- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is jártam már így, bár az tablet volt. A system partíciót kell végignézned, tegyél fel egy erre alkalmas file managert (pl Total Commander), és elsőként nézd meg a data/app könyvtárat. Ott elvileg megtalálod a telepítőt, annak a nevére rákeresve szerintem kidobja az előfordulási helyeit (mert hogy több könyvtárban lesz szétszórva). De amúgy nem sok idő végignézni az összes könyvtárat. Persze root kell, de a MIUI-ban alapból van, ugye?
-
Ha rootolva van, akkor a /data/property/persist.sys.usb.config fájl tartalmát írd át erre:
mass_storageMajd újraindítás.
Onnantól mass storage módban lesz, azaz mint egy pendrive úgy fog viselkedni.
Mivel ilyenkor leválasztja az SD kártyát, a legrosszabb ami történhet, hogy az SDről beállított csengőhangok nem működnek amíg nem választod le a gépről a telefont. -
F4ther
tag
Oh, végülis sikerült megrendelni ..
Na kíváncsi vagyok, jó soká majd itt is lesz
Más:
Továbbra se sikerült megoldanom az usb-s kapcsolatot, feltelepítettem a xiaomi drivert, bedugom a telót, megmutatom a drivert (már akkor hibát ír ki) a xiaomi manager meg lefagy, végülis az sd kártyát látom, de se írni se olvasni nem lehet (0 / 0 a tárhely) így csak az ftp jó nálam (de az minden gond nélkül)
-
tolvaj!
őstag
Bocs, hogy eltűntem. Nem állítom a záridőt. Művészi képeket nem telefonnal fogok lőni
. Valamiért nekem zajosak a képek az fv 5el, gyári appal sokkal szebb.
Gyulank
Már jó, először valamiért jogosulatlannak írt, de már helyre ugrott. Szerintem teljesen jó képeket lőtt. Ha neked ettől szebbeket lő a SGSA akkor valami csoda, limitált szériás telefonod lehet
Bodrik
Lehet elsőre sérült volt a letöltés. Múltkor linkeltem egy md5 ellenőrző progit, ha hivatalos helyről töltöd le a romot általában mellé írják az md5 kódját és lehet ellenőrizni.
Gzolo
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syncme.syncmeapp -
tolvaj!
őstag
a camera fv5-vel olyan trágya képet lő, mint macskát egészségügyi sétára. tegnap elött próbálgattam szabadtéren, verőfényes napsütésben és..... a gyári appal viszont tökéletes ( az fv5 höz képest) képeket lőtt. illusztrálni sajnos nem tudom, mert mérgemben kitöröltem.
gyulagy
tedd elérhetővé a mappát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Mobil flották
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Autós topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Medence topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest