- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
Még nekem is a v5 37 fut, nem is tervezem lecserélni.
Valakinek volt videorögzítés problémája, arra megoldás lehet, hogy cl10es kártyát tesz bele, mert nagy felbontásnál nem tud elég gyorsan írni kisebb sebességű kártyára és ezért szokott csúszni a kép/hang.
-
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy ha bekapcsolom a mobil adatforgalmat, akkor magától ki-be kapcsolgat a gps ès jön róla èrtesítès, de az az èrdekes, hogy hiába lövök ki minden engedèlyt, akkor is csinálja. Elvileg a miuiandroid.comon is írtak hasonlóról, de nem találtak rá megoldást. Nem segített a verziócsere sem. -
gubabela
senior tag
Szia!
Tedd fel a Miui managert. Elvileg letölti neked a megfelelő drivert. -
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Másnak is lassan töltődnek be/le a témák vagy csak nálam csinálja? v5_37 multi van fent. -
gubabela
senior tag
válasz
Weeman1 #6988 üzenetére
Azt írtam, hogy lehet az miatt is és nem azt, hogy biztos hogy azért nem jó. Egyébként fordult már elő nem egyszer, hogy sima eső miatt nem volt mobilnet a telenornál nálunk. (Esetleg még ufótevékenység vagy a napfoltok
). De most komolyan. nem tart semeddig felhívni a szolgáltatót és megkérdezni, hogy nincs e valami gebasz, legalább ezt ki tudja zárni. Gondolom, neked is ugyan az a szolgáltatód és ugyan azon a tornyon vagy mint pepirama ezért biztos, hogy nem az a hiba mert nálad jó
-
gubabela
senior tag
válasz
Milestone2 #6581 üzenetére
Szia!
A hangerő ennél is kevés? Megnéznéd esetleg, hogy ha zenét vagy filmet játszol le, akkor milyen?
Köszi! -
gubabela
senior tag
Note 3g td béta tesztje elindult, wcdma késik. forrás
-
gubabela
senior tag
válasz
menyhartlevi #6419 üzenetére
Szia!
Ez eredeti. Piston2nak már 2 színbeli változata kapható október óta. Ugyan az a 2 belülről egyébként. Egyébként van topikja. -
gubabela
senior tag
Nekem telenyomoros kártyám van jelenleg (muszáj ezt használni mert céges), de szerintem ez a szolgáltatók legallja( mind3 szolgáltató kártyáját használtam,de a vodáé eddig a legjobb). Konkrétan Zala megyében volt olyan terület, hogy nemhogy 3G, de térerő sem volt. Természetesen a vodás kártya vígan ment 3Gvel. No komment...
-
gubabela
senior tag
Az eladó nem tud ebayen negatívot adni. Tud nyitni unpaided item cease-t. Ha sokat összegyűjtesz akkor kitílthatnak. De lehet töröltetni a licitedet is.
-
gubabela
senior tag
válasz
MolnarZolee #4992 üzenetére
Ha megnyered, akkor ne fizesd ki. Nem tud negatívot adni.
-
gubabela
senior tag
válasz
Biggeszkij #4780 üzenetére
Nincs gond a 4g-s verzióval, a rendszer simán, gördülékenyen megy. Azt azért jó tudnod, hogy egy gyengébb proci és video van benne mint a wcdma-s verzióban. A snapik meg szeretnek melegedni és a fogyasztásuk is több mint az mtk-s verziónak. Ha ki tudod használni a 4g-t akkor jó választás lehet.
Csoportos rendelést itt a hardverapróban lehet találni. Lényege, hogy x embernek össze kel jönni, hogy olcsóbban meg lehessen venni. (többet veszel nagyobb kedvezményt kapsz elve alapján) A hátránya, hogy sokat kell rá várnod, mert addig el sem indítják, amíg meg nincs a megfelelő létszám. Viszont elég jó áron be tudod szerezni. (akár 10-20e ftal is olcsóbban) -
gubabela
senior tag
válasz
Biggeszkij #4776 üzenetére
Chigonék nem trükköznek, ha ezt rendeled, akkor 4g-s verziót kapsz. Az, hogy mi éri meg az már egy másik kérdés.
-
gubabela
senior tag
válasz
Biluxzsolt #4770 üzenetére
Jó, hát csak próbáltam rávilágítani egy felhasználási módjára. Természetesen számomra nem érdekes ez a funkció. ( csak ha az asszony is olvasná a topikot)
-
gubabela
senior tag
válasz
Milestone2 #4765 üzenetére
Miui feature, keress rá, hogy miui secrets. Van jópár kis trükk. Egyébként pont arra, ami a neve. Titkos üzeneteket tudsz küldeni és fogadni( sms, stb...). Ha mondjuk van egy másik asszony balkézről....stb
-
gubabela
senior tag
válasz
Fejvadi #4656 üzenetére
Igen, többek között azért is, de nézd meg az értékelését az eladónak. Ráadásul sehol sem szerepel, hogy "original". Elég szemét húzás az eladótól, hogy az eredeti képeit használja. Ha nem vagy biztos benne, akkor kérdezd meg tőle, de hajlamosak a csillagot is lehazudni. Eredetit kb 20 $ környékén lehet venni. Ami 10$ körül van az biztos, hogy hamis.Fóliából találsz rengeteget. Ha simát szeretnél akkor keress valami márkásabbat(mondjuk nillkin), de van az üvegfólia amit itt sokan használnak (nekem még nem volt). Az kicsit vastagabb, de elég jól véd.
-
gubabela
senior tag
válasz
Graphics #4568 üzenetére
Félre ne értsd, én megbízom az aliban is, de 2rda kérése volt a hasonló ár és a paypal. Ebay-en azért szeretek vásárolni, mert nem csak kínából tudok rendelni, ergo előbb megkapon és tapasztalataim szerint előbb postára is kerül. Ha találok terméket hasonló áron akkor inká a bay-t választom függetlenül az értékeléstől (azért egy 90% alatti kereskedő itt nem sokáig él meg). Az általam rendelt hátlapot kb fél éve használom hiba és karcmentesen, pedig már koppant párszor.
-
gubabela
senior tag
válasz
MolnarZolee #4271 üzenetére
Előtte működött? Ha igen, akkor nézd meg, hogy mit változtattál. ( rom, driver, ) Esetleg írhatnál többet, hogy milyen az oprendszer és rom. Ha nem jutsz semmire, akkor próbáld telepíteni az mi phone managert, az leszedi hozzá a rendes drivert.
-
gubabela
senior tag
Témák között találsz jó pár féle lock screent, tudsz válogatni, csak nem mindegyik tudja rendesen kezelni a latin betűket. Romot tudsz máshogy is cserélni. Csak töltsd le amelyik verzióra frissítenél, másold át a telefon vagy sd-re a zipet, utána indítsd újra a telefont. Tartsd benyomva a power+volume down gombokat, akkor a telefon belép a recovery menüjébe. Ott tudsz romot telepíteni is. Előtte azért csinálj egy mentést.
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #4127 üzenetére
Nem tudom, hogy olvassa-e a redmi note topicot, de a http://miuiandroid.hu/-n gyakran van fent.(most azt írja, hogy itt volt 38 perce) Írj neki privátot hátha segít, de eléggé elfoglalt, mert ő fordítja a miuis romokat magyarra. Mondjuk ha jól tudom, neki mi3-asa van.
-
gubabela
senior tag
Szia!
Én is a vagyula -féle időjárás lockscreent használom. Én a témák appból töltöttem le és onnan is telepítettem. ( írd be a keresőjébe, hogy vagyula, vagy a neve: miui v5 with weather) Ha lejött, akkor csak állítsd be simán a témákon belül(kategóriák/ téma szerkesztése/zár stílusa). Ha megvan akkor a lockscreenen lévő fogaskerék ikonnal tudod állítani, hogy a miui vagy más weather appot használjon. -
gubabela
senior tag
válasz
Gara1979 #3931 üzenetére
Félreérted, az ota frissítés csak a hivatalosan kiadott verzióknál jelenik meg. Tehát ha lesz kínaiból újabb, akkor látni fogod. Mivel a multis nem hivatalos ezért nem is láthatód. A frissítésekhez továbbra sem kell root, elég ha letöltöd, elindítod az updatert és feltelepíted vele.
-
gubabela
senior tag
válasz
Gara1979 #3924 üzenetére
Üdv a klubban! A frissítéseknél fel kellene kínálnia, hogy van újabb (kell hozzá net), nem kell rootolni hozzá. (Egyébként meg ha vissza kell küldeni a telót gariztatni és rootolt, akkor azt előtte ki lehet szedni belőle(unroot), ha meg meghalt teljesen, akkor meg a kínai sem fogja megmondani neked, hogy rootoltad előtte). Töltőt érdemes hozzá venni ha nem akarsz a toldóssal vesződni, nem egy nagy összeg. (2A-es szabvány usb-s jó)
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #3864 üzenetére
Nekem is ilyen van rajta (pont mint a linken fekete/ezüst), ha már nagy legalább legyen vastag alapon. Stabilabbnak érzem vele a fogását mint a gyárival, és én sem vettem térerő vagy wifi gyengülést. Viszont ha lerakom asztalra akkor a hangszóró kivezetése miatt jobban szól. Eddig 3szor esett de megúszta sérülés nélkül.
-
gubabela
senior tag
Persze, 30as sima rom. Erre rá tudod rakni a 34es multit, nem kell vele küzdeni. Amit linkeltem onnan szedd le és a leírtak alapján telepítsd. Ne ijedj meg, ha először kicsit lassan fog elindulni, utána már rendesen megy! Frissítéseknél nem írta neked, hogy van újabb?
Neked most ez a rom van fent.
Mondjuk eus oldalon még mindíg a 30-as a legújabb. -
gubabela
senior tag
Összefoglalóban találsz hozzá elég jó leírást. Most melyik rom van a telón? Ha nem a 17-es, akkor simán fel tudod rakni frissítések alól. Letöltöd, rámásolod sd-re vagy teló memóriába (downloaded rom mondjuk) ás megmutatod a frissítésnek, hogy mit akarsz telepíteni. Ha csak simán ráfrissítesz, akkor minden beállítás és adatod megmarad. Nekem rootolt a teló ezért nem kapok értesítést (vagy nem mindíg) ha van újabb verzió, de elvilg ha nem rootolod akkor szól, hogy van újabb és akkor letölti és telepíti.
-
gubabela
senior tag
Itt nem csak komplett témák vannak, hanem a témákat tudod külön is szerkeszteni! Mondjuk valamelyiknek tetszik az ikonja a másiknak a kezdő képernyője...stb és csinálsz magadnak egyet ami tetszik. Zárképernyőre van egy jó, keress rá vagyula a szerző, időjárás és tud magyarul. (témák/kategóriák/téma szerkesztése)
-
gubabela
senior tag
Sygicet használok, rendesen mutat mindent. A 34es (multi)rom nekem jól működik, nincsenek mikrolaggok mint a 30asban. Új funkció, hogy belerakták mobilnetnél a megtakarítás funkciót (powered by opera). Kevesebb lesz az adatforgalom, de mellette azért lassabban is tölt be. És belerakták az sd leválasztást is.
Changelog:
• Optimization - Updated some third party apps (09-04)
• Fix - Errors after pressing Back button in account login step when setting up the phone for the first time (09-16)Video
• Fix - Sometimes, videos could not play normally or choose the next episode (09-04)Xiaomi Account
• New - Unified Mi Cloud settings page in Mi Account (09-09)Security Center
• Optimization - Reset rights to use camera and recorder for some third party apps (09-04)
• Fix - Sometimes, pressing order icon would cause FC in Deep clean (09-04)
[Forrás] -
gubabela
senior tag
válasz
MolnarZolee #3568 üzenetére
És egyébként van elég hely a a belső memóriában? Én is most raktam fel a 34-est és simán engedte a telepítést.
-
gubabela
senior tag
válasz
dzsidzsas #3452 üzenetére
Sokat számít a forrás is, nekem egy colorfly c3-on azért elég tisztességesen szól, simán veri a soundmagic e30-at! Note-ról hallgatva más a hangzása, a hangerejével sem voltam megelégedve, de a mut segített rajta kicsit. Jó minőségű mp3-at vagy flac-ot próbálj ki, sokat javul és nálam a gyári lejátszónak volt eddig a legjobb hangja. (próbáltam neutront és power ampot is)
-
gubabela
senior tag
válasz
Apacs87 #3449 üzenetére
Szia!
Ha sokat van zsebben akkor javaslom, hogy egy flippes vagy teljes zárható tokot nézzél mellé, így elkerülheted az esetleges sérüléseket. Nekem ez van, egy ilyennel és fóliával, teljesen meg vagyok vele elégedve, eddig semmi sérülés nem történt, pedig már esett le 1 méterről kőre.Más:
Akit érdekel ezüst eredeti piston2 füles, az itt tud nézni. -
gubabela
senior tag
A gyári töltőjének más a villája (szögletes), nem tudod itthon használni. Vagy adapterrel használod, vagy veszel hozzá európi töltőt. (bármelyik szabvány usb-s jó hozzá csak a teljesítménytől függ a töltési idő). Nekem adtak hozzá teljes értékű eu-s töltőt is de arról meg kiderült, hogy tűzveszélyes.
-
gubabela
senior tag
válasz
piglet76 #2881 üzenetére
A gyári töltővel semmi gond. én kaptam hozzá teljes eu-s töltőt ami hajlamos a kigyulladásra, ezért felejtős. Én úgy oldotam meg, hogy elballagtam a tescoba és vettem egy 2a-s töltőt (sima usb-s, tablet töltőnek volt hírdetve) kb 2e ft. volt. Egyébként jó hozzá akármelyik usb-s töltő, csak ha kissebb akkor lassabban tölt föl.
-
gubabela
senior tag
válasz
#37391872 #2837 üzenetére
Nekem is elég jól bírja. Eddig egyszer leesett (igaz tokban) kb 1 méterről, egyszer meg sikerült belerugnom (a földön volt tok nélkül) és csúszott vagy másfél métert a kövön. Szerencsére semmi karc vagy sérülés.
Viszont mivel fekete elég gyakran lehet törölgetni mert hamar széttapicskolom. -
gubabela
senior tag
válasz
eladogeppc #2784 üzenetére
Zenelejátszó:
Próbáld meg, hogy bekapcsolod a véletlen használat megelőzését, a megjelenítések menüben. Nekem nem csinálja! -
-
gubabela
senior tag
Nyilván vannak jobban fényképező, jobb gps-el rendelkező, szebb kijelzős, gyorsabb procis...stb. telefonok, nem is vitatom, de nekem a xiaomi hozzáállása tetszik igazából és a közösség akik támogatják. Azért nem vagyok elvakult, de ezt máshol nem nagyon látod, max. az almásoknál.
-
gubabela
senior tag
Na igen, egy teljesen más világ az almás, erősen túlárazottnak tartom. Meg mintha debileknek készült volna, nyomd meg ezt, bökj rá erre, ügyes vagy, egyél kekszet. Szoftveresen nem tudod tönkretenni, csak ha nagyon akarod, de az egyszeri user telepítéssel nem öli meg. Mondjuk a hardver része nagyon tartós, a 3s-emben még akkut sem kellett cserélni, pedig már megvan egy ideje. Androidnál meg nesze marha, csinálj amit akarsz kb, de ne csodálkozz, ha megölted. Nekem inkább az utóbbi tetszik.
Én aggteleken egy sony alfa200 dslr-t használtam derítős vakuval. Annyira nem voltam mazohista, hogy telóval fényképezzek.
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2638 üzenetére
Szivesen!
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2623 üzenetére
Persze, már sima ügy.
Multi30
Csak töltsd le, másold rá telefonra vagy sdre, vagy a frissítésekből tallózd be, vagy indítsd újra recoveryben és onnan telepítsd. Melyik recoveryt tetted fel? Ha twrp-s akkor installnál tudod betallózni. Install után csinálj egy wipe-t. Utána mentésből állítsd vissza ami kell. (pipa) -
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2621 üzenetére
Nem tudom, még nem raktam fel global romot, nekem a multis van fent, de abban nincs alapból chrome meg youtube, a zenelejátszó is rendesen működik, sőt a dalszöveget is leszedi több kevesebb sikerrel. A 17-es rom miatt vacakolt az usb-s rész, az újabbakkkal már megy rendesen.
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2616 üzenetére
válasz (#2612) GoldhandRent
Melyik verziót raktad fel a 30-as romból? Nekem nem rakott fel semmit pluszban.Az már csak a forráson múlik, hogy túlvezérli-e. Érdemesebb jobb minőségű mp3akat(320), flac-ot használni. Nekem egy colorfly lejátszóm van, azon nem torzít a piston
Telefonon azért lényegesen gyengébb, nem jön ki a rendes tudása. -
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2608 üzenetére
Lehet még nem vagy fejlesztő. 5ször bökj rá a rom verziójára a beállítások/telefonrólban. Egyébként az nem érdekes, az a lényeg, hogy rootoltnak látja a checker
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Trollok komolyan
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest