Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
A 276 Euro-s ár azért több, mint baráti. Kár, hogy itthon jóval többe kerül.
Igaz én T-től vettem, jelentős kedvezménnyel, így a 276 euro-s ár alatt maradtam, úgyhogy nem sírok.A sztereo hangszóró nekem nem hiányzik, kaptam hozzá a JBL modot, ami meglepően jól szól.
Akku idő nálam 1 nap, de a korábbi telefonjaim sem tudtak többet. Tegnap pl nagyon intenzív használat mellett (értsd kb egész nap telefonáltam és kicsit játszottam is, plusz ebéd közben film), estére írta ki, hogy 15%. Kocsiban rádugtam gyorstöltőre, mire hazaértem 35% volt. Én is gondolkoztam az akku modon, de egyelőre nem látom szükségét.A led nekem is hiányzott elsőre, de a jedi mód sokkal használhatóbb, mivel azt is megjeleníti, hogy mi történt.
Nekem eddig teljesen fagyás mentes, nagyon gyors, minden úgy működik ahogy kell, nekem is nagyon bejön a telefon.
Ja, az ujjlenyomat olvasó szerintem is a legjobb helyen van, kb idegrohamot kapnék, ha állandóan fel kéne emelnem a telefont, hogy feloldjam, autóban meg még rosszabb.Ami hasznos lehet másnak is, hogy én is egy ideje keresgéltem hozzá jó autós tartót, mert a beteszem majd kiveszem az ablakra rögzített tartóból nekem nem jön már be. Találtam viszont egy Hama mágneses tartót (MM-ben talán 4400 Ft volt), amit felhúztam a szellőzőre, hátlap le, telefon rá és kész is. Egyszer sem esett le, tökéletesen tartja. Az eladó nézett, hogy hát, szerinte a mágnes nem olyan jó ötlet, mondtam neki, hogy a mod szerinte mivel marad ott?
Jó, akkor végül is jó lehet. Ennyit nekem nagyon megért, tökéletesen működik.
Ti raktatok rá valamilyen fóliát? Ha igen, milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest