- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
-
Mr X
veterán
-
Én egyenlőre még V5-öt használok, így sok előnyt nem tudok mondani, de:
- 4.4-es Android (Pl.: [Mi band]-hez kell)
- Szebb felület (van aki szerint a V5-é jobb, döntse el mindenki maga)
- Új fícsörök, mint pl. [híváskor villog a vaku]Flexy90:: Úgy látom a V6-nál is általában "egyedi" hibák vannak, amiket nem mindenki tapasztal. Szerintem egyre jobb, csak nekem annyira nem szükséges, így még kivárom a stabilt
-
A legszívatósabbak mindig azok, amikről még nem tudsz
Változó a paletta, valaki aksi merülésről, valaki vonal szakadásról beszél, de van, aki már több hónapja gond nélkül használja, mert amire neki kell, arra már jó.Downgrade-nél mindenképp olvass előbb vissza a fórumon, különös tekintettel az uboot-ra figyelj.
-
-
Szűrjük ki, a töltő-e rossz, vagy a kábel, esetleg a telefon slotja...
Ha számítógépre dugod a telefont az USB kábellel, akkor se tölti? Esetleg másik kábellel próbáltad már?
Vagy még a szokásos VooDoo trükk: Aksi ki a telefonból, 1 perc után vissza, és utána próbálni...Jobb ötletem egyenlőre nincs. Üdv!
-
tolvaj!
őstag
Nekem kétszer szakította meg a letöltést (chrome+ eset). Most éjszakás vagyok így nem is szenvedek vele, jó nekem a 25. Ha lejön amit linkeltek jelezd légyszi és akkor magamnak is leszedem.
Más:
Köszönöm a dicséretet, az a baj, hogy nincs pirulós avatar, már lecseréltem volna
-
Remiel
őstag
valamiért a fórumokhoz való linkelés nem jó... ezt kopizza ki, de hiába teszem be ide linkbe nem hozza be
[URL=http://s1294.photobucket.com/user/zaragel/media/IMG_20140628_081826_zpsca627b98.jpg.html][IMG]http://i1294.photobucket.com/albums/b611/zaragel/IMG_20140628_081826_zpsca627b98.jpg[/URL]
nem nagyon szoktam ilyeneket csinálni, tuti én rontom el
-
tolvaj!
őstag
A színek kezdőbetűi.
E(bony) -fekete, W(hite)- fehér, stb. A headset verzió ebből is 5K! Ezek csak sima fülesek.
Gubabela
Én mx playert használok minden androidon szoftveres dekódolással. Akkor engedi duplázni a hangerőt pl. EQ ugyan nincs benne, de jól kezeli a dinamika különbségeket.
-
gyuszito
senior tag
Bízakodom, mert mikor megjött az előző telefonom, kb 1 éve, 6589-es soc, szinte semmi nem ment rendesen rajta... Aztán telt az idő, és szép lassan optimalizálódtak a dolgok a kínai piacra is. Azóta meglepően jól muzsikált. 1 év alatt nem volt játék, amit leszedtem, és ne futott volna. Ez itt is így lesz. Ha pedig a Samu tényleg beszál a piacba, akkor nagyon jól fognak szerepelni a masinák.
-
gubabela
senior tag
-
Dhampir
félisten
Nekem magyar kellene, de még messze vagyok ettől a gondtól.
Ez a megoldás ide is jó lenne?
-
Disque
aktív tag
Van a 23-as romból multilanguage változat is, vagyula fórumtárs munkájának köszönhetően elvileg tartalmazza a magyar nyelvet, és ha igaz a google appjai vannak benne nem a kínai market, nem szeretnéd kipróbálni?
[link]
HA feltetted szerintem ajánlott egy FR-t nyomni utána, és a back upból visszaállítani az alkalmazásokat. -
kcsa
veterán
"A gps gyors, pontos."
Erről más a véleményem.
(ahogy nézem épp halott a gdrive linkelés, de csak megjavítják)
-
gubabela
senior tag
Igen, magyar is van benne, de nem eredeti miui, vagy valami nem stimmel vele. Egy ismerősömnek van egy mi2 azon máshogy néz ki, és ezt például nem engedi frissíteni. Konkrétan hiányzik a menüből a frissítés, a beállítáoknál van egy frissítés legalul, de ha rányomok visszadob a főképernyőre. Ha recovery modban indítom (vol up+power gomb) akkor meg nem enged kiválasztani semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest