- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szobimark93
csendes tag
válasz
Benoe77 #2034 üzenetére
Sziasztok!
Az új garanciáztatási tapasztalatokra én is kiváncsi vagyok. Nekem tavaly február végi edigitalos Z-m van. Érzem már, hogy gyorsabban merül, de még közel sem kritikus. Mikortól számít garanciáztathatónak akku miatt, ha már kikapcsogat?
Én most
2,5-3 órásSzerk.: (inkább 2-2,5 órás) SOT-nál tartok, mobilnet nélkül, single sim-mel. Illetve töltőről lehúzva amég beérek munkahelyemre 10-20 perc készenlétben merül 6%-ot mindenféle használat nélkül. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Benoe77 #1919 üzenetére
Én valahogy úgy gondolok már egy ideje az 1. genes Z-re mint egy prototípusra.
Amúgy kár, hogy a Z3 nem jelenik meg - legalábbis Németországban ez évben már nem lesz csúcskategóriás Z, így gondolom akkor az EU-ban sem. Marad a Verizonnak a 4/64-es és Kína megkapta a 6/128-ast a közép- és a felső kategória határán.
Új Modok se jöttek az IFA-ra + Fura, hogy nincs 845-ös telefonjuk eddig... bár azt olvastam, hogy a középkategóriában akarnak teret nyerni, ami a G6 és az E5 szériával jól alakul, valamint a "moto" vonaltól elkülönített "one" vonal fogja ezt még segíteni. Bár a sima One árban viccesen sok lett 300 euróért, a One Power pedig eddig India only + a Kínai verzió - P30 Note - értékesítése is elindult ma (átszámolva a 4/64 - 250, a 6/64 pedig 290 euró). -
ghiottone
nagyúr
válasz
Benoe77 #1437 üzenetére
Elvileg igen, reteu-ra is felmegy.
-
Kobak 27
tag
válasz
Benoe77 #1349 üzenetére
Én is észrevettem, hogy jóval gyorsabban merült a telefon. Normál használat mellett estére jó ha hazaértem vele. Próbálkoztam, hogy kikapcsolom a mobilnetet (nap közben van wifi), de azt elvileg nem használja ha nem kell.
Valamit frissített, mert épp most néztem, hogy még van 51%, pedig ma is használtam mint az elmúlt napokban.
Az érdekes az volt, hogy a fogyasztásnál nem volt semmilyen kiugró. Anno a Sonynál is volt ilyen, akkor le kellett tiltani egy filet, ami állandóan pörgette a procit. Ezek szerint ezt most helyrehozták. -
válasz
Benoe77 #1116 üzenetére
Köszi az MD5-öt. Nálam is pontosan ennyi:
6e7b080c5d6fdef3eb662f3b5b59c4c4 *GRIFFIN_NPLS26.118-20-5-8_cid50_subsidy-DEFAULT_regulatory-DEFAULT_CFC.xml.zipTegnap lenovo fórumon utánaolvastam. Rengetegen panaszkodnak ugyanerre a problémára: Először a BT hal be, majd random idő után a WiFi is megadja magát. A lenovo szerint "hardware issue". Megoldás: szervíz.
-
zsoltzsolt
addikt
-
-
zsoltzsolt
addikt
Ja, csak arra voltam kíváncsi, hogy kinek mitől jó az akksi ideje
(#888) Szabcsizz
Akkor nálam azért kevesebb, mert megy folyamatosan az nfc (simple mobilos fizetés miatt), két simet használok, bt is folyamatos egy runtastic óra miatt (bár ahhot épp nem volna szükséges a folyamatos bt kapcsolat, de lusta vagyok kikapcsolni). Ja és a helyzet meghatározás is nagyon pontos értékre van állítva
Igazából azóta csökkent valamelyest az akku idő mióta két simet használok.
De van egy elég jó, 16.000mAh-s Varta power bankom, így néha cipelem, ha épp nem melóban töltöm az időm, tt meg tudom tölteni.
A turbo power modul megéri a Telekomnál? 19 000, bár a power bank mellé kissé feleslegesnek érzem. -
Asszem rájöttem: úgy néz ki mi is ugyanazon a verzión vagyunk most, mint a retapac, csak más ugrásokkal jutottunk idág: nekünk a kettővel ezelőtti frissítés volt 1189MB, azóta kaptuk az augusztusi meg a szeptemberi "kis" patch-eket.
Ők meg most egyben kapták a 7.1.1-et, amiben már benne van a szeptemberi patch is.
-
ghiottone
nagyúr
-
Lovi24
senior tag
-
Herczi
senior tag
Kocsiban kiesett a kezemből a telefon, oldalára esett max 20 centiről a kézifék körüli műanyag burkolatra, azért ezt elég minimális esésnek nevezném. Közvetlen utána becsíkozódott a képernyő, újraindítottam jó lett. Azóta viszont néha bebolondul az ujjlenyomat olvasó, és csíkozódik a képernyő, vagy nem old fel, vagyis rezzen, de a kijelző nem kapcsol be. Német amazonos. Szerintetek érdemes garanciával próbálkozni?
3 hónapos amúgy,
Nem válasz akart lenni, bocs.
-
törölt tag
Most írt vissza a Moto UK ügyfélszolgálat:
Dear xxx,
Thank you for the details. After Factory Data Reset too your device have same issue. I would request you to send the device to repair centre however I see that device was purchased from Germany and you are currently in Hungary. Please contact the Hungary repair centre once and check with them before sending the device for repair.
The repair centre address is: "TMX Mobile Solution
Kinizsi u. 2/B, Budaörs, Hungary 2040"
...Tehát egyelőre ez a hivatalos álláspont, hogy szervizbe kellene küldeni, ha a FR nem oldja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest