Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
erik35 #10344 üzenetére
Nem 100-as az biztos, nekem a mobil net nem megy mindig, de egyenlőre együtt tudok élni a "problémákkal".
Alapvetően nekem nem volt gondom a V7-el, csak kíváncsiságból próbáltam ki ezt. Egyenlőre nyüstölöm még, aztán, ha kijön a V8, lehet visszarakom. Az már biztos 6-os Androiddal jön a Note 1-re (Biztosan nem
)
-
válasz
erik35 #10334 üzenetére
Nah, nagyon örülök, hogy sikerült neked, pláne, hogy nekem nem
Kicsit most amatőrnek érzem magam, nekem a CM13 telepítés után folyamatosan újra indította a telefont, és se kép se hang. Bár én twrp 2.8.6-ot használok, de nem hiszem, hogy az kavart be (bár kitudja)
Amúgy a CM13-nál is előjön ez az 1%-os akku őrület? Engem annyiból zavar, hogy szívesen használnám az automatikus ki-be kacsolást a telefonnál, de eléggé zavaró, hogy folyton 1%-os aksi jelzés fogad...
-
Sir Sparrow
tag
akkor jó,
a miPhone Managert meg a összefoglalós PdaNetA4150-es driver pakkot kihagyom (ill. telepítettem, de aztán töröltem), mert akkor megy anélkül is a csatlakozás gépre és másra nincs szükségem egyelőre.
szép lassan megismerkedem ezekkel a szavakkal: MUT, MTKDT, adb driver és Flashtool
mindenképp akarok csinálni egy teljes gyári állapot mentést cakkumpakk és ehhez ez kell tennem, ha jól értelmeztem.
...ha ez megvan akkor nagy baj már nem érhet elvileg (legalábbis ezt szűrtem le)...!
...és persze ezután fel szeretnék rakni majd egy friss 34-es vagy 37-es ROM-ot, amit már be is lakok, mert egyelőre a gyári 17-essel csak teszteltem a telefon fő funkcióit, és bekapcsoltam az USB debuggingot. -
üszök
őstag
Üdv urak. Lenne egy kis problémám. a kollégám szerintem romot akart frissíteni az éjszaka folyamán,de csak odáig jutott,hogy a TWRP bejött. Olvasgattam az összefoglalót,és megtaláltam ezt a no OS szöveget,ami jelenleg a telefonon olvasható.
Gondolom b@szkurálta még mikor nem tudta elindítani.
A kérdésem a következő,TWRP-ből tudok simán ROM-ot feletenni? Ha igen melyik az ajánlott? Nézegetem a Needromon a romokat,de nem tudom melyik jó.
Jah és még egy kérdés. Ha így rádugom gépre fogja látni a belső memóriát,vagy kártyára másoljam a romot?
-
tolvaj!
őstag
Ez inkább rendelés topik téma. Ott több ember van aki tapasztalt ami a részleges vagy teljes visszatérítést illeti.
-
erik35
csendes tag
Mármint ez a Flip cover tok
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- EA Sports WRC '23
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest