- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Kobak 27 #1996 üzenetére
Ez igaz, de mostanában több hibás Motoba futottam mint az elmúlt 6 évben összesen. Egy G5s-ünk panel és rezgőmotor fél év használat után vacakolni kezdett - amazon visszafizette. Egy korábbi X4-emen a panel behalt - Lenovo/TMX cserélte Z3 Playre. Egy kollégának vett G5 alaplapja elszállt 1 év után - alza cseh Moto partnernél kicserélte az alaplapot.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Kobak 27 #1994 üzenetére
rpap96: "A visszaérkezett telefonnál (Z2 Force) furcsálltam, hogy a készüléksúgó appon belül sehogy sem jön elő a garancia lejártának időpontja, "
zsoltzsolt: "Mi ez a készülék súgó app?"
ghiottone: "Nektek lehet nem így van rajta. Nálunk a Force-on Moto Súgó, ez a Help, vagy mi a fene volt régen."
A lényeg, hogy az appban nem lesz, csak ahogy korábban is értekeztünk róla itt a topickban is a Motorola fiókba belépve a "my stuff" alatt van egy hozzávetőleges warranty időtartam.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Kobak 27 #1565 üzenetére
Ez mondjuk nagyon nincs rendben, hogy a Hasselblad csak 50% felett működik.
Egyre jobban örülök, hogy átváltottam Play-re, ott pár százalékos töltöttség is elég neki. Csak azt nem értem, hogy Z esetében ez miért nincs így? Ennyire kevés az akkumulátor által biztosított energia? -
ghiottone
nagyúr
válasz
Kobak 27 #1533 üzenetére
Más Moto-n korábban én is észrevettem gps bugot. Ott a Google okozta.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Kobak 27 #1533 üzenetére
A végén már max két órát bírt a telefon, utána kikapcsolt.
A Play esetében amúgy a Hasselblad még pár százalékos töltöttség esetén is működik.
Egyébként nem látom semmiben a hátrányát a Play-nek. Gyors, stabil, stb. Nem tudom miben jobb a Z, használatban senkit nem tapasztalni az hardveres előnyének. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Kobak 27 #1471 üzenetére
Korábban google appokra, háttérfolyamatokra gyanakodtam több esetben is hasonló esetben más Moto készülékeknél, bár volt olyan, hogy maga a gsambattery a folyamatos monitorozással, vagy root hiányában ennek a kisérletével szívta az aksit. Google play szolgáltatások keretrendszer frissülése, cache törlés és újraindítás általában rendbe rakta nálam, bár sose volt olyan merülésem, hogy 6 percenként üresjáratban 1%-ot evett.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Kobak 27 #1469 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. Mikor megkaptam a telefont,és használni kezdtem simán kibírta az egy napot,4-5 óra képernyőidővel. Mostanra ez jó esetben két óra lett. De valamikor még az sincs meg. Használati szokásaim nem változtak,ugyanúgy van minden. Mondjuk én nem foglalkozom a telefonnal,csak használom. Megvárom az Oreo-t,akkor csinálok egy resetet,az biztosan megoldja a problémát.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Kobak 27 #1375 üzenetére
Köszi szépen!
Minden, amit leírtál nálam is szó szerint ugyanígy. Akartam is írni, hogy töltőn sose csinálja. Ma is vacakolt, töltőre tettem erre egyből működik. A töltöttséggel összefügg szerintem is. Bár előfordul magas töltöttségi szint esetén is, de jóval ritkábban. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Kobak 27 #991 üzenetére
Persze a Verizon-nál most minden Mod féláron van...
-
acura13
aktív tag
válasz
Kobak 27 #190 üzenetére
Szia
én hasznalok üvegfoliát, noname kinai, aliexpressröl..
ha akkorát kap a telo ugyis törik, ha meg kicsit, ez is megfogja, + olcsobb cserélni...
üzemidöben 1,5-2 nap, hasznalat függö, Modot egy akksi modot akartam venni, de Tkomnál fingjuk sem volt mit tud, mutatni sem tudtak, aztán el is tünt a kinálatukból.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest