Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- uleFone Power
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
Az én telefonomnak úgy néz ki komoly baja van. Nincs már Wifi, recseg a hangszóró, néha őrült merülésbe kezd. most intézem a garanciát, de ugye német vétel.
Ma éjszaka a következő történt (másodszor már, az első ilyen után ment el a wifi): full töltés, töltő kihúzva, az éjszaka közepén arra kelek, hogy a kék motorola logó világít, a telefon tűz forró (de tényleg), nem reagál semmire, kikapcsolni is percekig nem tudtam. Már betettem a fiókba, mert féltem felrobban
Aztán nagy nehezen kikapcsolt, akkor lehűlt, de nem kapcsoltam be csak reggel. Alig volt benne töltöttség, töltőre tettem, működik, de most töltés közben megint úgy felforrósodott, hogy inkább kikapcsolva töltöm.Valakinek volt már hasonló problémája?
Köszi
Ati
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete 3 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Update 11.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán nagy nehezen kikapcsolt, akkor lehűlt, de nem kapcsoltam be csak reggel. Alig volt benne töltöttség, töltőre tettem, működik, de most töltés közben megint úgy felforrósodott, hogy inkább kikapcsolva töltöm.