- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
-
törölt tag
Az igazat megvallva nem gondoltam, hogy ekkora!
Nálunk, a városnak mondott faluban nem tudtam sehol megnézni. Lehet, hogy az 5" untig elég lett volna, a 4,7" meg nem jelent jelentős változást a korábbihoz képest.
Sajnos öregszem, és már nem látok makulátlanul. Reggel, örömömre szemüveg nélkül tudtam egy sms-t elolvasni!
Szóval majd meglátom. Meg lehet szokni. Nagyon tetszik! Eddig a méret miatt nem használtam ki a Redhez kapott 2GB netet, hát most pótolom.
-
Remiel
őstag
hát nem egészen, mert tulajdonképpen véd ha már felment, csak nem az igazi...
mondjuk ebből a szempontból el vagyok kényeztetve, mert Sony-m volt azon meg gyárilag volt fólia, még látni sem lehetett... a vicces az volt, hogy volt aki még arra is tett
így, hogy nem direkt lámpafényben nézem nem olyan borzalmas, csak az az egy buborék ne lenne pont a < gomb felett... felszedni meg e miatt nem érdemes
na addig szórakoztam vele a körmömmel, míg majdnem eltűnt már alig látszik
-
Kornel
veterán
akarok rendelni egy olyan miui pólót, ami a redmi note unboxing videon van hugo barra-n, de sehol se találok
-
tolvaj!
őstag
Az a baj, hogy alapjaiban android így az openssl hiba a miuiban is megvan
viszont a miui saját biztonsági megoldásai javítanak a dolgon szerencsére
ez amúgy tök jó, hogy ilyeneket megtalálok, de azt nem, hogy a Vowney v5-re portolt miui v5 ben lévő bugokat hogy likvidáljam.....
-
tolvaj!
őstag
Nem. Ez jóval összetettebb. Egy teljesen zárt rendszer magra épül és az androidra, illetve ugyanúgy java futtatási környezete van. A luncher csak egy része. Az androidnak nyílt a magja, de a magyar miui oldalon rendesen le van írva minden
gyuszito
Én direkt megkérdeztem kcsa-t, hogy van e benne noti led
-
gyuszito
senior tag
Sajnos nem tudok nyilatkozni. Még nincs meg a telefon. Jövõ héten érkezik. Előző telefonomon volt hasonló. Az előttin pedig olyan, amin nem volt plexi. Lényegesen kényelmesebb, hogy nem kell nyitogatninyitogatni. Valamint kevésbé veszélyes, plusz (kézmérettōl függ) elég 1 kéz a hívás fohadásához.
-
Disque
aktív tag
xiaomi.eu
Itt megtalálod a multilanguage változatot, ami tartalmazza a magyar nyelvet is.
Ez ugyan nem hivatalos rom, de az eredeti mellé teszik be a nyelvi fájlokat, kiveszik a kínai appokat és a google alkalmazásait teszik be helyette. Én már kb 3 éve innen használom a romokat, teljesen megbízható oldal, és ezek a romok is frissülnek OTA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Légies iPhone halvány színei
- Linux haladóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest