- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gábor-KJ #352 üzenetére
A Meizu pont nem noname, csak nem nagyon árrulják Kínán kívül, de ők voltak az első korrekt telefongyártó abban az országban, és a mai napig nagyon jó minőségű telefonokat csinálnak. A szoftver más kérdés, jobban szeretem a stock Androidot, de nekik még viszonylag használható a saját rendszerük.
Az, hogy halk vagy hangos, nem igazán egyenlő a hangminőséggel szerintem. Olyanok jelenthetnek minőségbeli különbséget, mint a konzisztens hangkép, részletesség, színpad leképezése, tér, lecsengés, stb. Több fülessel próbáltam a Z-t, az olcsótól az egészen drágáig, de nem volt igazán meggyőző. Mondjuk nem is ezért vettem, csak megjegyeztem.
szerk.: Most láttam az első linked. Az, hogy 24bit 192 kHz, még magában nem jelent sokat. Egyrészt ez upsampling, és már az X Play is csinálta (6.0 frissítés óta), másrészt meg egy telefonon totál felesleges a high-res. Még dedikált hordozható lejátszónál is, bár azok jellemzően jobban szólnak, ha normálisan csinálják őket. Az a DAC chip meg passz, nem hallottam még róla bevallom, de a jobb hangú telefonokban általában Cirrus, ESS Sabre vagy AKM chipek vannak (ilyen sorrendben egyre jobb hangminőséget produkálva).
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Gábor-KJ #255 üzenetére
Hát, ha megvan az ökoszisztéma, akkor lehet, hogy élvezetesebb, bár nekem az egész úgy ahogy van nem jön be
De azért remélem működni fog a Z, ha végre megjön... Azzal már boldog lennék, ha a Stravát nem lőné le óránként, ahogy a mostani telefonom. Meg ha megy vele normálisan a BT-s pulzusmérő.
-
Lovi24
senior tag
válasz
Gábor-KJ #250 üzenetére
Remélem hamarosan javítják.... Esetleg visszalépni lehet MM-re? Még nem jártam körbe a témát,de hamarosan xda-s olvasgatás lesz,úgy érzem
Egyébként olvastam a wifivel kapcsolatos hozzászólásaidat,és ahogy gondolkodom el is dobja az órát amikor kapcsolódok wifihez. KirályIgaz utólag szinkronizál az óra,és ébreszt is kapcsolat nélkül,de a hívásokat így sajnos nem jelzi.....A Zuknál soha nem volt ezzel bajom.
-
Picco
addikt
válasz
Gábor-KJ #250 üzenetére
erdekes hogy nalam egy logitech boombox-al es egy meizu ep-51-el is hibatlanul mukodik. Stabilabban tartja a meizut mint a n6p.
(10 nappal a telo erkezese utan, ma) A harmadik chateles moto ugyfelszolgakkal vegre eredmenyt hozott, diadalmaskodtam: vegre kikuldik motorolaek a jbl modot es a fa hatlapot amit lefelejtettek az elso csomagbol.
jobban belegondolva inkabb nem panaszkodom, jobban jartam mintha a telot felejtettek volna ki az elsobol csomibol (: -
Lacika2013
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 Kék 128GB
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest