- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Nem, 12 volt az a számla keltétől. A garancia kezdő hónapja hozzávetőlegesen került megállapításra - ez így van kb. minden Motorola esetében amennyire visszaemlékszem az elmúlt 6 évre. Most is nálam a Force-ra a My Stuff alatt júniust ír kezdésre, holott augusztusban vettem a legutóbbit.
-
ghiottone
nagyúr
A sima 2200-es hátlap 5e, a jbl 10, a hasselblad 40. Lehet kellene valami a leendőz3 playemhez.
-
Nem értem mire fel ez a dráma. Én egy széria erejéig hagytam el a Motorola márkát, meg is bántam. Mióta megvan a Moto Z, azóta megint elégedetten vagyok a telefonommal. Tökéletesen működik. Az Oreo meg semmi olyan áttörő újdonságot nem hoz, ami miatt körmöt rágva kellene várni.
-
prolad
addikt
Valahogy nem áll össze a dizájn, olyan mint valami prototípus, z2 play gyöketsen nem változott, mégis egységesebb és szebb az egész. Itt is egyedül az ujjlenyomatolvasó formájával nem tudtam korábban megbarátkozni, az még oké, hogy négyzet, de még kicsi is, nagyon nem illik oda. De ez legyen a legnagyobb baja.
-
Ezt kell hozzá letölteni:
https://rsdsecure-cloud.motorola.com/download/GRIFFIN_NPL26.118-20-5_cid50_subsidy-DEFAULT_regulatory-DEFAULT_CFC.xml.zip
2.3GB, nálam ennyi az md5:
2b5764d137b7e8b299843230b2e0d7a5Lehet RSDLite-ból is csinálni, én fastboot parancsokkal csináltam:
A zip fájlt ki kell bontani, a telefont újraindítani fastboot módba (adb reboot bootloader) majd ezekkel a parancsokkal feltenni, mindent töröl:
fastboot getvar max-sparse-size
fastboot oem fb_mode_set
fastboot flash partition gpt.bin
fastboot flash bootloader bootloader.img
fastboot flash modem NON-HLOS.bin
fastboot flash fsg fsg.mbn
fastboot erase modemst1
fastboot erase modemst2
fastboot flash bluetooth BTFM.bin
fastboot flash dsp adspso.bin
fastboot flash logo logo.bin
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash system system.img_sparsechunk.0
fastboot flash system system.img_sparsechunk.1
fastboot flash system system.img_sparsechunk.2
fastboot flash system system.img_sparsechunk.3
fastboot flash system system.img_sparsechunk.4
fastboot flash system system.img_sparsechunk.5
fastboot flash system system.img_sparsechunk.6
fastboot flash system system.img_sparsechunk.7
fastboot flash system system.img_sparsechunk.8
fastboot flash system system.img_sparsechunk.9
fastboot flash system system.img_sparsechunk.10
fastboot flash system system.img_sparsechunk.11
fastboot flash system system.img_sparsechunk.12
fastboot flash system system.img_sparsechunk.13
fastboot flash system system.img_sparsechunk.14
fastboot flash system system.img_sparsechunk.15
fastboot flash system system.img_sparsechunk.16
fastboot flash system system.img_sparsechunk.17
fastboot flash oem oem.img
fastboot erase carrier
fastboot erase cache
fastboot erase userdata
fastboot erase customize
fastboot erase clogo
fastboot erase ddr
fastboot oem fb_mode_clear
fastboot reboot -
Lovi24
senior tag
Kérdeztem már régebben is,hogy normális-e ez az 50-55%-os töltés. Akkor nem válaszolt senki. Én is keveslem ezt az mennyiséget,kb 70-80%-ot vártam. Paraméterek alapján annyit kellene töltenie,amennyit nálad is. Lehet rákérdezek a gariztatásra ED-nél....
(#565) ghiottone
Ez a Nillkin is levegős a széleknél?
Én Aliról rendeltem EZT az üveget és nagyon kellemes csalódás. A széleken pont addig ér,hogy teljesen rásimul az kijelzőre. Igaz,hogy a keretig nem ér ki,de szerintem az nem is esztétikus ha a levegőben van 1-2 mm és a kosz is megszorulhat alatta. -
törölt tag
Ja, ráadásul ugye hiába teszik fel újra rá, az sem garancia arra, hogy megjavul. Bár elvileg nem adhatják ki úgy a telefont ügyfélnek, hogy nincs javítva a hiba, de kérdés, hogy ilyenkor mit tudnak csinálni...?
Ha mondjuk már ennyi időre kiadom a kezemből, akkor veszek helyette mást, mert nincs tartalék telefonom, és nem is szeretnék egy hónapig telefon nélkül lenni.
-
Igen, de te egy fórumbejegyzést láttál csak, ahol valaki azt írta, hogy neki ezt mondták. Ezt, ebben a formában nem lehet hivatalos álláspontnak tekinteni, még ha igazat is írt az illető.
Szerintem a szervizes csak le akarta pattintani emberünket, mert neki így volt kényelmes.
-
Melyik hozzászólásra gondolsz? Belinkelnéd?
Ha erre, akkor nem ezt írta, hanem hogy a szervizes szerint csak a készülék cseréjével orvosolható a probléma, amit a hozzászóló nem ért, mert a telefonja amúgy teljesen működőképes, csak a frissítés okozta ezt a hibát.
Szóval ez szerintem nem hivatalos álláspont, csak egy szervizes véleménye, hogy lepasszolja a dolgot.
Majd ha esetleg erre írnak a fórumon választ, az már közelebb lehet a hivataloshoz.
-
Joe215
aktív tag
Én is a Runtastic -al próbáltam nem látja.
Régebben a Sports Tracker sem látta.
Most nem próbáltam.
Érdekes, hogy többszöri csatlakoztatási próbálkozásnál kb minden 5 -re csatlakozik 3-4 másodpercre majd eldobja és újból lehet kezdeni előröl.
Próbáltam régebben a Geonaute saját appjával is avval sem működött.
Miközben a nem támogatott Lumia 1020 win8.1 -el Runtastick -al tökéletesen megy. -
zsoltzsolt
addikt
Decathlon oldalán ezt írja egy vásárló:
" A kapcsolódás azonnal ment, ami kell hozzá, hogy a mellkaspánt az emberen legyen (esetleg kicsit megnedvesítve a gumis érzékelőket), majd a használni kívánt sportalkalmazáson belül párosítani kell az eszközt.
A párosítandó bluetooth eszközök listájában nem lesz benn a mellkaspánt, csak alkalmazásból működik.
Sports tracker-el és Endomondo-val próbáltam, mindkettővel azonnal és zökkenőmentesen párba állt." -
törölt tag
Igen, pontosan ez a tünet nekem is, hogy ott a 4G felirat, és kis "x" jel mellette, és ilyenkor ugyan rajta vagyok a hálózaton, de nincs net. Illetve forrósodik a telefon, nálam ez gondolom azért volt, mert folyamatosan ugrált B3 és B20 között, és próbált valamelyikre regisztrálni, de sikertelenül.
-
törölt tag
4G hálózaton amúgy sem mennek hívások elvileg még, azért mindenképpen visszalépne 3G-re. Nálam legalább is így megy. Még azt hiszem nem aktiválták a VoLTE-t itthon.
De ez amúgy tényleg durvább a szokásosnál, nekem csak bizonyos 4G hálózatok nem mennek, 3G pedig tökéletesen.
-
zsoltzsolt
addikt
Ezeket a Flickr-en találtam.
Nincs velük nagy baj. Nem kell DSLR kamerákhoz hasonlítani. Egy kb ilyen árú kompaktok is kb ilyen specifikációkkal szereltek, amatőr sok esetben meg nem mondja, hogy mivel készült.
Ezek a fotók mind mobillal készültek, senki meg nem mondaná, hogy ezek mobillal (iphone, illetve különböző Lumiák) készültek.
Nekem egy kicsi, mindig kéznél lévő kamera kéne, ezért gondolkodom ebben. -
Lovi24
senior tag
Nálam úgy néz ki frissítés után megoldódott a bt-okoskarkötő probléma. Először nyűglődött a kapcsolódással,sehogy nem akart összejönni. Toltam egy resetet az órán,letöröltem az alkalmazást,majd visszaraktam és azóta kapcsolódik rendesen. Kipróbáltam többféle módon : újraindítás,Bt ki/be,hatótávon kívül mentem.... Most megtalálja mindig. Kopp-kopp. Factory resetet nem csináltam.
-
Csapo83
aktív tag
Az a gond hogy az Almaphone sem az üzemidejéről híres. Kollégám megvette az iPhone 7 Plust én pedig minden nap kiröhögöm amikor káromkodik délután hogy le fog merülni ( én akkor még bőven 35-50% körül vagyok azonos használat mellett az S7 EDGE-vel ).
A Snapi 820 pedig nem sokkal de éhesebb jószág mint a 8890-es Exynos és ebben nagy jelentősége van a GPU-nak is.
Szóval szerintem is elég harmatos a 2600mA ( egy egész napot biztos nem bír ki ha tényleg használod is a telót és abban is kételkedek hogy annyit bír e mint az iPhone 7 Plus )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged