- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
milcse93 #180 üzenetére
Leszeded a legfrisebb ROM-ot most éppen innen: http://en.miui.com/download-218.html#313
Bocsi, most olvasom ezt az útmutatást.
A fenti link a WCDMA China verzióra mutat.
Ez kell biztosan, vagy a WCDMA-Global verzió?
-
LantosBerry8
senior tag
-
tolvaj!
őstag
válasz
milcse93 #2304 üzenetére
Jaaa!
bocsi
Az összefoglalóban le van írva lépésről lépesre a letöltendő dolgokkal együtt. Egy hátulütője van, kínai lesz a recovery. Viszont frissül rendesen magától, ami azt is jelenti, hogy ha te adod be neki a multi 29et, akkor cseréli a recoveryt az új romban lévőre elvileg. A gyári recoveryk nem olyan piócák, mint a twrp.
-
válasz
milcse93 #1674 üzenetére
Ibuygou-ról előrendeltem már kettőt, majd kiderül mikor kapják meg.
Xiaomi fórumban úgy írták a függőségeit, hogy MIUI V5 or Android 4.4, de szerintem még ők se nagyon tudják
Az unlockhoz nem kell NFC annyit kihúztam belőlük, így elvileg előbb utóbb mehet ezzel is.
Hónap közepén jön MIUI V6, ha szerencsénk van hamar lesz a Note-ra is 4.4 alapokkal. -
-
Dhampir
félisten
-
-
bladegery
senior tag
válasz
milcse93 #802 üzenetére
Jol hangzik, ez mikorra varhato?
Egyebkent egesz jol allok kb. a status bar az amit nem sikerult atalakitani. Ja tenyleg, nektek is kivan szurkitve az opcio, hogy ki lehessen kapcsolni a lock screent?Ja es amugy egy hozzaszolasba szokas szerkezteni amikor egy alkalommal, de tobb embernek is irsz.
-
gubabela
senior tag
válasz
milcse93 #797 üzenetére
Szia!
Én is szemeztem egy ilyennel, de nem rendeltem végül, sikerült itthon vennem egyet gyorsba. Ha az szétkopott akkor lehet, hogy beruházok egyre. Fülhallgatót használsz a telóhoz? Többet kipróbáltam de nem tetszett a hangzás egyiknél sem. Megéri beruházni egy jobbra, vagy reménytelen, nem lesz jobb attól sem? -
tolvaj!
őstag
válasz
milcse93 #508 üzenetére
Köszi. Mivel elvileg ez "számi "gyári tok így érdekes lesz
ha nem nagy kérés egy képet tudnál lőni úgy, hogy felöltözteted a telefont?
McReay
Váááá a 8.1 halál. Nem sok olyan géppel találkoztam ami normálisan kommunikált az mtk telefonokkal, de hogy még egy netes képet sem kezel rendesen....
-
pepimama
tag
válasz
milcse93 #402 üzenetére
Én ezt vettem és DHL-lel 6 nap alatt itt is volt:
http://www.minideal.net/nillkin-app-fresh-window-pu-leather-view-cover-case-for-xiaomi-hongmi-note.htmlVan hozzá külön alkalmazás: Smart Cover, ott pár dolgot lehet állítani, a lényeg, hogy a telót fel is lehet venni a kis ablakban és amint rárakod a mágneses érzékelőt a hátára, energiatakarékos, alvó módba vált, amiből simán ébreszthető és mutatja a dátumot időt, nem fogadott hívást, aksitöltöttséget, térerőt-szállítással volt kb. 25 dollár. Szuper, masszív, de könnyű.
-
Remiel
őstag
válasz
milcse93 #402 üzenetére
ez már egész jó, ilyen kéne bőr helyett gumiban és a hülye kínai krómmániás műanyag helyett mondjuk szálcsiszolt alukerettel
na megvettem a Sygic navit rá, most -70% os akciós európa és oroszország, szépen fut rajta, de most gondolkozhatok hogy lehetne áthelyezni a mapokat az sd re
-
gubabela
senior tag
válasz
milcse93 #309 üzenetére
Ez egy kis klikker, a teló fülhallgató csatijába kell bedugni (porvédőnek is jó). Van hozzá egy program ahol be tudod állítani, hogy mit csináljon. Mondjuk 1 klikk induljon a felvevő...stb. Azért meg lehet lenni nélküle (hamár ekkora kijelző van előtted) de ingyen adták a telefonhoz.
-
xhege
veterán
Na megnéztem: az első 12 számot írtam be, ami összefüggő. Utána nekem szóköz és 500 szóköz és 1,7 volt.
Azt írta ki a honlap a fordítóval, hogy:"Ez egy továbbfejlesztett változata a vörös rizs Note Unicom 8GB Fehér
Vételi terület: Tianjin
Rendelés idő: 2014/05/20 13:28:18" -
xhege
veterán
Ezt nem próbáltam, de antutu és egyéb programokkal végigteszteltem és minden stimmel, eredeti a telefonom.
Van benne némi bug, de remélem ez frissítésekkel orvosolható lesz. A hongmihoz egyébként teljesen hasonló csak nagyobb kiszerelésben. A GPS ugyanolyan gyors, a fényképező rész is jó ( bár nem érzem jobbnak, mint a hongmi 8 megapixelét), az aksi is kb addig bírja nálam (itt mondjuk többet vártam, de hát nagyobb kijelző és nyolc mag).
-
krisi047
senior tag
Aha, természetesen minden rendben. Közületek tervez venni valaki gyári hátlapot más színben? Én szemezek egy feketével, különösen ha tényleg matt, mint a Red Rice-on. Ha találunk korrekt áron és többen lennénk összedobhatnák a DHL árát.
Plusz elég idegesítő, hogy eldobálja a wifit, olvastatok róla esetleg valamilyen megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest