- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
bkiky01 #2998 üzenetére
akkor az enyémmel valami baj van
55%-on van most, 16óra 18perc
Kamera - 38% ( CPU teljes 4perc, CPU előtérben 4p)
Android rendszer - 34% (CPU teljes 9p, CPU haszn. 58másodperc, Ébren tartás 3p)
Cella készenlét - 10% (Bekapcs 16ó)
Telefon tétlen - 9% ( bekapcs 14ó)
WIFI - 4% (WIFI működik 5ó)
Képernyő - 1% (1ó 44p)(mobilnet -3G- jelenleg is működik...nem is értem miért nem wifin megyek ?!
)
leghosszabb használat: 3nap
és még volt kb 10-20% benne
-
Gabó75
senior tag
válasz
bkiky01 #2230 üzenetére
Miután frissítettem tegnap a Multi 29-es romra, felraktam a WSM tools-t plusz a Mi tools-t, hogy az ikonok méretét csökkenthessem. Vicces, hogy csak 80%-ig engedi csökkenteni. Amikor azonban átakarom írni a szolgáltató nevét eldobja a hálózatot és csak a rom újrahúzása segít a dolgon...
Mondjuk ez fejlődés, mert a 23-as romon már a WSM felrakása után bootloop-ba került a teló.Az pozitív változás, hogy a 29-es romon már működik az automatikus fényerőszabályozás Elég lassan, de reagál a fényviszonyváltozásokra.
-
Disque
aktív tag
válasz
bkiky01 #1317 üzenetére
Ha NTFS patició van a pendrive-on akkor használj fat32-t vagy ha rootolt a telefon akkor a Paragon exFAT, NTFS & HFS+ programot telepítsd fel.
-
-
gyuszito
senior tag
na fel is raktam, de én marha nem olvastam el Kukk mester írását. így most kuka a romom... factory reset sem segített neki.... most próbálom újra telepíteni
szerk... De nagy marha vagyok.......
Éppen megoldódott minden gonddom, erre most bele kell nyúlnom... ha ez megoldódott, ki is szállok ph-ból, mert szedem az ötleteket, ésbaszomel a telefont.... -.-
szerk2.: most életre kelt a reinstall után..
Befejeztem, sziasztok! -
-
-
-
tolvaj!
őstag
..... szerinted nekem ezek nincsenek fent?
olvasd el kérlek megint amit írtam! van használatban 6589/82/77 telefon itthon. nem a preloaderrel és nem is a drivercsomaggal van a gond, a win7 valamiért nem szereti a xiaomit, de a többi MTK-t felismeri. aranyos vagy, hogy ezeket belinkelted, de több fajta driverem is van ezeken felül is és azokkal sem megy.
-
tolvaj!
őstag
igen, ezt a repartos dolgot én is megtaláltam csak sajnos a gépem ismeretlen eszközként kezeli a telefon, így a debugging sem működik. mint írtam 6589/6582/6577 proci van itthon és azokkal gond nélkül komunikál a gép, csak valamiért a 6592 nem ízlik neki. ha erre tudsz megoldást, vagy akárki tud küldj/ön már egy linket! ezért én maradok a készülék ön flashelésénél gyári recoval
-
minden másra ott a master card
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest