- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herczi
senior tag
Alzás tippért köszi, eszembe se jutott magyar oldalon megnézni. Saturn nekem a garancia miatt nem szimpi, nem tudom mennyire kivitelezhető, Force tetszene neki az ütés állóság miatt. X4 túl kicsi.
A8 kilőve végül is, nem tetszik neki, mert túl sok van belőle.
-
Herczi
senior tag
Húgomnak kéne most telefon, én a Z2 Playt ajánlottam neki. 300 EUR JBL Soundboost 2vel és Alexával. Van szerintetek ennél jobb ajánlat? G6 Plust is néztem az 260€ körül van, Z3 meg még drága. Samu A8, Honor 10, Asus Zenfone AR férne még bele, de nekem egyik se szimpi.
-
Herczi
senior tag
Király kis telefon ez a Force. Tettek volna bele egy jó dac/amp kombót, 3, 5 jacket, meg ha már úgyis kicsit vastagabb, egy picivel nagyobb akksit is. Álom teló lenne, na meg kerüljön ennyibe.
-
Herczi
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1811 üzenetére
Igen
"moto style shells are compatible with any phone in the moto z family."
Én sajnálom rá a 800 Ft postát.
-
Herczi
senior tag
Edigitalban 1600 a bőr hátlap, ha érdekel valakit esetleg.
-
Herczi
senior tag
Most ilyen akció van német amazonon:
Available Promotions
Das Moto Z2 Force oder Z2 Play kaufen und das Alexa Mod im Wert von 119 EUR gratis dazu bekommen (Terms and conditions apply).Vártunk volna még egy kicsit, aztán lehet ingyen is ideadják.
-
Herczi
senior tag
Amazon nem kapkodja el.
Viszont írtam nekik, hogy laza az Axon USB-je (annyira nem vészes, csak néha bosszantó) és egyből refundot ajánlottak. Most kicsit bűntudatom van, hogy már ilyen apróságért kapom a refundot.
A Moto Z-re is azt kaptam előzőleg.
-
Herczi
senior tag
Azt jól látom, hogy a Force mellé nem jár style shell?
-
Herczi
senior tag
-
Herczi
senior tag
válasz
ghiottone #1778 üzenetére
Ha jól látom ez nem tempered glass, így gondolom sikerült megoldani, hogy takarja az egész kijelzőt, meg ne legyen halo effekt?
Megrendeltem egyébként a telefont, battery modot kihagytam egyenlőre. Megnézem, hogy teljesít először, meg hátha lesz jack dugós mod, bár ha 3 év alatt nem sikerült összehozni, nem sok esélyt látok rá.
-
Herczi
senior tag
Amazonon 355 EUR házhoz szállítva a Z2 Force.
Már rendeltem egy Honor View 10-et közben, most vissza mondjam? De az a rohadt jack dugó
-
Herczi
senior tag
Én a z3 playt várom, snapi 636 kb hozza a 820 szintjét, nekem elég, nagyobb kijelző bejön, ráadásul OLED, ami az Active Display miatt nálam alap. Oldalsó ujjlenyomat olvasó is érdekesen hangzik. Az hogy kisebb a kijelző felbontása mint a sima Z-é, meg nem igazán érint, nem használom VR-re, csak megint az a fránya 3,5 jack hiánya.
-
Herczi
senior tag
Nem hallottátok véletlen lesz-e valami 3,5 jack mod a közeljövőben? Jó lenne Axon 7-ről visszaváltani, de 3,5 jackből nem engedek. Axonon is laza már a az USB C aljzat egy kicsit, mi lenne ha még fülest is használtam volna.
-
Herczi
senior tag
Német amazonon 280 eur most a fekete Z.
Most agyalhatok hogy visszamondjam-e az Axont.
-
Herczi
senior tag
Írtam amazonnak, mert ma már nagyon szivatott a telefon. Visszaküldöm és visszautalják az árát + a csomagküldés díját. Így visszakapok 334 eurót ha minden igaz, most így megfordult a fejemben, hogy kipróbálom a zte axon 7-t. Nekem nincs bajom a 4g-vel, de tartok tőle, hogy az új telefonnal lesz.
-
Herczi
senior tag
válasz
zsoltzsolt #639 üzenetére
Nem, de amúgy pár naponta csinálja ezt csak.
-
Herczi
senior tag
Kocsiban kiesett a kezemből a telefon, oldalára esett max 20 centiről a kézifék körüli műanyag burkolatra, azért ezt elég minimális esésnek nevezném. Közvetlen utána becsíkozódott a képernyő, újraindítottam jó lett. Azóta viszont néha bebolondul az ujjlenyomat olvasó, és csíkozódik a képernyő, vagy nem old fel, vagyis rezzen, de a kijelző nem kapcsol be. Német amazonos. Szerintetek érdemes garanciával próbálkozni?
3 hónapos amúgy,
Nem válasz akart lenni, bocs.
-
-
Herczi
senior tag
Beírtam már az a azonos topikba is, de biztos ami biztos ide is.
Mit szóltok ehhez: Amazon.de
Ennyi pénzért bevállalnám a Z-t egy aksi moddal. Német amazonon csak nem árulnak b20 nélküli telefont.
Van még ez a turbado webshop, sose hallottam róla, ez is elég baráti ár. Nem tudom hogy lehet ekkora szakadék az árak között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest