- Mobil flották
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Milestone2 #9351 üzenetére
-
xhege
veterán
Akkor egy magyar nyelvet tudó V7 is jöhet.
-
xhege
veterán
Helló!
Tudnátok linkelni magyar nyelvet is tudó V6 romot?
Előre is köszi! -
xhege
veterán
válasz
fornettisuti #9322 üzenetére
Ezt nem tudtam, elnézést érte.
-
xhege
veterán
Üdv! Jó ideje nem piszkáltam már a telót csak használtam. V30 futott rajta, ezt most V41-re frissítettem. A V6 Miui-t megéri feltenni? Miben jobb/rosszabb, mint a V5? Mikorra lehet ebből is stable verzió?
-
xhege
veterán
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Egyik barátom vett egy telefont (Amoi A920W). Bekapcsolta volt benne gyári szufla és a régi recept szerint addig merítette az aksit mielőtt először töltőre rakta, míg ki nem kapcsolt magától. Ezt követően tette töltőre. Állítólag akkor jelezte, hogy tölt, de aztán azt sem és azóta nem lehet bekapcsolni. Valakinek valami használható ötlet? Előre is köszi!
-
xhege
veterán
Full OFF!!
Bocsi hogy ideírom be, de nem találtam máshol infót. Egyik ismerősöm kinézett egy telefont. Amoi A920W. A minideal-en 150 dollár. Minden más webshopban 230 és afelett.... Lehet ez? A specifikáció nagyon jó. Milyen gép ez az Amoi? Válaszok jöhetnek privátban is. Köszi és bocsi az offért. -
xhege
veterán
válasz
Milestone2 #4767 üzenetére
Majd lesz ha ügyes leszel
Bocsi, csak poénnak szántam
-
xhege
veterán
Nekem még mindig a 30-as a legfrissebb az updater szerint. (Igaz én nem multit vagy globalt használok)
-
xhege
veterán
Az enyém egyike volt az elsőknek az országban. Júniusban érkezett. Szerencsére nem sárgul sem alul, sem felül. Remélem ez így is marad.
-
xhege
veterán
Tapasztalatok az üveg/alumínium keretes hátlappal: Nagyon jól néz ki, de nekem nem jött be.A wifit nekem nagyon leárnyékolja. A gyengébb jeleket nem látja (szállodákban pl). Most sem látta azt, amit a laptop simán lát. Levettem a hátlapot és így már a telefon is megtalálja. A másik hogy a levételkor (nem izomból téptem le, bár nem könnyű levenni), oldalt az alumínium keret elrepedt két helyen is
Szóval én visszatérek a gyári hátlaphoz és a tokhoz. -
xhege
veterán
Én nagyon komálom ezt a telefont. Nem mostanában fogom lecserélni az biztos. Ami a legidegesítőbb az én készülékembe, hogy időnként gondol egyet és visszaáll minden a gyári témára
Ezt nem tudom miért csinálja, de a 29-es illetve a 30-as romon is megvolt a probléma.
-
xhege
veterán
Találkozott már valaki azzal a gonddal, hogy nem szinkronizálja a telefon a névjegyeket a google account-al? A naptárat igen.
-
xhege
veterán
Gyerekek tud valaki ajánlani valami nem túlárazott 'okos órát'. Igazából nem is okos óra kellene, hanem valami olyan óra, ami rezeg ha sms jött vagy ha hívnak, és esetleg a számot is mutatja. Ennél több okos funkció nekem nem kellene. Szóval nem a Pebble órát keresem. Jöhet privátban is válasz. Köszi!
-
xhege
veterán
Megvan az alukeretes tempered glass hátlap. Nagyon szép vele a teló. A súlyon nyom egy kicsit valóban, de jó erőben vagyok szerencsére
-
xhege
veterán
Az Aliexpresszen nem lehet paypal-al fizetni?
Nem rendeltem még onnan. Bankkártya számot nem szívesen adnék meg... -
xhege
veterán
Valaki tapasztalta már, hogy ha zenét hallgat vagy videó tartalmat néz a telefon rezeg? Az enyém ütemre zizeg, ami tök idegesítő. Ha teljesen lehalkítom akkor is. Valami ötlet?
-
xhege
veterán
Nekem sincs gond a 30-as rommal. Zenét nem igazán hallgattam még vele, de egyébként minden ok. A levelezőről nem tudok mit mondani, mert gmail appot használom. A cégest meg webmailen keresztül böngészőből olvasom.
-
xhege
veterán
válasz
maggi1886076 #2579 üzenetére
Nem tudom egyelőre, csak az updater jelzi.
-
xhege
veterán
Közben kijött a 30-as rom.
-
xhege
veterán
Gyerekek érdekel valakit eladó piston füles? Tévesen kettőt sikerült vennem.
Holnap a kezemben lesznek...
-
xhege
veterán
Na sikerült feldobni a 29-es romot. A cégnél sikerült letöltenem a stable verziót
-
xhege
veterán
Ti nem szívtatok a 29-es Rom letöltésével? Az istennek nem akarja leszedni a laptop....
-
xhege
veterán
Gyerekek, ha valaki frissített 23-ról 25-re, az dobhatna egy rövid pro-kontra összegzést, akár privátba is. Köszi!
-
xhege
veterán
Na szóval mire is jó ez a karperec?
Közben az üvegfólia nekem is megjött (meg az asszony hongmijára is). Valóban hülyebiztos a felrakás. Még nekem is sikerült... -
xhege
veterán
Üdv!
A 23-as romhoz képest mik az előnyei a 25-ösnek (nem multit használok). Persze ha van ilyen
Igazából elégedett vagyok a mostanival teljesen, de ha valami eget rengető nagy innováció van akkor le is cserélhetem -
xhege
veterán
Írtam korábban, hogy időnként főleg kikapcsolás után a teló automatikusan visszaáll a gyári témára.
Úgy tűnik megoldódott a dolog, mert már nem csinál ilyet. Annyi történt, hogy lock témának nem a vagyula féle időjárásosat használom.
Félreértés ne essék nem őt akarom fikázni, mert nagyra értékelem a munkáját a magyarosításokkal mindennel együtt, de nekem valamivel ez a téma összeakadt, mert mióta nem azt használom nincs ilyen gondom -
xhege
veterán
Nem kell aggódni a méret és a súly miatt
Cirka egy hét és fel sem tűnik már. Az előző telefonom a feleségemnél van (Hongmi 4,7' ), mikor időnként a kezembe veszem már olyan kicsinek tűnik
Én nagyon bírom, hogy ekkora! -
xhege
veterán
Ahogy már korábban is írtam, ha kikapcsolom éjszakára a telót, akkor reggel ikor bekapcsol mindig visszaáll a gyári témára. Na most éjjelre nem kapcsoltam ki, csak repülő üzemmódba tettem. Ugyanezt csinálta....
-
xhege
veterán
válasz
Dan-szan #634 üzenetére
A root mindenképp kell hozzá
Ha követed a leírtakat, akkor viszont tuti menni fog
Más: Arra lettem figyelmes, hogy időnként ha éjjelre kikapcsolom, akkor mikor reggel újra bekapcsolom eldobja a beállított témát ás háttereket a telefon. Visszaáll az alap gyári témára. Valaki találkozott már ilyennel?
-
xhege
veterán
válasz
Depression #519 üzenetére
Az persze hogy kivehető, bár szerintem nincs messze egy mezei kompakttól (szabadtéren, természetes fényben)
-
xhege
veterán
Kár ezen vitázni. A telefon pont annyit ér, amennyit valaki hajlandó érte fizetni. Fölösleges ezen drámázni.
-
xhege
veterán
Valakinek nincs véletlenül egy elfekvő nem használt szilikon tokja? Amíg megérkezik a rendelésem addig nem lennék szomorú ha valami védené a telefont.
-
xhege
veterán
Az aksi dologhoz egy kis adalék. Tegnap reggel levettem a telefont a töltőről 100%-on. Szinte alig használtam rajt a netet. Csak amikor muszáj volt megnéznem ezt vagy azt. Nem ment egész nap a viber (ment előttem a laptopon). Így mostanra még 45%-on áll. Szóval elképzelhető a két napos üzemidő, de az én használati szokásaimhoz képest nagyon kímélő üzemmódban.
Egész napos wifi vagy adatforgalommal, sok e-mail, viber használat mellett (munkához kell), estére bizony megdöglik. -
xhege
veterán
válasz
menyhartlevi #388 üzenetére
Képeken nem néz ki rosszul, de a Hongmira is van ilyen és az élőben nagyon gyenge. Nem ajánlom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest