér beérni pl. a samsungot.
-
Zolás
addikt
válasz
Szabcsizz #1384 üzenetére
Mikor anno megvettem a moto defy telefont, hülyére reklámozták a frissitéseket, ilyen szerződés van megkötve, olyan évekig tartó garantált frissítést kap. Aztán csend lett, és ottmaradtunk valami hulladék rendszeren. Most megint mintha ugyanez lenne, jó nagy csend van, csak legalább a meglévő rendszer nem egy régen elévült valami.
-
zsoltzsolt
addikt
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #1272 üzenetére
Mivel nektek a januári patchel együtt érkezik majd szerintem az Oreo így lehet abból 28.-a környéke lesz. - Mostanában már nem annyira kiszámítható, hogy mikor érkezik + a főverzió frissítést lassabban engedik ki. G4 Plusra például már Indiában a februári biztonsági frissítés infója is kint van
ott az Oreo később lesz kiadva..
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1142 üzenetére
Köszi, az megvolt!
SR volt. hisz újra kellett indítani a telefon. Az első után kb 70%-on a vonal hosszú ideig, majd egy újabb fagyás és kényszerű újraindítás után 30%-on állt és nem változott.
Most mivel az újraindítások után sem változott feltettem töltőre (hátha lesz valami), feltöltött, és most mintha helyre kezdene állni az agya -
válasz
Szabcsizz #1106 üzenetére
Hát a reflash-től csak rosszabbodott a helyzet. Pontról pontra követtem amit leírt a kollega, de most már a WiFi sem működik. Hiába kapcsolom be, a hálózatokat nem látja.
További adalék, hogy véletlenszerűen megfagy a telefon. Ilyenkor pár másodperc után automatikusan újraindítja magát.Továbbá a flash sem ment zökkenőmentesen. Az alábbi parancs failed lett:
C:\adbtools>fastboot erase clogo
(bootloader) slot-count: not found
(bootloader) slot-suffixes: not found
(bootloader) has-slot:clogo: not found
erasing 'clogo'...
(bootloader) Permission denied
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.004sValamint az alábbiak minden egyes parancsnál megjelentek, ami szerintem szintén nem természetes:
(bootloader) slot-count: not found
(bootloader) slot-suffixes: not found -
válasz
Szabcsizz #1104 üzenetére
Igen, jobb híján az lesz. Ahogy olvasom, a gyári rom újra telepítéséhez nem kell kinyitni a bootloader-t, ami azért pozitívum.
Ugyanakkor azóta tapasztaltam más problémákat is:
- A Bluetooth nem működik (nem mintha nagyon hiányozna).
- A kamerát védő üveg (vagy inkább műanyag) 1 nap alatt összekarcolódott, pedig rettentően vigyázok a telefonra. (Jobb híján vágtam rá egy fólia darabot. Aztán majd rendelek rá üveg fóliát.)
- A kijelző GG4 üvege sem egy nagy szám. Már most van rajta 2 vékony hajszálkarc.
- Az nfc fizetés trükkös az otp simple appal. Mindig csak másodjára sikerül a fizetés. Egyelőre még nem tudom, hogy ez a telefon, vagy a simple app hibája.Összességében egyelőre csalódott vagyok. A Moto X 2014-emhez képest ez jelentős minőségbeli visszalépés.
Majd holnap írok, hogy segített-e a reflash.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #1091 üzenetére
Anno az 1. generációs Moto X-ben, ahol megjelent először a Motorola aktív kijelző technológiája pulzált az értesítés. Később ezt az amoledes panellal szerelt Motoknál is sajna elhagyták.
Usb type c-ből ugreen-t ajánlok ali hivatalos boltból Kínából, de itthonról nillkint legalább -puremobilnál, speedshopban biztos van.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #1063 üzenetére
Most rendeltem az X4-hez spiegen tokot az amerikai amazonról. Előtte hasznaltam Z/Z2 Playen a kínai másolatát is, de már nem olyan minőség mint korabban és itt is kivágták a pinek helyét. Ahogy látom van Z-hez is és 20 dolcsi körül megvan szállítási költséggel. Sajna az eus amazon oldalakról nem szallítanak hozzánk ilyen tokot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Ingatlanos topic!
- Ford topik
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged