- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fornettisuti #10886 üzenetére
Roppant érdekes... úgy tudtam már van MIUI 9 Redmi Note 3G-re, csak nem csináltak belőle Global, vagy Vagyula féle változatot...
Mondjuk a cikkben azért legalább egy hozzávetőleges dátumot írhattak volna, mert ez a "will get updated" sok mindent jelenthet.
-
válasz
fornettisuti #10877 üzenetére
Sajnos a Note1 a kora miatt már eltűnő félben van, ezért valahol érthető, hogy túl nagy erőfeszítést nem tesznek az irányába.
Vicces, de én meg pár hónapja lecseréltem a jó öreg Note-omat egy LeEco X820-ra, amivel gondolatban el is búcsúztam jó időre a MIUI-tól, viszont pár hete kiadtak egy MIUI 9 portot, ami tökéletesen megy a telefonon
-
válasz
fornettisuti #10873 üzenetére
Még szeptemberben leveleztem vele, akkor igérte, hogy "hamarosan" csinál egy MIUI9 portot. Lehet elfelejtette.
Írok neki újra hátha...
-
válasz
fornettisuti #10838 üzenetére
Ez most arra vonatkozik, amelyiknek a fórumában vagy
Redmi Note 3g
-
válasz
fornettisuti #10795 üzenetére
Szia,
Vagyula féle ROM-ból a 6.9.15-ös MIUI 8 az utolsó kiadás. Korábban leveleztem vele, hogy lesz-e újabb, azt mondta, hogy Android 4.4-re már nem fejlesztenek, így jó eséllyel felejtős a Vagyula féle MIUI 9. Sőt a Global ROM is megakadt a 6.10.20-as állapotban, így lehet csak kínai DEV ROM-ban lesz elérhető a MIUI 9, ami annyiból problémás, hogy csak angol és kínai nyelv van benne.
TeebyKay: Sajnos, ha nem kapcsol be akkor se a recovery, se egyéb toolok, mint pl. a MI PC Suite nem fog segíteni. Esetleg keress a hardveraprón valakit, aki javít kínai telefonokat (nekem t-pac kolléga már segített, őt tudom javasolni.
Mondjuk, ha egy aksit 2 évig állva hagynak, az sose szerencsés
-
válasz
fornettisuti #10784 üzenetére
Hát mit mondjak, a V6 mindig is legendásan "STABIL" volt
Lehet érdemes lenne egy Vagyula féle V8-at kipróbálnod, sokkal jobb, mint a V6.Ruffian: Ha úgyis lecseréled, tényleg nem érdemes bajlódni vele, esetleg egy utolsó próbaként, felpattinthatnál a telefonra egy Ressurection Remixet , csakhogy kiderüljön a MIUI hülyesége okozta-e a problémádat.
-
válasz
fornettisuti #10696 üzenetére
Szívesen! Mindentől függetlenül, csupán javaslatként írom, hogy lehet jót tenne egy rendszer újratelepítés, és akkor már egyúttal az 5.8.8-as V7-et leváltani egy aktuális V8-ra.
-
válasz
fornettisuti #10693 üzenetére
Először is : Szia!
A válasz pedig: Az a kis “karika” a szinkronizálást jelzi, vagyis, hogy a telefonod épp szinkronizálja a gmail-t, névjegyeket, alkalmazéás adatokat… amik be vannak állítva a telefonodon.
Megoldás: ameddig nem tűnik el, legyél online. Ha online állapotban se tűnik el, akkor befagyott valami, mehet a restart. Rendszeres jelenségnél factory reset segíthet.
-
válasz
fornettisuti #10693 üzenetére
Beragadt valamelyik szinkronizálás (gmail, g+, mi cloud, stb, bármi lehet ami szinkronizál).
Beállítások - Fiókok részen végig lehet nézni esetleg a MI fiók és az Egyéb fiókok alatt. -
Chaser
legenda
válasz
fornettisuti #10595 üzenetére
az megvolt, többször is, eredmény nélkül
nem panaszkodom, bő 1,5 évet ment gond nélkül a rom amit feltoltam rá anno
de rohadt bosszantó, hogy a navinál se mindig fordul a kép, a girot se jól érzékeli, teszteltem a hw-eket a saját xiaomi sw-rel, hw-esen minden rendben van, a rom "fáradt el", én nem frissítgettem, ez tökéletesen stabil volt nyár elejéig, utána jöttek a fentebbiek -
válasz
fornettisuti #10562 üzenetére
Pedig azt is szidtuk jó páran annó
Biztos jó lesz ez a V8 is, csak ki kell várni egy stabilabb releaset...
-
válasz
fornettisuti #10548 üzenetére
Igaz, bár ezt a MIUI 8-ról is elmondhatom... Utoljára talán még a Nokia 3310 -nél láttam olyat, hogy a metróban nincs térereje a Vodafone-nak, de mióta 1 hete feltettem a V8-at ismét naponta szembesülök ezzel a "csodával"
-
Marcikutya
csendes tag
válasz
fornettisuti #10543 üzenetére
Köszi szépen! és Tahepának, Murphynek is!
-
MolnarZolee
tag
válasz
fornettisuti #10474 üzenetére
Ebay-en van még. Én redmi note1-re kaptam jópár találatot, bár a leírásban újabb típusok szerepelnek, de sok helyen egy legördülő menüben a mi note-unk is szerepel!
-
válasz
fornettisuti #10356 üzenetére
Kösz az infót, ilyesmire gondoltam én is, csak MIUI alatt sose próbáltam youtubozni, így azt nem tudom, ott mit reagál a telefon. Minden esetre sima 720p-ben jól futnak a videók ezzel a ROM-mal.
-
válasz
fornettisuti #10241 üzenetére
Ha nem hiányoznak neki az azóta belekerült ficsörök, akkor ne frissitsetek, mert nem mindegyik kiadása ilyen jó a MIUI -nak... Én pár havonta frissítem a vagyula féle rommal, azok elég jók szoktak lenni.
-
tolvaj!
őstag
válasz
fornettisuti #9466 üzenetére
2G mindenhol ugyanaz, 750, 800,900,1800,1900 és ebbol az utolsó négy van használatban. A 3G már változó, de nálunk a 900,2100 a menő. 900-at is csak a vörösök használnak.
-
válasz
fornettisuti #9464 üzenetére
Ok, de ez a td scdma/lte változat, ami elvileg nem kéne menjen itthon
-
GoldhandRent
őstag
válasz
fornettisuti #9439 üzenetére
nekem miui 6-nál sosem volt chat fejem, 7-el jött vissza...rettenetesen idegesítő volt
minden engedély meg volt adva, néha megjelent de aztán eltűnt. most rendben van
global V7-et használok 5.8.22
-
Mr X
veterán
válasz
fornettisuti #9437 üzenetére
Beállítások - Alkalmazások - Messenger - (alul) Engedélyek kezelése - (legalul) Felugró ablakos értesítés.
-
Mr X
veterán
válasz
fornettisuti #9435 üzenetére
Akkor már kiegészítem, ha valaki esetleg használ Viber-t, ott ugyanez a helyzet, enélkül nem jönnek elő a kisablakos üzenetek.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti #9322 üzenetére
Ennyit azért el szoktunk tǔrni. Mondjuk elég lett volna hogy eladó minden más privátban.
-
xhege
veterán
válasz
fornettisuti #9322 üzenetére
Ezt nem tudtam, elnézést érte.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti #9286 üzenetére
Beta. És gyári recoveryvel nem...Tud magyarul.
-
tolvaj!
őstag
válasz
fornettisuti #9235 üzenetére
Kb 3 óra, de nem ez volt a kérdés. Ha arra vagy kíváncsi, hogy úgy mennyit bír, olvass vissza kb 10 hónapot, lesz egy képernyő mentésem közel 8 órás kijelző idővel.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti #9224 üzenetére
Válaszoltam, ugyanott, csak lassan...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti #9220 üzenetére
Nem tudom, csak feltételezem, hogy azért valamelyik account kéne a képek megjelenítéséhez, de nem tudom biztosan, nem mélyedtem bele, mert nekem ennyire nem fontos tényező...
Másik: Security / Blocklist / Calls / Settings / Rules / Add rules / Private numbers --> Allow helyett Block
azt hiszem ezzel lehet beállítani...ezt sem tudom, mert nem használom, csak úgy gondolom. -
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti #9209 üzenetére
5.8.13-on megy.
Akkor szokott meghülyülni, ha miui accountban is ott van egy telefonszám (képpel) meg a Google névjegyek között is.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
fornettisuti #9198 üzenetére
enyém is sárga
fekete kijelzőnél (ha világít) meg zöld pöttyös (poros).. De még így is használható.
Rengeteget esett -kijelzőre, oldalára, sarkára-, volt hogy vállmagasságból.... (ilyen téren semmi baja)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti #9187 üzenetére
2db nano!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti #9150 üzenetére
Használd egészséggel.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti #9148 üzenetére
Nem is adhatott ujabbat, mert 5.8.8 a legfrissebb.
Igen, miui.hu része a GAPPS csomag nem kell külön telepíteni.
Igen, factory resettel elméletben szüz rendszert kapsz. -
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti #9146 üzenetére
Sok sikert.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti #9144 üzenetére
Olvasd el ezt. Elméletben mindkettőnél elég a update.zip-re átnevezés, gyökérkönyvtárba rakás, recovery indítás, wipe & reset + wipe cache (ha jól emlékszem van ilyesmi a gyári recovery-ben is), majd install update.zip
Ezt is olvasd el, bár nem hinném hogy rootolni és recovery-t cserélni is szeretnél.
-
válasz
fornettisuti #9135 üzenetére
Facebookot nem használok, a többi megy a MIUI6 developerrel, részemről ezt a verziót preferálom, van benne magyar nyelv. Redmi Note 3G-hez ez kell: xiaomi.eu_multi_lcsh92_wet_jb9_5.8.6_v6-4.4.zip
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti #9133 üzenetére
Nem tudom, nekem kapcsolódik a teljes verzió és a Lite Edition is...
-
válasz
fornettisuti #9131 üzenetére
Nem hinném, hogy a ROM-oddal van baj. A hiba üzenet annyit mind, hogy nem tudott kapcsolódni a 2a03:2880:..... címre a 443-as (HTTPS) porton. + Permission Denied, azaz nincs jogod valamihez...
Korábban ment a facebook? Ne tettél fel tűzfalat, vagy nem állítottál be korlátozást az appra? -
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti #9128 üzenetére
Ha jól emlékszem, nekem a dobozon volt kívül, de lehet hogy az akksi alatt levő matricákon is rajta van...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti #9122 üzenetére
Melyik gyártás dátumára gondolsz? A ROM kiadásának dátumára? A telefon gyártásának dátumára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest