Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
Az én telefonomnak úgy néz ki komoly baja van. Nincs már Wifi, recseg a hangszóró, néha őrült merülésbe kezd. most intézem a garanciát, de ugye német vétel.
Ma éjszaka a következő történt (másodszor már, az első ilyen után ment el a wifi): full töltés, töltő kihúzva, az éjszaka közepén arra kelek, hogy a kék motorola logó világít, a telefon tűz forró (de tényleg), nem reagál semmire, kikapcsolni is percekig nem tudtam. Már betettem a fiókba, mert féltem felrobban
Aztán nagy nehezen kikapcsolt, akkor lehűlt, de nem kapcsoltam be csak reggel. Alig volt benne töltöttség, töltőre tettem, működik, de most töltés közben megint úgy felforrósodott, hogy inkább kikapcsolva töltöm.Valakinek volt már hasonló problémája?
Köszi
Ati
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Munkanélküliség
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Aztán nagy nehezen kikapcsolt, akkor lehűlt, de nem kapcsoltam be csak reggel. Alig volt benne töltöttség, töltőre tettem, működik, de most töltés közben megint úgy felforrósodott, hogy inkább kikapcsolva töltöm.