- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Nem tudom milyen DAC van ebben a telefonban, de iszonyat jól szól - még ezzel az átalakítóval is - amit a tesztben leszaroztak.
Más telefonok nem szólnak így - szerintem.
Asszem megvan!
[link] -
Gábor-KJ
őstag
Én pedig búcsúzom...
Mindent eladtam csak 2db gyári hátlapom maradt ha valaki...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #304 üzenetére
Nincs.
Majd veszel egyet a Store-ból.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #288 üzenetére
Akkor van gond amikor egy másik antenna is aktív.
Pl wifiről megy a Spotify és azt BT fülesen hallgatod.
Még úgy egyáltalán - valahogy nem ok a dolog.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #277 üzenetére
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
morgo.papra #225 üzenetére
Nyelv Bevitel - Virtuális Billentyűzet - G-board - Szövegjavítás és ott pipálgatsz amit akarsz vagy éppen nem.
Amúgy nagyon klassz telefon - örülök hogy megtartottam és nem adtam el.
-
Gábor-KJ
őstag
Szerintem is nagyon rendben van a Z.
Amiért a Play nem jött be, az itt teljesen ok - ez pedig a méret/vastagság.
A 3 órás éppencsak 1 napos üzemidő rémmeséktől én is tartottam, de simán hozta a 2 napot, úgyhogy ez is ok.Sztereo kívánalmadra ott a JBL MOD, próbáld ki - szerintem jó kis cucc az!
A ledet ennél a "jedi feeling"-nél egyáltalán nem hiányoltam, legfeljebb szokatlan még neked.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Lacika2013 #211 üzenetére
Az eladó székhelye Németország és csak megjegyzem, hogy itthon megy csak ez a gyökérkedés a garival, kint csak az imei-t csekkolják és semilyen papírt nem kérnek, mert a rendszerükben látnak mindent.
Másrészt barátom kb 6x vitte vissza eddig a telemaxban gányolt Samsung telefonját és képtelenek összerakni.
Ha kiszorzod a hat kört amit eddig futott benyára és egyebekre akkor már inkább küldeném ki a telefont a germánokhoz - nem beszélve arról, hogy ott legalább korrektűl lesz megcsinálva vagy kapsz egy másikat.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Lacika2013 #206 üzenetére
Baxdki!
Telemax
Az szép baleset lesz.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #200 üzenetére
Ez nem szervíz és nem visszaállítás dolog, hanem egy szoftverfrissítéssel kell rendbe tenni - ennyi.
Gondolom aki csutka wifijelnél ücsörög a routertől pár méterre, annak ez nem jön elő, noha a bt kapcsolat botlásai már csak csak.
Már az Applenél is tapasztaltam hasonlót anno, de aztán megoldották - csak gondoltam 2017-ben már nem találkozom ilyesmivel - főleg Android vonalon.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #198 üzenetére
Persze. Tökéletesen.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #196 üzenetére
Megvolt.
Ugyanúgy ment minden.Kipróbáltam azt is, hogy kikapcsolom a mobiladatforgalmat.
Ha bent van a SIM kártya, akkor onnantól ha ki van kapcsolva az adatforgalom akkor is eldobja a wifi a jelet - legfeljebb onnantól a nagy semmi van. -
Gábor-KJ
őstag
Ha nincs benne SIM kártya akkor nem dobja el a wifi-t, hanem stabilan tartja azt az esetleges gyengébb vételi pontokon is.
A gond akkor van amikor a SIM kártya is jelen van és okkal, ok nélkül behúzza magának az adatátvitel jogát.
Ez a jelenség sem a Moto X 2nd Gen-nél ami Android 6.xx se a Galaxy S6-nál ami Android 7.xx nincsen.
Konkrétan a középső opció van jelen, pedig nincs bekapcsolva. -
Gábor-KJ
őstag
Én is csatlakoztam egy fekete német piacos single SIM verzióval.
Minden király viszont Nougat óta bitang szirszar a wifi. Konkrétan picit gyengébb jelnél azonnal dobja a dolgot a mobilnetre!
Ilyen mutatványt már régen láttam és itt sem volt a 6-os androidnál.
Remélem orvosolva lesz, mert amúgy minden ok.Megjegyzés: a fejlesztői beállításokban van egy ilyen funkció, hogy gyengébb jelnél agresszívabban tolja át a wifi-t mobilnetre és ez a funkció ki van kapcsolva, de a viselkedése olyan mintha mégis aktív lenne.
-
Gábor-KJ
őstag
Emberke!
Fogtal mar ilyet a kezedben? Gondolom nem.
En is ezt mondtam (mint te) ameddig nem kerult hozzam egy ilyen Z. Play valtozata.
Nagyon rendben van es a rendszer sebessege kifejezetten peldas.
Remeljuk hamarosan tenyleg kaphato lesz valamelyik szolgaltato kinalataban es akkor majd eladja magat a termek - mindenfele hype nelkul - mert hogy neki nincs szuksege ra.
Engem 30 perc alatt meggyozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- VoLTE/VoWiFi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged