- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe215
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #2074 üzenetére
még nem volt időm próbálgatni, csak felraktam és majd holnap beállítom
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #2046 üzenetére
tele megelégedett felhasználók véleményével
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #2005 üzenetére
Kamuval nem, de amúgy Z3 Play-t adnak, az van náluk.
-
SL-27
tag
válasz
zsoltzsolt #2005 üzenetére
Szerintem kamuval nem érdemes
-
SL-27
tag
válasz
zsoltzsolt #2002 üzenetére
Szerintem egyből dobják az újat.
Semmi más baja nem volt az aksin kívül. -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1991 üzenetére
Nektek lehet nem így van rajta. Nálunk a Force-on Moto Súgó, ez a Help, vagy mi a fene volt régen.
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1976 üzenetére
Az enyém is Telekomos volt, ráadásul céges, sőt a Telekom csak 1 év garanciát vállal rá. A végső poén pedig, hogy nekem nem is az eredeti 177e Ft-os ár szerepelt rajta, csak jóval kevesebb, mert egyedi konstrukcióban vettük, komoly kedvezménnyel.
Szerintem nem szaroznak vele, ha 2 éven belül vagy. -
rpap96
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #1976 üzenetére
A számla szerint nem részletre lett vásárolva.
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1960 üzenetére
Szerintem az más. Arra a biztosító fizet, nem pedig a TMX. Bár lehet, hogy nincs igazam, de mondjuk meg kell nézni a biztosítást.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1957 üzenetére
Z3 Playre.
-
válasz
zsoltzsolt #1927 üzenetére
Igen, személyesen.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1875 üzenetére
Basszus, azt hittem hogy az nem a Z3, így lapoztam. Kínos.
De mindegy is, csak legyen minnél előbb kapható.Simple Mind:
Na látod ezzel nincs tapasztalatom. Garancián kívül nem tudom, hogy hogyan járnak el. Szerintem írj a TMX-nek, ezzel kapcsolatban.
www.tmx.hu Itt minden infót megtalálsz, de ha kell segítség csak szólj. -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1869 üzenetére
Há mer a prémium, teccik érteni? Már alig várom, hogy a dbrandet rárakjam a playre.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1863 üzenetére
De. Az összes Z amoled, de az alzan elszokták írni ezeket.
-
Zoltn
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1829 üzenetére
Bizony! Nekem is lett egy 20k ért. Nagyon szeretem! VB T nézzük rajta, tokrejo! Mondjuk 20k nak többet nem ér.
-
darnyi
tag
válasz
zsoltzsolt #1827 üzenetére
Tényleg.. Annyit még én is adtam volna érte
-
Herczi
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1811 üzenetére
Igen
"moto style shells are compatible with any phone in the moto z family."
Én sajnálom rá a 800 Ft postát.
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1782 üzenetére
A Z2 Force-rol : "Amazonon 355 EUR házhoz szállítva a Z2 Force."
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1759 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1759 üzenetére
Anno én Nillkint vettem a tvcmallról. Most a force-ra angliából rendeltem valami ismeretlen üvegfóliát első körben aminek az ujjlenyomat olvasó része keskenyebb, mint kellene, de addig megteszi, amíg nem jön rá brotect fólia.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1729 üzenetére
Az enyém hetet. 😂 De lehet félreérthetően írtam, a procira gondoltam, nem a készülékre.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1727 üzenetére
Például időtállóbb.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1721 üzenetére
Pont ez a probléma nálam is. Van itthon három hátlap, egy JBL modul, Hasselblad modul, plusz egy Incipio is. Ezeket azért nem szeretném csak úgy a fiókban hagyni, szóval megvárom a Z3 család megjelenését, és biztosan beruházok az egyikre. Addig viszont további infóval tudok szolgálni. Már hívtak, pedig úgy volt hogy csak hétfőn. A kiskereskedelmi ára 165800ft volt, így olyan értékig választhatok. Már ki is néztem magamnak a Nokia 7 Plus-t, mikor lattam, hogy a HTC U11 pont belefér az összegbe, és kicsit gondolkodóba estem. Sosem volt még HTC-m, még csak kézben sem.
A JBL modot nálam is felhozták, de a kiscsaj rögtön mondta hogy az ajándék volt mellé, így nem kérik vissza. -
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1709 üzenetére
Nem kaptam vissza a készüléket, csak egy csereutalványt. Én csak a készüléket küldtem el, számlát és garancia levelet nem, azt csak elektronikusan. Szóval rosszat nem tudok mondani a szervízre.
Már csak az a kérdés, hogy a készüléknek mi lehetett az utolsó listaára..arra én már nem emlékszem. A számlán 122ezret látok, és akkor vettem mikor már kifutó volt.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1695 üzenetére
Mintha a TMX oldalán olvastam volna valami olyasmit, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy ők nem javítanak hanem csereutalványt nyújtanak át. Vagy valami ilyesmi. De ebben nem vagyok biztos. A kérdésed engem is érdekelne, mellesleg jó lett az új képed.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1661 üzenetére
Ha gyakran látogatott lenne ez a topik, akkor jönne is a válasz egyből. De van, legyél prémium tag.
-
válasz
zsoltzsolt #1650 üzenetére
Olvastam csak nem jöttem rá!? A kamerának van külön akkuja? A Mobilarénán elolvastam a Moto Modok tesztjét de ott nem írták hogy lenne külön akkuja. Vagy a telefon akkuját használja, és úgy nem működik 50% alatt? A JBLnek van külön akkuja.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1645 üzenetére
Mégegyszer köszönöm a segítséget! 🙂
-
FlDutchman
tag
válasz
zsoltzsolt #1639 üzenetére
üvegcsere szervízben kb mennyibe kerül? kellett már valakinek cseréltetnie?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1642 üzenetére
Rendben, köszi a segítséget. 😊
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1639 üzenetére
Pontosan mi volt az a cím? Mert akkor nem szarakodok a T-vel..
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1637 üzenetére
Köszi a választ, így már azért emészthetőbb. Bár logikus is, leeshetett volna. (túl meleg van már)
Telekomhoz vitted egyenesen? Bár gondolom ez teljesen mindegy. Pontosan mit mondtál, mi a készülék hibája? -
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1635 üzenetére
Tehát amit eddig fizettem érte, azt visszaadják, a többit meg fizessem tovább. Hát ebben én nem igen látom az üzletet..számomra legalábbis nem.
Na mindegy, ez így akkor sem maradhat hogy szenvedek vele addig amíg le nem jár a szerződés. -
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1632 üzenetére
Én is, és remélem hogy csere lesz belőle. Nyugodtan kis is cserélhetik új készülékre, mert amúgy imádom a telefont. Csak már néha félek, annyira forró..megfogni alig lehet. Telekomnál vásároltam. Csak ha esetleg pénz visszafizetés van, és nem járt még le a hűség, plusz ki sincs fizetve, akkor nem tudom mi lesz.
-
acura13
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #1609 üzenetére
hogyan kell visszaállitani?? ugy tudom 7-re nem lehet visszamenni...vagy mégis??
-
acura13
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #1602 üzenetére
azért kérdem...van akinek jobb let, nekem rosszabb?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1590 üzenetére
Nem ez a szokásos Motorola megoldás - új funkciót nem kapsz a moto appnál, hiába frissül a rendszer és hiába kapta azt meg - már alapból - a később megjelent G5s, G5s Plus, X4, Z2 Force/ Play és a ma bemutatkozó G6 család.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1571 üzenetére
Szerintem kérdésben a válasz. Ez a Z, kicsit prototípus szagú. A Z2-n látszik, hogy ott javították a hiányosságok nagy részét.
-
Joe215
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #1568 üzenetére
Z és reteu, de frissítésre keresve eszköz naprakész. 7.1.1 december 1
-
szobimark93
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #1559 üzenetére
Még annyira nem ástam bele magam, első ránézésre nem. De csak onnantól fehér ha lehúzod. Alapértelmezetten fekete/sötét/nem tudom fekete a hátterem.
Van pár nice to have funkciója is, már a sávban kiírja az akkuszázalékot (miután lehúztad), még tetszik, hogy a következő ébresztés időpontját is feltünteti. Így durván ezek amik az értesítési területeken változtak.
Még ismerkedek vele, tegnap este hagytam frissülni, azóta őrültek háza minden irányba, de eddig hibamentesen és nagy mosollyal használom!
-
szobimark93
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #1557 üzenetére
Az értesítési terület (sáv lehúzása után) fehéredett be, a beállítások is (bár lehet ez eddig is ilyen volt). A gyári launcher pedig állíthatóan világos/sötét, itt a Google Asszisztens lecserélődött.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #1546 üzenetére
Ez mennyiben cáfolja az állításomat?
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #1541 üzenetére
Sztem ez nem lustaság kérdése volt. Két dolog miatt gondolom így.
Egyik Z Playes topiktárs összetörte az övét. Egyáltalán nem vállalták a javítást, mondván, hogy semmilyen alkatrész utánpótlásuk nincs hozzá.
Én személyesen voltam az enyémmel a TMX -nél (garis javítás, egyszerűen orvosolható, szoftveres hibája volt). 10 percig nézegették a telót, meg a számlát, hogy kiderítsék, hogy ez a Motorola nevű izé hozzájuk tartozik-e. Nem hagytam náluk. Szvsz. nincs felkészültségük és alkatrészük a diagnosztikához és a javításhoz. Ezért gari esetén csak a csere opció marad (vagy a pénzvisszafizetés), garin kívül meg itthon semmi. -
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1543 üzenetére
Akkor marad az, hogy megvárom az Oreo-t, és ha az után is ugyanilyen lesz akkor szervíz. Vagyis beviszem a T-be, hogy küldjék el. Nálad pontosan, hogy ment a gariztatás? Mármint egyenesen a TMX-be küldted?
Ha nekem is így lesz, kérem vissza a pénzem és majd kipótolom. -
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1538 üzenetére
Ezen egy akku csere nem segíthet? Ha mondjuk 10-20e Ft-ért ki lehetne cseréltetni, annyit megérne.
Amúgy hasonló hibát tapasztalt az a barátom is, teljesen hasonlóan. Ez nem valami általános hiba megint? -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1537 üzenetére
Google helyelőzmények be vannak kapcsolva? Az lehet a ludas, vagy a google alkalmazáson belül valamelyik beállítás.
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1534 üzenetére
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1532 üzenetére
Zsoltzsolt, neked mi volt a baja a telefonodnak?
A Z szerintem még mindig nyerő választás.
A Hasselblad mod sajnos csak 50%-os töltöttségig működik, de addig tökéletes. Remélem, hogy javítani fogják, mert így azért nem tökéletes.
Én evvel az akkumulátor dologgal próbálkozom, és tegnap este egy barátommal beszélgettünk, akinek szintén Z-je van, aki azt mondta, hogy nála a GPS tesz be az akkunak. Korábban ugye a GPS-t csak akkor használta a telefon, ha kellett, nem működött állandóan. Olyan, mintha ezt az egyik frissítés alkalmával elszúrták volna, és állandóan működne. Ma lelőttem a gps-t és gyakorlatilag alig merült a telefon. 1 évig szinte tökéletes volt, de most kb 1 hónapja valami nem kóser. Próbálkozom mindennel, mert telefon amúgy szerintem nagyon jó, a modokkal együtt. -
darnyi
tag
válasz
zsoltzsolt #1530 üzenetére
Köszi a választ, akkor lehet mégse ruházok be rá
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1513 üzenetére
Valami konkrétra számítottam, de ez ilyen nesze semmi, fogd meg jól.
-
szobimark93
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #1522 üzenetére
Én ez alapján regisztráltam.
Ez is az első kommentek között volt.De még nem jött semmi újdonság, ha ez változik mindenképp írom!
-
mokuska02
tag
válasz
zsoltzsolt #1515 üzenetére
Nekem már fentvan,igazából nem rossz.Nem kell semmi extrára gondolni,de jól működik.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1515 üzenetére
Szerintem nincs. Egyszerűen csak sokan kíváncsiak az újdonságra. Legalábbis én így gondolom. Plusz én azért várom, mert végre újrahúzhatom a telefont. (addig már nem akarom)
-
SL-27
tag
válasz
zsoltzsolt #1513 üzenetére
Hűűű, ez aztán döfi. Kitépem a hajamat az ilyen "szösszenetektől".
A végén nyár lesz belőle, aztán elfelejtik, oszt cső! -
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #1507 üzenetére
Érdekes, mert nem kétszer akkora az aksija, és majdnem dupla ideig húzza?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1503 üzenetére
Pontosan milyen készülékekre tudtad volna cserélni? Így visszavonom az előző kijelentésemet, elég korrektek voltak. Bár az még mindig furcsa számomra, hogy egy szervíz nem tud mit kezdeni vele..
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1501 üzenetére
És akkor ennyivel el is küldtek, hogy nem javítható, csinálj amit akarsz? Mert akkor ez így elég felháborító..
-
Lovi24
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1489 üzenetére
Nem vagyok szegedi,csak szerencsére ma pont arra volt dolgom
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1465 üzenetére
Az nem a sorozat szám? Ha jól tudom,az benne van a beállításokban.
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1450 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy nálam újra előjön ez a probléma és nem tudom, hogy hardware-es hiba vagy csak simán szoftveres.
Meg mondom, lehet, hogy le is járt már épp az 1 év gari...
Visszakerestem, elvileg áprilisban lesz 1 éves. Meglátjuk addig. -
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1424 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy fényképezni akartam, majd elküldeni. Kikapcsolt a telefon, majd újraindítottam. Bebootolt, pin kód, újra kikapcs. A vége az lett, hogy töltőre raktam, 27%-on volt. Bekapcsoltam ment. Eddig talán 2 alkalommal csinálta.
Nekem is Telekomos amúgy...
Én nem nagyon szeretném gariztatni, főleg, hogy talán épp most jár le. 1 vagy 2 év van rá a Telekomnál, nem tudjátok? -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1442 üzenetére
Fejlődtek
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1440 üzenetére
Ja, mert nem ismerik a készüléket se. Készülj fel akár 1 hónapos ügyintézésre is, ha egy gyári rom flashelésére Z Play esetében a kollégának 30 napot mondtak. -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1431 üzenetére
Akkor nyugtatót bevenni és irány a tmx - pickup & return-el is megy.
Ha nem garanciális arra van Motorolás ismerős szaki. -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1429 üzenetére
Szerintem kezd náluk.
Azt hittem amazonos. Szolgaltatós telóm már évek óta nem volt, hibàs Motorolám se. -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1427 üzenetére
Honnan van?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1425 üzenetére
Irány gariztatni.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1422 üzenetére
-
Lovi24
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1409 üzenetére
Inkább vegyél egy ilyet
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1407 üzenetére
Elírták. A fekete is 72 gramm.
Anno az olasz amazonnál is voltak ilyenek + az expansysnál is, ahol nem tudták, hogy az 1. genes Z Play EU modell dual simes és a Lenovotol se kaptak korrekt infót.... -
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #1382 üzenetére
Lehet, de a Motorolánál mindig gyorsan jöttek a frissítések, amióta a Lenovo megvásárolta, egyre jobban késnek. 2 éve még decemberben, tavaly már csak januárban jött az új verzió, idén meg semmi.
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1374 üzenetére
Szia!
Én használok Hasselblad modot, amikor épp szükségem van rá.
Először jöjjön a fekete leves.
Nálam van most is, rátettem a telefonra, kamera hiba... 5x próba, hiba, hiba. Levettem, újraindítottam, csatlakozók...hiba.
Rádugtam töltőre a telefont, láss csodát, egyből működik.
Nekem van egy elméletem, amit ugyan sehol nem erősítettek meg, de van egy olyan érzésem, hogy bizonyos töltöttségi szint alatt nem engedi használni. Most 30 % körül volt a telefon, de ki fogom próbálni 40-50% körül.
Szóval lehet, hogy ez az egész kamera hiba csak a töltöttséggel függ össze, mivel a kamerahiba után, csak a töltőt raktam rá, és egyből működik.A mod amúgy szerintem jó, egész jó képeket csinál, bár azért bent nem kell tőle csodákat várni, de vállalható. A zoom praktikus, jól működik. Én télen akciósan 40e Ft körül vettem, ennyit megér, de az eredeti árát nem. Így viszont mindig van nálam egy fényképezőgép, ami jó dolog.
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #1366 üzenetére
Szerintem ez volt az utolsó motom.
-
Akron99
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #1355 üzenetére
A edigitálnál a "vezetéknélküli" még szerepelt is névben, de az sem tudta a qi töltést. Kicsit félrevezető. ...van olyan változat de ez lehet(??) nem az. Vedd meg majd megtudod. Hát Fura ez így!
-
ati888
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1356 üzenetére
Ott van, hogy hol van készleten, hívd fel, kérd meg, hogy tegyék félre neked.
Ati
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1344 üzenetére
A hátlapon lévő csatlakozókra gondol szerintem.
-
Picco
addikt
válasz
zsoltzsolt #1339 üzenetére
azert varjuk meg mi jon vissza mert a moto/lenovo repair center ertekelesi konvergalnak az 1 csillaghoz erosen
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1322 üzenetére
Sajnos március előtt nem fog ideérni,van egy ilyen érzésem..
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1317 üzenetére
Ha automatikus, akkor a szoftver a külső körülményeknek megfelelően kapcsolja be, ha "be" akkor minden kép hdr módban készül.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
zsoltzsolt #1313 üzenetére
Köszi. A fene egye meg...
Jól látom, hogy például a Z2 Play tudja ezt? -
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1294 üzenetére
Cella hibára gyanakodtam,de a nap végén ugyanúgy alakult az üzemidő,mint általában. Szóval valószínűleg igazad lehet. (hála az égnek)
-
acura13
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #1274 üzenetére
Jo estet!
tapasztalt már valaki olyant hogy Z készülékemet este fullra feltoltom, kikapcsolom, reggelre pedig 50-60%-ig lemerul..Mondjuk 10 napbol 2x....
Z2 nem lesz?? csal Z2Play és Force??elfekvoben valakinek esetleg X2 folia???
koszi -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1268 üzenetére
Amúgy ez Ausztráliára és Új-Zélandra vonatkozik, csak nem írták oda.
-
válasz
zsoltzsolt #1268 üzenetére
Reteu-ra még nem jött ki, de itt fog megjelenni, ha már igen.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1243 üzenetére
Nekem a Moto appot úgy lefrissítette az Apptoide,hogy többet el sem indult. Megnéztem és nem is volt telepítve(?) Nagynehezen sikerült visszatenni,úgyhogy én inkább várom a hivatalos frissítést.
Gondolom februárban nekünk is megjön már. Persze ez a 7.1-es ROM szerintem nagyon kiforrott,nekem tényleg hibátlan.(Közben meg őstag lettem)
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1253 üzenetére
'Stock rendszer - nincs külön galéria app, csak a google fotók' osszt csókolom a júzereknek.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1249 üzenetére
Én nem igen vagyok kibékülve a Google fotó appjával. Harmadik féltől származó appot meg nem szeretnék letölteni,mindig a gyári híve vagyok. Ezért is örültem volna,ha van saját galéria alkalmazásuk. Plusz a guglié szerintem nem valami okos.
-
nicu71
addikt
válasz
zsoltzsolt #1247 üzenetére
lehet telepiteni apk-t ,de nem nagyon érdemes.. én a z playen egy hétig használtam aztán maradt a quickpic
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1245 üzenetére
Szerintem se.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1243 üzenetére
Kamera nem megy X4-en, ahhoz 8.0 kell. Kijelzőhöz települ a frissítés. Többit nem próbáltam, nem érdekel.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1239 üzenetére
Yepyep.
-
prolad
addikt
válasz
zsoltzsolt #1227 üzenetére
XDAn láttam egy taskeres megoldást, elvilrg root se kell hozzá. Majd ha a kezemben lesz a telefon, teszek vele egy próbát.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1206 üzenetére
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1202 üzenetére
Szerintem szoftveres sajnos. Bízom benne nagyon, hogy majd az Oreo megoldja, bár a fene tudja.
Külföldön találtam egy csomó hasonló hibás cuccot, nem nagyon volt rá megoldás, inkább csak próbálkozás.
Én az edigitalnál vettem, de nem nagyon akarom visszavinni, mert ahogy látom épp nem forgalmazzák, így tuti nem cserélnék, a pénzzel meg nem járok jól.
Ha budapesti vagy, találkozhatnánk egy próbára, bár szerintem ez eléggé pillanat függő. Ha egyszer elkezd működni, akkor utána amíg le nem választod, addig működik, legalábbis nekem így van.
Amúgy szerintem elég jó képeket csinál. -
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1200 üzenetére
Én használtam, időnként használok most is Hasselblad modot.
A baj az, hogy szerintem szoftveres probléma van, mivel nekem kb első perctől csinálja.
Szerintem nem a mod a hibás, hanem a telefonnak a szoftvere.
Arra mondjuk figyelj, hogy a telefon akkumulátora ne legyen kb 30% alatt, mert akkor nálam konstans kifagy.
Én azt szoktam csinálni, hogy leszedem, megtörölgetem a mod csatlakozóit, meg a telefon csatlakozóit, 1-2 alkalommal újraindítom a kamerát, majd le és vissza. Ha nagyon nem megy, akkor törlöm a moto mod illetve a hasonló programok tárolt, gyorsítótárazott adatait.
Mindenesetre a Hasselblad modul sajnos nem annyira atom biztos, mint sejtettem. A JBL pl tökéletesen működik, meglepően jó hangot produkálva.
Budapesten laksz amúgy? -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1200 üzenetére
Vidd vissza ahol vetted, majd ők intézik.
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1186 üzenetére
Az is probléma, hogy a voLte-t mint szabványt nem tették bele az eredeti LTE szabványba, csak később csapták hozzá, ezért az implementációk is különböznek. Németeknél is szolgáltatónként különböző, melyik független készülékkel megy a dolog - Motoból a Z és a Z Play van a listán pl, Z2 play (még?) nincs
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1192 üzenetére
Nem vagyok rasszista,de az indiaiak borzalmas videókat készítenek.
-
Akron99
aktív tag
válasz
Miért szemétség? Saját szolgáltatásában azt korlátoz egy cég amit akar. Te meg eldöntöd, hogy az ügyfele akarsz-e lenni, vagy sem?
Annyiban persze igazad van, hogy ez egy szomorú magyar valóság. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Kedves felhasználó miért nem nálunk veszel telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest