- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kornel
veterán
szerintem a mediatek-nek is érdeke, hogy 2014 évi csúcs soc-jukra legyen L támogatás.
mint ahogy 4.4 is van rá, csak a kis kínaiak nem fektetnek sok energiát bele, hogy kihozzák a frissítéseket.
én a xiaomi-tól azért elvárnám ezt.
ha nem, akkor 2 évente veszek egy csúcs nexust. -
bladegery
senior tag
Igazad van, a ket-harom het meg optimista is szerintem.
szerintem abban kene maradni, hogyha valaki lat alin, vagy akarmilyen megbizhato helyen ilyet akkor az megosztja velunk. Akkor nyilvan lesz egy ar, amit mindenki eldont hogy jo-e neki, aztan ha ingyenes a szallitas, ami valoszinuleg az lesz, akkor lehet hogy tulbonyolitjuk csak ezzel.tolvaj!: atverik a tolvajt?
-
-
gubabela
senior tag
És az árakkal is el vannak szállva rendesen. Ezért jobb külföldről rendelni, van választék és szállítással együtt is olcsóbb (mondjuk azért nem mindent érdemes) csak ha unión kívül és értékhatár felett rendelsz akkor kalkuláld bele az áfát és ha van akkor a vámot is. Na meg ha türelmetlen vagy akkor a gyorspostát.
-
pixelking
tag
Sziasztok!
Ma jött meg a teló, szép meg minden, de nem tudom frissíteni. Olvastam hogy kellene frissíteni, updatert telepítettem is, de továbbra is kifagy. JHDCNBA17.0 van rajta, a 25.0 Updaterét tettem rá. Beléptem recovery-be ott meg minden kínai, így nem merek nyomni semmit.
5let?
-
F4ther
tag
Sehol nem tettem ilyen állítást hogy a webshopon múlna e a vám. Nem kéne kiforgatni amit írok
Azt sem értem hogy jön egybe a külföld meg a vám meg csalás (kínai rendelést leszámítva)...Szerintem ha bárhonnan EU-n belül de külföldről rendelek vám mentesen! az nem csalás.
De köszönöm a kioktatást, szükségem volt rá. -
tolvaj!
őstag
Valóban, jogos, de az is V5 kezelős ahogy nézem. ami azt jelenti, hogy a V6 az L-ből lesz eredeztetve. igazából nem is értem, hogy akkor a redmire miért nem adták ki a 4.4-es kernellel lévő V5-öt, hiszen kernelszintű biztonsági frissítést tartalmaz. igaz nem annyira mint a 4.4.4 ami az openSSL hibát hivatott orvosolni. A lényeg, hogy nem agódok a frissítés miatt, hiszen ha tényleg komolyan gondolja a xiaomi a terjeszkedést ( márpedig nem hiába szipkázták be az embereket mostanában) akkor ilyen hibát nem engedhet meg magának szvsz!
Damphir
Mert androidra nem adnak ki patch-eket biztonsági frissítés címén, minden hiba a következő verzióban van javítva ( illetve amit tudnak javítani)
-
Remiel
őstag
azon gondolkozom hogyan lehet megállapítani melyik az eredeti és melyik fake... mert az árak kissé eltérőek
-
xhege
veterán
Ez az én tapasztalatom.
Mindenféle programokkal nem teszteltem, de a gyakorlatban igen. Siófok-Orfű távon tökéletesen tette a dolgát a hárombetűs szoftverrel. Sehol nem volt lemaradásban, nem vesztette el a jelet, és első indításkor is gyorsan talált holdakat. A gyakorlatban nekem gyors és pontos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest