Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
McReay #10180 üzenetére
Kijelzője fenomenális.
Teljesítménye nem izgat, a redmi note is elég volt.
Knox miatt nem rootolhatom egyelőre, ami nagy gáz.
Nem az árát néztem, hanem az értékvesztését, ami nem sokkal több, mint a redmi note-é. ~70k vs 50k két év alatt.
Hangja nem szebb semmivel, sőt talán gyengébb is.
Touchwiz sz@r egy az egyben.
Ceruzát egyszer próbáltam, többet nem veszem elő
Kijelzője szokatlanul érzékeny, és sokkal inkább üveghatású, mint a redmi note-nál. Kell rá valami gagyi fólia.
Duál sim-et nem tudtam még kipróbálni, mert a céges kártyát nem cserélik, csak tulajdonosi felhatalmazással.
Az autós töltő nem fér be a microusb foglalatba.
Újlenyomatolvasó villámgyors, de az egész gombot el kell takarni. Kicsi újjaim vannak, így szemből nem megy.Ez is csak egy telefon, szóval ha spórolni kellene rá, akkor nem éri meg.
Külseje sem izgat, rögtön ment rá egy vastag szilikon tok, pont ugyanúgy néz így ki hátulról, mint a xiaomi.
Vezetéknélküli töltés (nem gyári tartozék a töltő) nagy előny, megy tokon keresztül is szépen.Akksija ennek is csak 3Ah-s, nem bírja ki estig.
Reggel fél hattól most vagyok 22%-on. -
Depression
veterán
Váltottam Note 5 dual-ra.
Egyelőre nem vagyok elájulva tőle.
5,7" ellenére kisebb, mint a redmi note.
Kijelzője összehasonlíthatatlan.
Viszont pehely könnyű, ami nem tetszik, mindig ki akar esni a kezemből.Kegyetlenül hiányzik a gyári ad blocker, szinte használhatatlan a rengeteg reklámtól, és a reklámok betöltése még meg is akasztja rendesen.
4G nagyon pöpec.
-
Depression
veterán
7.2-es főverzióra váltsanak: a Mi Note, a Mi 3, a Mi 4, a Mi 4i, a Mi 2, a Mi 2S, a Mi Pad 2, a Redmi 3, a Redmi Note 3, a Redmi Note 2, a Redmi Note 3G, a Redmi 2A és a Redmi 2. Hozzá kell tenni, hogy egyelőre a kínai belpiacos variánsok frissítéséről van szó, a nemzetközi MIUI 7.2 várhatóan picit később érkezik. PH! mai cikk.
Hűha...
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #10165 üzenetére
Megvárom az árakat, de jelenleg a samu A9 a befutó. Aztán sajnálom rá a pénzt, és maradok még ennél, mint ahogyan azt az A800yz--nél is történt.
-
Depression
veterán
válasz
addamka #10163 üzenetére
Ezen vastag szilikon tok van, repült 2 méter magasból aszfaltra 2x is, kutya baja
A kettest megtartottam volna, ha ennek közben nem sárgul be a kijelzője, és eladható maradt volna. De 50k felárat nem ért volna meg a note 2 ehhez képest.Mindketten a sziamiau-nál maradtatok, és viszont kacsingatok kifelé amoled és b20 miatt. Csak félő, hogy drága lecke lesz.
Teljesítménynövekedés nekem nem számít, ez is kielégíti már minden igényem.
-
Depression
veterán
Akik erről a készülékről váltottak/váltanak örülnék, ha visszajönnének, és megírják a véleményüket kifejezetten a Note-hoz viszonyítva.
Ez a telefon nekem 2 évet kibírt eddig gyári környezetben, elődeinél pl. 3 havonta kellett cserélni a mikrofont és hangszórót a fémpor miatt. Minden hibája ellenére talán ez a legjobb telefon, ami nekem volt. A note 2 már nem tűnt ilyen masszívnak.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #10152 üzenetére
Ez jó hír, viszont kicsi játéktelefonokkal nem foglalkozok
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #10150 üzenetére
Az enyémen most már végleges van. (Azaz több új rom-ot tuti nem fog látni
)
Ha eleve TWRP van rajta, akkor ez ugye már nem érint.
A saját kulcs viszont azt jelenti, hogy mostantól minden gond nélkül lehetőség lesz az új telefonoknál a rom frissítésre?
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #10145 üzenetére
Mennyiért lehet eladni egy ilyen 2 éves telefont?
Az Alcatel idol 4s nem győzött meg sajna, valami másra kell vadászni.
A mi5 pedig kicsi, a note 2-re meg gondolom nagyon sokat kell várni. De az amúgy is a kereten kívűl fog indulni.
Ismét meggyőzöm magam, hogy jó még a sima redmi note egy darabig.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #10139 üzenetére
Nekem most az alcatel 4s, ami esélyesnek tűnik.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #10085 üzenetére
már arról írok.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #10082 üzenetére
Igen, légyszíves. Köszi
-
Depression
veterán
Én voszont már egy ideje tapasztalok valami érdekeset: a gyári böngésző időnként feldobja, hogy "frissítés elérjető" Ez valami vírus, vagy tényleg létezhet ilyen jellegű frissítés miui-ban?
Egyszer ráböktem, szinte mindenhez kér jogosúltságot. Persze nem telepítettem, ahhoz nem vagyok elég bátor. De ugye ez a böngésző viszont nincs a play-en. -
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #10060 üzenetére
a tavalyi 70millióból 2000 szavazat alapján mit számít?
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #10032 üzenetére
Ez a bootloader zárása pontosan mit takar, és ez enünk miért rossz?
-
Depression
veterán
válasz
Csóró™ #10024 üzenetére
Eddig egyetlen miui rom sem működött a gyári opeles kihangosítóval. Fél évig küszködtem vele, blutoothos progik tömkelege is fel van telepítve, ezért nem is merek semmihez sem nyúlni már, mert lehet, hogy ezt hiába rakom vissza, nem fog működni.
Megy, és ez marad, amig nem megy a többihez a fiókba, süllyesztőbe. Lassan 2 éves, kiszolgálta az idejét, de remélem az x20-ig kibírja. -
Depression
veterán
Nekem működik a kihangosítás, és a zene lejátszás is a kocsiban. Soha többé hozzá nem nyúlok ehhez a romhoz
5.12.12 miuihu
-
Depression
veterán
Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy a fizetett hírdetéséket a gugli találatok közül tiltsa? Pont az árgépet, és társait nem tudom megnézni.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #9920 üzenetére
Na, csak összejött. Gratulálok. Én kitartok emellett, amíg nem kukázom.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #9918 üzenetére
Ki ne hagyd, mert a felét sem éri már!
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #9903 üzenetére
Először azt hittem, hogy időutazó vagy, aztán leesett, hogy már december van
(fel sem tűnt)
De most happyness van, mert időben megszabadultam a 2-től.
-
Depression
veterán
Nem fogjátok elhinni, működik a kocsis kihangosító. Több romot ki nem próbálok, nehogy ez elússzon.
-
Depression
veterán
válasz
Depression #9750 üzenetére
Gondoltam vissza rakom a régebbit: hang fel+bekapcsológomb: a jó öreg v17-ből ismert kínai recovery köszöntött. Le is izzadtam egy pillanat alatt.
Hang le+bekapcs itt lehetett választani a recovery-t, el is indult a twrp. Itt is 1%-os akksi fogadott. 5.10.valami ment is fel.
Sajna hiába raktam vissza a régebbit, az akksi probléma nem jött helyre. Ez egy céges telefonnál azért nem vicces. -
-
Depression
veterán
Most reggel frissítettem a legfrissebb 5.1.11-re. 59%-os akkuról egy újraindításnál 1%-ra esett vissza. A billentyűzet úgy akad, hogy ezt a posztot is kín megírni.
-
Depression
veterán
válasz
Flexy90 #9670 üzenetére
Ha találkoztál ebben szoftveres hibával, az abban is benne lesz.
Én jelenleg fallout shelterrel játszom, ez a játék: ugyanolyan lassan tölt be (azaz a rom ugyanilyen lassú, csak több), ugyanúgy akadozik 200 lakosnál (kevés neki a 2 giga ram)
Szóval papíron hiába gyorsabb, én sajnos nem tapasztaltam. Nekem ez egy váltáshoz kevés lett. Tegyük hozzá, hogy a note1 magasra tette a lécet. -
Depression
veterán
Bluetooth 5.9.26
Felismeri a kocsi, párosodnak, már nem is bolondul meg a telefon.
Viszont 12-18 másodperces beszélgetés után mindig megszakítja a blutooth kapcsolatot. Majd kb. Fél perc után újra csatlakoznak egymáshoz, és az a kapcsolat már szabil marad. Ez 5 egymást követő központ hívásánál játszotta el.Note 2 párosodni sem akart. A sima note-ot egyébként sem cseréltem volna az új gagyira.
-
Depression
veterán
válasz
tolvaj! #9641 üzenetére
A kijelző sárgulása a hő miatt jött elő nekem 1,5 év után. Felemeltem a kijelző fényerejét, és amikor rádugtam a töltőre, nem vettem észre, hogy az bekapcsolt. Fejjel lefelé raktam le az ágyra, így nem is láttam. Ráadásul úgy van beállítva, hogy soha ne kapcsolja ki a képernyőt. Vagy 2-3 óra múlva vettem fel onnan a tűzforró telefont. Az eredmény: 2/3 kijelző besárgult, kb. 1000 pixelhiba, ami csak fekete háttérnél látszik.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #9422 üzenetére
Facebook messenger chat-fejek neked megjelennek? Ezzel a legfrissebb rommal nekem az is elveszett. Tehát csak úgy tudok chatelni, ha átváltok oda. Eddig ezzel sem volt gondom. A legördülő menüből sem nyitja meg.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #9420 üzenetére
Kivéve, hogy hozzá adták azt az opciót is, hogy teljes hangerőn hallod a saját hangodat is, úgy visszhangzik.
Céges telefonként használva igen csak kellemes most.
Tényleg azon dolgoznak, hogy teljesen ellehetetlenítsék a telefon használatát, és cseréljen mindenki.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #9415 üzenetére
Remélem javítanak dolgokat, és nem újdonságokkal lesz tele. 5.8.20-szal minden eddig működő dolgot is gajra vágtak.
Wifiről már nem kapcsol vissza mobilnetre. Illetve úgy csinál, mintha, de adatforgalom már nem megy. Kézzel kell ki és bekapcsolni az adatforgalmat, hogy működjön.
A bluetooth már egyáltalán nem kapcsolódik a kocsihoz, de az eddig hibátlanul működő mibandnél is egy-két nap után kiakad. Telefont ki kell kapcsolni, hogy helyre jöjjön.Soha nem volt ennyire rossz ezt a telefont használni, mint most.
A bekapcsolt képernyőidőt hol lehet megtalálni? keresgéltem, de nem találom.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #9297 üzenetére
A miuihu. Mást még nem próbáltam. 5.5... 5.8... És v7 mind hibádzott valamilyen módon.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #9295 üzenetére
Passz. Az új Opel gyári kihangosítója, ami egybe van a rádióval. Nem írnak márkát sehol. Az összes ismerősöm telefonja gond nélkül megy vele, csak ez a telefon nem.
Köszi a fáradozást. Ha sikerülne, akkor egy évet még kihúznék ezzel a telefonnal. De telefont csak könnyebb cserélni, mint egy autót.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #9292 üzenetére
Mibanddel, itthoni bt hangszóróval nincs baj. A gyári autóskihangosító az, ami totál behal.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #9260 üzenetére
Már kiszolgálta idejét, csere lesz. De most inkább samu a7, vagy meizu mx5 lesz. A sziamiau új telefonjai csalódások számomra. a note 2 meg a xiaomi mtk procival való viszonya miatt eleve kilőve.
-
Depression
veterán
-
Depression
veterán
Nem tudok most olyan sziamiau-t, amire érdemes lenne cserélni.
-
Depression
veterán
Nekem ez a 22-es megváltás
-
Depression
veterán
A telefonomon be volt kapcsolva az automatikus frissités. Olvastam, hogy hibás az új rom, így hát ki akartam kapcsolni. Belépve oda, már csak az újraindítás menü volt, sehogy se lehetett visszacsinálni. Ma a telefonom újraindúlt magától, és ott voltam telefon nélkül, céges csúcsforgalomban.
Mi a #&@!!! nem lehet letesztelni egy rom-ot, mielőtt visszacsinálhatatlanul kiküldjük mindenkinek?
-
Depression
veterán
5.5.8-cal tepjesen megjavult a miband-es feloldas
-
Depression
veterán
Sziasztok.
Mióta fent van a 4.4 a bluetooth hangszórómon halkabb a zene, mint magán a telefonon. Mit lehet ezzel kezdeni? -
Depression
veterán
Az ota-t folyamatosan frissíteni kell, vagy ki lehet hagyni egy-két alkalmat?
-
Depression
veterán
Root sikerült. Meg ne kérdezd hogyan. 100. nekifutás, 6 millió driverrel.
vroot alkotott, de nem csak egy gomb, azt kész, hanem engedélyeztetni kellett mindent kínai nyelven, és most van kinguser, meg 2 kínai krix-krax progi a telefonon. egy seprű és egy lófej az ikonja.hogy kell biztonsági mentést csinálni?
-
Depression
veterán
válasz
Depression #8386 üzenetére
Az létezik, hogy a rootolás 20 perce megy, 45%-nál jár, és 20x indul újra a telefon?
-
Depression
veterán
Egy órája telepítgetek drivereket a céges gépre (win XP), de egyik sem ismeri fel, az eszközkezelő hibát ír.
-
Depression
veterán
Nincs meg semmi. 17-es rom van, de a gepre dugva nem ismeri fel, így drivert sem tudok telepíteni rá. Az sd kártyát sem látja, azaz arra sem tudok felmásolni semmit.
Az a rosszul működő kínai recovery van rajta, ahol nimcs enter.
4.4 lenne a végcél, mert vettem egy mibandot.
-
Depression
veterán
válasz
Depression #8378 üzenetére
Nem jutottam semeddig
Driver csomag telepítése nem sikerül. Azt mondja, hogy kapcsoljam be az USB debuggingot. Ez megtörtént, de nem ismeri fel a driver telepítő, sem a gép a telefont.
Win 7 64 bit. Note dual sim-es. -
Depression
veterán
17-es romról most próbálkozom először frissíteni. szurkoljatok.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #7924 üzenetére
Nekem ez nem lenne gond, úgyis azon van a net, a második a céges, amin úgysincs net hozzáférés.
Van teljes, vagy közel teljes bugreport? -
Depression
veterán
Ha tökéletesen megvagyok elégedve a 17-es rommal, akkor van olyan v6-os rom, amivel szintén elégedett lennék, és működne a miband hívásértesítője?
-
Depression
veterán
Engem is csak a MiBand miatt érdekelne, eddig a 17-est nyúzom gond nélkül.
-
Depression
veterán
KitKat várható rá?
-
Depression
veterán
de én nem tudom rootolni, mert nem ismeri fel az xp a telefont...
Már kezdtem megörülni, hogy elkerülhető ez a dilemma...
Hangerő fel+ power gomb előhozza:
recovery mode, fastboot mode, normal boot.Lépegetni tudok köztük a fel gombbal, de kiválasztani nem tudom, se a le gombra, se a bekapcsoló gombra nem reagál.
A kínaiban az első egy önteszt... az biztos
-
Depression
veterán
Nem úgy volt, hogy ehhez hetente érkeznek a frissítések?
-
Depression
veterán
Azért azonnal kivehető, hogy mobillal készült...
-
Depression
veterán
válasz
gubabela #234 üzenetére
Már úton van. Az ilyen ájfonos beszólásokat meg kérlek erősen fogd vissza.
Az, hogy bizonyos részei nem akarnak működni elég gáz, és ez nem az androidnak tudható be.
Egy THL W7S-t óhajtana leváltani, amit több, mint egy éve vettem ki a dobozából, és azóta pont úgy használom, ahogy kijött, szoftveres gubancok nélkül. Ez meg már csak ilyen...Kénytelen leszek megcsinálni az upgrade-et, de amennyire dícsérték a miui-t, már most kezdem sejteni, hogy visszajön a régi rom-cserélgetős korszak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth-headsetekről általában
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest