- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
válasz
Depression #10184 üzenetére
Húúúú...de xar...~6 óra...
-
Kornel
veterán
válasz
Depression #10181 üzenetére
Az gáz, ha nem bír egy napot.
Mennyi a SOT? -
McReay
aktív tag
válasz
Depression #10174 üzenetére
Érdekes, pedig a két készülék nem egy árkategória.....
Ennyire "nagy" csalódás? -
válasz
Depression #10174 üzenetére
"Egyelőre nem vagyok elájulva tőle." - Én már akkor elájultam, mikor az árát megláttam...
-
tolvaj!
őstag
válasz
Depression #10172 üzenetére
Miért, most az fáj, hogy nem felejtették el a telefonunkat?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #10164 üzenetére
Megvárom a Doogee F7-et. Abból lehet veszek egyet.
-
válasz
Depression #10158 üzenetére
Nálunk két Note 3G volt/van, az enyém elhalálozott alaplapi hibával, most asszonyé is elkezdte a random kikapcsolás, töltést hol felvesz hol nem mókát.
Váltottam Note 2-re tavaly szeptemberben, amíg a 3G-t sosem ejtettem le, ezt már sikerült szőnyegre/asztalra többször is, semmi baja, ezerszer masszívabbnak érződik, mint párom 3G-je.Ha jól rémlik neked volt 2-esed, és nem jött be, ugye?
Persze ezt elfogadom, de ennyi használat után nálunk igencsak a kettes vezet minden paraméterében (sebesség, kamera, masszívitás, kijelző, akuidő) -
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #10158 üzenetére
Mi Note 3/16-ra váltottam.
Nem kell szégyenkeznie mellette a 3G-nek!
Jó nyilván fejlettebb a Mi Note, nincs 1%- akkuszarság ami a Note1-nél volt, féltem, hogy a nagyobb kijelző eszi majd az akksit nagyon, de nem egy kicsit többet bír mint a 3G bírt az én szokásaim mellett.
(Ami miatt "visszasírom a 3G-t, az a ROM-olhatóság. Mi Note-ra egy Flyme ROM-on kívül semmi nem készül.)
Nem nagyon tudok különbségeket mondani, mert nem játszom, nem hallgatok zenét, bla-bla-bla...
Ha most lenne szabad pénzem akkor a zártság ellenéri is csak és kizárólag Redmi Note 3 Pro érdekelne.
A többi újdonság nem hatott meg. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #10153 üzenetére
Én se...pénz hiányában most nem, de később lehet hogy nálam "rendszerváltás" lesz, mindig szerettem a különcségeket: Meizu Pro 5 Ubuntu Edition
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #10151 üzenetére
Ha fent akkor nem érint.
Zárt BL-t nem érinti, nem lesz könnyebb tőle az új telóknál.Visszaigazolták újabb helyen hogy 18LTE sávon működik a Mi5! Benne a B20-is!
-
tolvaj!
őstag
válasz
Depression #10148 üzenetére
Én is azt tettem. Nekem még kicsit várni kell a két évre, de asszony is húzta a száját, hogy cserélni szándékszom idén.... És, hogy válaszoljak: sok kiegészítővel és ép kijelzővel ( no sárgulás, pixelesedés) max 30.... De csak a sok plusz cucc miatt. Sajnos nagyon lehúzzák az árakat az új, fejletteb rendszerrel kapható telefonok.
-
válasz
Depression #10143 üzenetére
Jogos. Nekem a b20 vagy a 4G nem szempont, ennyiből egyszerűbb telefont találnom
-
válasz
Depression #10140 üzenetére
[Umi Zero 2]... Amint kapható lesz, adom el a Note-ot
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #10140 üzenetére
Volt Alcám is (OT-995), nem lettem márkahű, bár klasszul ROM-olható készülék volt.
Nem hangzik rosszul, tán az akksi lehetne kicsit nagyobb a 2k-hoz és ez az átkozott vagy 2 SIM vagy 1SIm és SD kártya. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #10086 üzenetére
Regényt?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #10084 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #10081 üzenetére
A gyári böngésző nem lesz soha a Play-en.
Legfeljebb a Marketen. (Amit valószínüleg nem használsz)
Nemrég frissült a Browser. 7.5.11 a legfrissebb verziószám.
Átküldjem az apk-ot? -
válasz
Depression #10071 üzenetére
ó a 3310-es... Még emlékszem, mikor a buszon, meg a suliba minden második ember kezében ott virított...
És a varázs szavak: "Space Impact" és "Snake"
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #10033 üzenetére
Zárt BL-nél CSAK a kínai-angol ROm-ot tudod használni...mivel a miui.hu és a xiaomi.eu is custom ROM a kínaiak szerint, így azt sem. Ha igazak a hírek, minden telefon (amelyiknél bevezetik) egyéni kódokat tartalmazó recovery-t kap (tehát a TWRP, CWM, stb elfelejthető) és havonta egyszer kapsz engedélyt a zárás feloldására. Ergo ha nem gyári rendszert használsz, havonta egyszer kiléphetsz a börtönből, hogy frissíts...
-
válasz
Depression #10023 üzenetére
Mármint melyik ROM-ban nem működik? A CM12.1, vagy a MIUI 7.1 STABIL... csakhogy tudjam melyiket kerüljem el
-
trafóóó
tag
válasz
Depression #9960 üzenetére
Tegnap megnéztem jobban és sajnos itt is pixel hibákkal együtt kaptam az áldást.
Nem használhatatlan mert a folt legfőképp csak fehér háttérnél zavaró ott látszik nagyon.
Sokat szerintem se ér ,majd mielőtt nyugdíjazom egy kísérletet teszek az eladásra,hátha. -
_ak_
addikt
válasz
Depression #9945 üzenetére
javítva
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #9919 üzenetére
Tudom, csak a maradék 55 is nehéz most nekem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #9906 üzenetére
Időutazó vagyok.
És már december van. -
válasz
Depression #9778 üzenetére
Hogy mekkora örömet tud okozni, ha valami úgy működik, ahogy régen kéne neki
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #9778 üzenetére
Váljék egészségedre!
-
dzsidzsas
tag
válasz
Depression #9748 üzenetére
Nekem az előző frissítésnél csinálta ezt, fennhagytam estére a töltőn és reggelre 100% volt és nem merülget azóta se. Szerintem újra tanulja a rendszer az aksit, ennyi
-
válasz
Depression #9751 üzenetére
2 hónapja nem merek váltani az 5.8.27-es V7-ről, mert én is céges kártyával használom a telefont, és félek, hogy így járok, ahogy te... nagyon nem vicces, pláne, hogy a 4G-sek meg már STABIL rommal nyomulhatnak.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Miu7 betegség. Random módon jön elõ. Sajnos nem kezelték még.
-
Depression
veterán
válasz
Depression #9750 üzenetére
Gondoltam vissza rakom a régebbit: hang fel+bekapcsológomb: a jó öreg v17-ből ismert kínai recovery köszöntött. Le is izzadtam egy pillanat alatt.
Hang le+bekapcs itt lehetett választani a recovery-t, el is indult a twrp. Itt is 1%-os akksi fogadott. 5.10.valami ment is fel.
Sajna hiába raktam vissza a régebbit, az akksi probléma nem jött helyre. Ez egy céges telefonnál azért nem vicces. -
Veatta
aktív tag
válasz
Tegnap este frissítettem, nincs vele semmi gondom.
-
pepimama
tag
válasz
Depression #9678 üzenetére
Segítséget még várom
Írtam fentebb, hogy v40-en jobban merül és pár alkalmazás is néha lefagyott, 37-el nem volt problémám, csak egyszer véletlenül rányomtam a frissítésre
(többen is írták itt, hogy a 37-es volt a legjobb=legkevésbé hibás
)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #9678 üzenetére
Azért mert van aki a V6-ot részesíti előnyben.
Sokan szerették a v37-et, de kipróbálták a v40-et, ami gyengébbre sikeredett és vissza is álltak v37-re.
Aki szereti az újdonságot, annak már rég úgy is v7 van fenn, aki meg ragaszkodó típus, az a v6-ot nyüstöli. -
tolvaj!
őstag
válasz
Depression #9651 üzenetére
A pixelhiba nálam is megvan, mert rendszeresen "főzöm" a telefonom,de a sárgulás minimális. A kijelző jobb alsó sarkában egy kb 2x16 mm-es folt van. Ami azért is érdekes, mert ott a leghidegebb a telefon terhelés alatt. De a pixel hiba csak teljesen fekete kijelzőnél látszik, szóval nem zavaró számomra.
Érdekesség, hogy amikor találkoztam vipviformmal az ő készülékén is volt egy hatalmas folt. De az nem sárgulás volt, mint számomra kiderült később. Vettem egy telefonos fényképállványt ami szorítással tartja helyén a telefont, mint egy autós tartó. Benne hagytam a telefonom fél órára és úgy megszorította, hogy nekem is elkezdett színeződni ugyanúgy. Szerencsére időben észrevettem így elmúlt. Tanulság: a káva sem véd a tartós behatások ellen.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Depression #9492 üzenetére
Ha nem számít a dobozhang és hogy alig hallasz/hallanak ( a vízhatlanságnak ára van sajnos) akkor tényleg f@sza cucc. Kollégám S4-esén is eredeti LM bumper case van és inkább rászokott a BT fülesre, a fent említett okok miatt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #9492 üzenetére
Hát....az biztos megvédi...de hogy mekkora lesz tőle...???
-
Mr X
veterán
válasz
Depression #9431 üzenetére
Az app engedélyeinél engedélyezd a felugró ablakokat, az hozza vissza. Alapértelmezésben tiltva van.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #9431 üzenetére
Nem veszek részt a FB õrületben, így nem tudom.
Tudom, a lányomnak, meg a nejemnek pattognak a "fejek", nekem nem hiányzik... -
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #9421 üzenetére
Nálam nincs ilyen probléma...
-
Mr X
veterán
válasz
Depression #9416 üzenetére
Beállítások -Rendszer - Akkumulátor - Akkumulátor használat - Hardver fül
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #9296 üzenetére
Ok. Opel factory BT system-et írok, bár hogy mennyire fognak vele foglalkozni...
MIUI.HU? vagy UNICOM? -
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #9293 üzenetére
Adtok eszköz neveket, tipusokat, stb amik nem mennek hogy írjak a sárga testvéreknek...?
-
McReay
aktív tag
válasz
Depression #9293 üzenetére
Nekem nem látja a bt hangszórót, haver Nokia lumia 930-a simán...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #9290 üzenetére
Nem nagyon rendelkezem BT cuccokkal, de majd teszek fülessel próbát, ha megtalálom. Nekem BTCarSystem meg komolyabb cuccok nincsenek. Röhejes ha erre nem figyeltek Xiaomi-nál.
-
Weeman1
veterán
válasz
Depression #9290 üzenetére
Hát az szép.
-
Kornel
veterán
válasz
Depression #9258 üzenetére
+1
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #9258 üzenetére
Csak szólj mikor dobod, hogy a közelben állhassak!!!
(Annyira azért nem szar telefon ez!) -
dede555
csendes tag
válasz
Depression #9250 üzenetére
5.7.26 miuihu -ban nálam működik a bluetooth, a 5.8.8-on újra hibás, ezért azt se ajánlanám. (legalábbis nálam ez a szitu)
-
válasz
Depression #9250 üzenetére
Erre nehéz válaszolni, 5.5.29 már kicsit régen volt, azóta egy rakás újabb ROM / hiba javítás történt. Nekem pl. semmi ilyen jellegű problémám nincs, bár nem is 5.5.29 van a telefonon.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #9201 üzenetére
Rossz neked...
-
Mr X
veterán
válasz
Depression #8551 üzenetére
Ahogy olvastam a fórumokat, csak a custom recovery-kkel volt gond, a gyári MiRecovery simán felrakta az ota frissítést.
-
válasz
Depression #8551 üzenetére
Én se értem, ezt a telefont nem 10-20 ember használja csak, lehetnének tekintettel ránk. Pedig esküszöm rászántam magam múlt héten, hogy V5-ről felfrissítek, de hála a jó Istennek, nem volt rá időm.
Én személy szerint örülnék, ha most már beböffentenének (legalább egy körülbelüli) stabil V6 megjelenítési dátumot.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Depression #8467 üzenetére
Tehát mindig működik? Akkor is ha kimész a telefon hatósugarából és vissza mész?
-
tolvaj!
őstag
válasz
Depression #8438 üzenetére
Nem kell. Én sem teszem. 5.4.24 van fent, kínálja a frissítést, de nem engedem.
-
válasz
Depression #8396 üzenetére
Az. Ha van ROOT, onnantól mehet a MUT + TWRP, és tiéd a világ
-
tolvaj!
őstag
válasz
Depression #8391 üzenetére
Mert romot nem cseréltél és a jelenleginek hibás a uboot szekció. Most, hogy van root, telepítsd a MUT-ot, adj neki jogosultságot, cseréld le a recoveryt, MUT-ból bootoltasd recovery módban és mehet a mentés, csere, stb. Amúgy ami neked kellene mentés az a cappa72 féle teljes mentés, aminek több fajtája is van. Szvsz előbb cseréld le a romot, a kritikus részek nem sérülnek és utána csinálj mentést, egy már működő romról.
dzsidzsas
V40 alatt bugzik, javítás nincs, vagy downgrade vagy up V6.
-
válasz
Depression #8389 üzenetére
2.8.5.0-ás TWRP-t tedd fel, vele biztosan lehet menteni/vissza állítani, és a V6-ot is vele javasolják feltenni.
Rengeteget írtak már erről a fórumon, keress rá, biztos megtalálod a jó válaszokat.
-
válasz
Depression #8387 üzenetére
Kicsit bővebb infókat írhatnál,mert így nehéz válaszolni. Persze minden létezhet, ha növekszik a százalék, legyél türelmes, és dugd fel töltőre, nehogy lemerüljön, ha megáll 45%-on, akkor lehet bootloopba került a telefonod.
-
Depression
veterán
válasz
Depression #8386 üzenetére
Az létezik, hogy a rootolás 20 perce megy, 45%-nál jár, és 20x indul újra a telefon?
-
válasz
Depression #8382 üzenetére
-
válasz
Depression #8379 üzenetére
És mire frissítesz? Milyen Recovery-t használsz? Kicsit több infó hasznos lenne.
Amúgy a fórum elején az összefoglalóban 2 kolléga módszere is le van írva 17-es rom frissítésre. Azokat próbáltad már?
Sok sikert, csak vigyázz a "téglákkal".
-
Depression
veterán
válasz
Depression #8378 üzenetére
Nem jutottam semeddig
Driver csomag telepítése nem sikerül. Azt mondja, hogy kapcsoljam be az USB debuggingot. Ez megtörtént, de nem ismeri fel a driver telepítő, sem a gép a telefont.
Win 7 64 bit. Note dual sim-es. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Depression #7868 üzenetére
A v6 alatt működik az értesítés tudtommal.
De hogy neked tetszene-e, azt csak Te tudod majd, ha megnézted. -
Chaser
legenda
válasz
Depression #3901 üzenetére
Nem várható, lesz rá biztosan.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Depression #901 üzenetére
ne azért dugd rá a gépre, mert azon vannak driverek. nekem sincsenek és nem is látja a gép a telefonomat most sem. valami kapcsolo lehet benne szoftveresen, ami miatt átkapcsol, teljesen véletlenül jött elő nekem is, hogy így csinálja, eleinte ugyanez volt mint neked, hogy mokuskerékként forgott körbe a kurzor a választó menüben és csak az akku ki segített. ha lefele a factory jön be akkor próbáld meg hang fel+ power, de legyen bedugva akkor is légyszi. ha úgy sem jó és nem javul meg a gombok érzékelése akkor már tényleg nem tudom én sem.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Depression #899 üzenetére
telefont kikapcsolva dugd rá a gépre. nyomd megegyszerre a hang le+ power gombot. ahogy villan enged el a power gombot, de a hang le maradjon nyomva.
ekkor látni fogod elméletileg, hogy a kurzor rohangál a 3 választási lehetőség között. ugyan abból a rendelésből kaptuk, csak én ma postával, ezért kísérleteztem mióta megvan, hogy mik lehetnek a buktatók, és persze, hogy ezeket hogy lehet megoldani. majd hang le kiválasztod a recoveryt, hang fellel okézol. -
tolvaj!
őstag
válasz
Depression #896 üzenetére
bakker te mit keresel a factory módban?
ezért is nem értettem miért mondod, hogy önteszt az első a te recoverydben. de igy már minden világos.
-
válasz
Depression #630 üzenetére
A Hongmihoz is megszüntették a heti frissítéseket...
Havi azért van, ami tényleg hibajavító.
-
Kornel
veterán
válasz
Depression #630 üzenetére
inkabb johetne lassan a kitkat.
mi tart eddig?
mtk-hoz meg vannak a driverek.
hogy fog igy jonni az android L majd?
van egy sejtésem, sehogy... -
Disque
aktív tag
válasz
Depression #529 üzenetére
Hát igen annak tűnik, de a kínaiak is gondoltak erre
Van egy Entry for lost phones belépési lehetőség is akkor nem küld sms-t. -
xhege
veterán
válasz
Depression #519 üzenetére
Az persze hogy kivehető, bár szerintem nincs messze egy mezei kompakttól (szabadtéren, természetes fényben)
-
Remiel
őstag
válasz
Depression #519 üzenetére
hát szerintem nem is versenyezhet semelyik telefon egy normális fényképezővel...
aki ért a MiCloudhoz dobna egy privátot? Mert nagyon nem akarom megadni a telefonszámom, de ezt tolja ki magából:
Account Biztonsági figyelmeztetés
Ön jelenleg nem köti telefont, akkor nem tudja használni köles és más érzékeny cloud szolgáltatások, kérjük, továbbra is kötik telefonszámát!
-
milcse93
tag
válasz
Depression #238 üzenetére
Cserélsz egy ROM-ot, belehalni nem fogsz, és lesz egy olyan telefonod amit alig szeretnél letenni. Ez van.
-
xhege
veterán
válasz
Ahogy az előttem szóló leírta, ha nem gond a magyar nyelv hiány akkor a stabil romot rá kell dobni és onnantól nincs semmi gond. A vagyula féle magyarosított is jó, és frissül is szerintem.
Ha meg elkezded használni a miui-t, utána már nem akarod lecserélni másra
Én legalábbis így voltam vele. Szóval adj neki esélyt szerintem, mert megéri -
Disque
aktív tag
válasz
A MIUI-val nincs probléma, aki az eredeti rommal vette, annak szerintem minden működött alapból.
A gond az hogy a gyári rom csak kínai és angol nyelvet tartalmaz, mert hát ugye ezeket Kínának gyártják.
Viszont azért, hogy el lehessen adni, a webshopokban tettek rá egy olyan romot amit nem a xiaomi adott ki, de az viszont tartalmazza a magyar nyelvet is, egy csomó bug mellett
Akik itt küzdöttek vele azok mind ezt a mókolt romot próbálták meg lecserélni a hivatalos romra, ami lehet hogy tartalmaz hibákat, mert melyik telefon tökéletes, de itt legalább van esély, hogy ezeket javítják.
Az eredeti rom egyébként automatikusan tud frissülni OTA frissítésként, ezeket érdemes feltelepíteni. -
xhege
veterán
válasz
Depression #233 üzenetére
Ilyen ez az androidos világ. Tekintsd inkább egy kis kihívásnak. Egyébként most már elég jó leírások vannak, minden verzió rendbetételéhez. Szóval kb 15 perc alatt megvan.
(Én még majd 2 napot szívtam vele az elején)
-
kcsa
veterán
válasz
Nem olyan vészes a helyzet. 23-as romot kell felrakni, a legtöbb apró, de bosszantó hibát (pl. képernyőforgatás) javították, nekem egyelőre bőven megfelel.
-
gubabela
senior tag
válasz
Nem kell összevissza telepíteni, hasznàlható a kapott rendszerrel is, csak bizonyos rèszei mèg nem mindíg akarnak műkö
dni. Elèg friss mèg a telefon, ezèrt kell vele ennyit variálni, de ezmár csak ilyen. Ha nem tetsz
ik vegyèl iphone- t,ahhoz nem kel semit telepítgetned. -
krisi047
senior tag
válasz
Depression #119 üzenetére
Ha jól emlékszem alapbeállításként tapizásra fókuszál, át kell állítani folyamatosra és rendben lesz.
-
xhege
veterán
válasz
Ez nem egy digitális tükörreflexes fényképezőgép, hanem egy telefon!!!! A homályos maszlagtól szerintem messze van (mondhatnám nagyképűnek és lekezelőnek)
Telefon szinten rendben van szerintem, de tudom, hogy van benne kompromisszum. -
Dhampir
félisten
válasz
Akkor ez sem fogja fotózásban a PureView-t elkalapálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest