Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Nem tudom milyen DAC van ebben a telefonban, de iszonyat jól szól - még ezzel az átalakítóval is - amit a tesztben leszaroztak.
Más telefonok nem szólnak így - szerintem.

Asszem megvan!
[link] -
Gábor-KJ
őstag
Én pedig búcsúzom...
Mindent eladtam csak 2db gyári hátlapom maradt ha valaki...

-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nincs.

Majd veszel egyet a Store-ból.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Akkor van gond amikor egy másik antenna is aktív.
Pl wifiről megy a Spotify és azt BT fülesen hallgatod.
Még úgy egyáltalán - valahogy nem ok a dolog.

-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
morgo.papra
üzenetére
Nyelv Bevitel - Virtuális Billentyűzet - G-board - Szövegjavítás és ott pipálgatsz amit akarsz vagy éppen nem.
Amúgy nagyon klassz telefon - örülök hogy megtartottam és nem adtam el.
-
Gábor-KJ
őstag
Szerintem is nagyon rendben van a Z.
Amiért a Play nem jött be, az itt teljesen ok - ez pedig a méret/vastagság.
A 3 órás éppencsak 1 napos üzemidő rémmeséktől én is tartottam, de simán hozta a 2 napot, úgyhogy ez is ok.Sztereo kívánalmadra ott a JBL MOD, próbáld ki - szerintem jó kis cucc az!
A ledet ennél a "jedi feeling"-nél egyáltalán nem hiányoltam, legfeljebb szokatlan még neked.

-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Lacika2013
üzenetére
Az eladó székhelye Németország és csak megjegyzem, hogy itthon megy csak ez a gyökérkedés a garival, kint csak az imei-t csekkolják és semilyen papírt nem kérnek, mert a rendszerükben látnak mindent.
Másrészt barátom kb 6x vitte vissza eddig a telemaxban gányolt Samsung telefonját és képtelenek összerakni.
Ha kiszorzod a hat kört amit eddig futott benyára és egyebekre akkor már inkább küldeném ki a telefont a germánokhoz - nem beszélve arról, hogy ott legalább korrektűl lesz megcsinálva vagy kapsz egy másikat.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Lacika2013
üzenetére
Baxdki!
Telemax

Az szép baleset lesz.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Ez nem szervíz és nem visszaállítás dolog, hanem egy szoftverfrissítéssel kell rendbe tenni - ennyi.
Gondolom aki csutka wifijelnél ücsörög a routertől pár méterre, annak ez nem jön elő, noha a bt kapcsolat botlásai már csak csak.
Már az Applenél is tapasztaltam hasonlót anno, de aztán megoldották - csak gondoltam 2017-ben már nem találkozom ilyesmivel - főleg Android vonalon.

-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Persze. Tökéletesen.

-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Megvolt.
Ugyanúgy ment minden.Kipróbáltam azt is, hogy kikapcsolom a mobiladatforgalmat.
Ha bent van a SIM kártya, akkor onnantól ha ki van kapcsolva az adatforgalom akkor is eldobja a wifi a jelet - legfeljebb onnantól a nagy semmi van. -
Gábor-KJ
őstag
Ha nincs benne SIM kártya akkor nem dobja el a wifi-t, hanem stabilan tartja azt az esetleges gyengébb vételi pontokon is.
A gond akkor van amikor a SIM kártya is jelen van és okkal, ok nélkül behúzza magának az adatátvitel jogát.
Ez a jelenség sem a Moto X 2nd Gen-nél ami Android 6.xx se a Galaxy S6-nál ami Android 7.xx nincsen.
Konkrétan a középső opció van jelen, pedig nincs bekapcsolva.
-
Gábor-KJ
őstag
Én is csatlakoztam egy fekete német piacos single SIM verzióval.
Minden király viszont Nougat óta bitang szirszar a wifi. Konkrétan picit gyengébb jelnél azonnal dobja a dolgot a mobilnetre!
Ilyen mutatványt már régen láttam és itt sem volt a 6-os androidnál.
Remélem orvosolva lesz, mert amúgy minden ok.Megjegyzés: a fejlesztői beállításokban van egy ilyen funkció, hogy gyengébb jelnél agresszívabban tolja át a wifi-t mobilnetre és ez a funkció ki van kapcsolva, de a viselkedése olyan mintha mégis aktív lenne.

-
Gábor-KJ
őstag
Emberke!
Fogtal mar ilyet a kezedben? Gondolom nem.
En is ezt mondtam (mint te) ameddig nem kerult hozzam egy ilyen Z. Play valtozata.
Nagyon rendben van es a rendszer sebessege kifejezetten peldas.
Remeljuk hamarosan tenyleg kaphato lesz valamelyik szolgaltato kinalataban es akkor majd eladja magat a termek - mindenfele hype nelkul - mert hogy neki nincs szuksege ra.
Engem 30 perc alatt meggyozott.

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest