- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #716 üzenetére
Amúgy érdekes a hozzáállásuk, vagy lehet más-más az eljárás egyes helyzetekben is, mert 1-2 ember jelezett egy hibát a Z2 play-es lenovo fórumban, - ami a ti 4g problémátokhoz képest semmi, - mert rossz az akkumulátor statisztika megjelenítése. Erre kérték az engedélyt, hogy belenézhessenek a készülékekbe. - Nem tudom ezt nálatok miért nem ajánlották fel első körben a szerviz helyett.
Az is szép, hogy a szerviz downgradel magasabb verziószámú bootloaderről
az alap téglázást jlent motonál, ilyenkor ki kellene szedni a flashelési folyamatból a boot.img-t - legalábbis Moto X-nél így tudtunk csak visszamenni 5.1-ről 4.4.4-re.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
#16820480 #713 üzenetére
Én minden munkanap vonatozok Ceglédre. Útközben egy helyen teljesen eltűnik a térerő, még telefonálni se mindig lehet, és kb két helyen E-re, 3g-reb eszik vissza. De ugyanezeken a helyeken produkálta ezt a w10m-mel L930 is, ezért gondolom, hogy nem készülék függő. Legalábbis esetemben.
-
-
válasz
#16820480 #626 üzenetére
A másik srác már adott szerintem, csak mivel már amúgy is volt szervizben, mondták, hogy menjen. Talán azért, hogy nyerjenek még egy kis időt... Kicsit még kell próbálni az ő fejükkel gondolkodni, ha kiadnak egy javítást, amiben még több hiba van, az még nagyobb blamázs.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #509 üzenetére
+ írhattok közvetlenül az ügyfélszolgálatnak is. Nálam a Z2 Play miatt volt egy levelezés az olasz Motorolával, amire az angolok válaszoltak. Anyi volt a hiba, hogy a rendszerük nem vette be az amazonos készülék IMEI számát, amiért felmerült bennem, hogy kapok-e majd frissítést egyáltalán. Tegnap kaptam + megnyugtattak, hogy él a 2 év gari + ne aggódjak, még túl új a készülék itt az EU-ban és pár hét kell az adatbázisuknak - lusta egy banda.
-
válasz
#16820480 #506 üzenetére
Ebben a fórumban van valami halvány reakció, de persze igazából semmi konkrét.
Viszont ha ránézek az első hozzászólásra, csak hárman jelezték, hogy ugyanez a problémájuk.
Szerintem kell egy kis idő nekik, míg összeraknak egy frissítést, letesztelik, kitolják az első körös tesztelőknek.
-
-
-
artos
tag
válasz
#16820480 #472 üzenetére
Jó minden most, a 4G is megy, de eddig is ment - a mai napig - csak néha megszakadt. Pontosabban mutatta hogy van térerő, de kis x volt az ikon mellett, nem csatlakozott fel. Itthon nekem - Székesfehérvár - B3-on, a munkahelyemen B20-on ment a 4G. Pesten a belvárosban, és a Balatonon tapasztaltam leginkább ezt a hibát, arra is gondoltam hátha akkor jön elő ha sokan vannak egy adott területen. Holnap megyek fel Pestre megint, meglátom változott e a helyzet. A régi BT HRM most se megy, de amit vettem Scosche Rhythm+ az tökéletes.
-
artos
tag
válasz
#16820480 #459 üzenetére
Az utolsó májusi frissítésnél nekem már jó volt a BT, az előtte levőknél a állandóan gond volt vele. De mivel 7 van már fent, csak a telefon nyitásával lehet vissza flashelni a 6-ot.
A lenovo fórumon írta valaki, hogy a telefon test menüjében csak az amerikai hullámsáv választható ki. Én is megnéztem és tényleg igaz. Most azonban megnéztem a párom x play-jét, és ott is csak az amerikai sávot jelzi. -
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #429 üzenetére
A help appban nem lehet? Itt a fórum. Korábban is jelen volt a Bluetooth probléma, de úgy làtom nem sikerült megoldani. Toljátok a bug reportokat.
Nem feltétlenül dual simesek, de ezek elvileg azok:
SM4421AE7H1 Moto Z 32GB black/silver Italian unbranded Dual SIM
SM4421AD1H1 Moto Z 32GB white/gold Italian unbranded Dual SIM
SM4385AE7B1 Moto Z 32GB black/silver UK unbranded
SM4385AD1B1 Moto Z 32GB white/gold UK & unbranded
SM4430AE7R8 Moto Z 32GB black/silver German unbranded
SM4430AD1R8 Moto Z 32GB white/gold German unbranded
SM4391AE7E1 Moto Z 32GB black/silver French unbranded Dual SIM
SM4391AD1E1 Moto Z 32GB white/gold French unbranded Dual SIM
SM4388AE7T1 Moto Z 32GB black/silver Norway/Nordic EU unbranded Dual SIM
SM4388AD1T1 Moto Z 32GB white/gold Norway/Nordic EU unbranded Dual SIM
SM4395AE7L1 Moto Z 32GB black/silver Spanish EU unbranded Dual SIM (not sure about it)
SM4395AD1L1 Moto Z 32GB white/gold Spanish EU unbranded Dual SIM (not sure about it)Amúgy meg lehet hackelni, hogy menjen az 1 simes is 2 kártyával, de az pàr perc + bootloader nyitás és kb. minden frissítés után meg kell csinálni, mert nem megy úgy, mint anno az X Playen, hogy felrakta az ember rsdlite-al a dual simes romot az 1 simesre és örült.
-
Lovi24
senior tag
válasz
#16820480 #429 üzenetére
Az enyém nem dualsim. Legalábbis nem tudtam a micro sd helyére begyógyítani másik nano simet....pedig próbáltam
Egyébként én nem vettem észre 4g dobálást ( eddig,remélem így marad). Szerintem Szolnokon b20 van ( Zuk és Redmi 3 csak 3g-n volt nálunk,Z és G5 plus 4g-n ). Ma a Hungaroringen voltunk,arrafelé sem volt probléma vele. Habár érdekes,hogy párom G5 plus telóján 4g+ volt kiírva a térerő ikon mellé....
Én azért egy resetet megpróbálnék,ha az sem segít ......akkor nem tudomMás:
Picit azonban bosszant,hogy miért akarják rám erőltetni a Chromecast-ot,amikor már minden okos tv tudja a képernyőtükrözést alapból. Ezt miért vették ki a Moto-ból?? -
artos
tag
-
Lovi24
senior tag
válasz
#16820480 #382 üzenetére
Ahogy nézem,inkább egy sima gyárit rendelek hozzá tartalékba. Az incipio akkus hátlappal végülis a töltés is megoldódik ( kivéve ha az is le van merülve .... )
Az Incipio akkus hátlap kinek mennyit bír?
Én a 4. töltésén vagyok túl és kb 50%-ot tölt a telón. Kicsit kevésnek találom.
Érdekes,hogy amikor megkaptam,akkor 0%-on volt. Nem tudom ez mennyire tesz jót a lithiumos akksinak ?! -
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #372 üzenetére
De úgy volt.
Az a baj, hogy már megszoktam az 5,5 colt és az X4 5,2 collal + 3000-es aksival így nem biztos, hogy jó lett volna számomra. Azt hittem, hogy ha felrakom a hardverapróra a Playt akkor nem fognak rá rögtön lecsapni, de tévedtem. LG G6-on gondolkodtam, de dual simes csak sufni gsmben van, feketében pedig ott sincs. Ebayen elfogytak a jóárúsított Írországból megvehető példányok + a korábbi példányoknál tapasztalt bootloop, alaplaphiba, beégő ips és a számomra idegenlg uix miatt is inkább maradok a jó öreg megbízható Motorola termékeknél. Egy 2015-ös Galaxy J5 és egy hiperszuper Telenor Smart Touch Mini pár órás használata után + mivel elvittek előlem egy Moto G5-öt elkezdtem keresgélni dualos Z után majd tegnap 11 után a kiválasztott olasz kereskedő (103 lett volna szállítással) kilistázta 2 év garival 376 euóért az 500 eurós telót - na akkor csapjunk le rá, lesz ami lesz.
-
Uzi74
senior tag
válasz
#16820480 #351 üzenetére
Ebben biztosak vagytok, hogy a DAC az átalakítóban van, nem csak ki van vezetve 3 láb? (most vettem 2 tartalékot 8 Eur-ért, ebbe a méretbe és árban belefér a DAC?)
(Van egy hordozható DAC-om, (hrt microstreamer), azt eddig micro usb (apa) - mini usb (apa) OTG kábellel használtam az előző telefonon, usb-c kivitelben látott valaki ilyesmit?) - ha elé dugnék egy usb-c micro usb adaptert az elég méretessé tenné
-
Uzi74
senior tag
válasz
#16820480 #265 üzenetére
Incipio-t lehet csak kapni még jelenleg ahogy látom (79g, 2200 mAh, 152.65 x 73.41 mm x 6.1 mm), 70-80 Eur-t kóstál, $79.99 US ár
utánanéztem, ahogy mondod jön az új turbó power mód, ami kompakt és alig vastagabb (95g, 3490 mAh, 153 x 73.4 x 6.58 mm) Júliusra írják, $79.99 várható
Power bankom az van pesze (QC 3.0 támogató), elvileg gyorsan tudná tölteni, de csábító ez a felpattintható verzió - ha kezdek merülni felcsattintom és nincs tekergőző kábel
Az oldalát úgy látom nem védi a power shell a telefonnak, vagy rosszul látom?
-
-
törölt tag
válasz
#16820480 #76 üzenetére
Neked is mindegy a hangminőség.Gondolom neked is iphone 7-ed van és elvagy a zenei élménnyel.Nem mindenki elégszik meg a normál hangzással,valaki szeret igényes zenéket hallgatni mondjuk flac kiterjesztésben nem mp3-ban,igényes normális füleseket használva.Sajnos nekem is 7-es van,igaz kaptam egy nevetséges átallakitót,de ahogy szól azt nem nevezném minőséginek.A másik semmit mondó xiaomi mi4c telefonom szebben szól mint az iphone.A bluetooth headszetbe nem találtam még olyat,aminél nincs hangveszteség.
-
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Persze. De ilyen 60 ezres különbség azért nagyon durva. Én pont most beszéltem le az egyik barátomat a Z-ről, elég lesz a Play is (főleg nettóba). Amúgy azt nagyon eltalálták. Semmi lag, brutál aksi, remek kijelző + nem herélték ki a Moto appot sem (vagyis csak 1 dolog hiányzik, amit csak most vettem itt észre - a "Figyelmes kijelző")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest