- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csabi236 #7919 üzenetére
Annyira, mint a "sima" beta-k. Nem nyúlok bele, system font csere van, meg sima google bill pluszba.
A hétvégén lehet megnézem mekkora meló kiszedni a recovery felülírását (tippre egy sort kell törölni az installer scriptből), és akkor nem kellene mindig újraflashelni a custom recovery-t, meg a régebbi uboot is belekerülhet.
Úgy is itt az ideje újrahúzni a telefonom -
-
válasz
csabi236 #7382 üzenetére
MIUI V6 5.2.13 beta, eddig mindene úgy működik, mint előtte.
A fordítás nem nagy cucc még mindig, a nyelvi fájlok összemásolása tovább tartott, bár azt se lenne több automatizálni 10 percnél, de a lentebbi okok miatt nem mennék bele. Meg amúgy is lesz "hivatalos" magyarítás, amint kilép a public beta/developer státuszba a V6 ROM-unk.Eddigi MIUI 6 hiányosságok/hibák amik előkerültek nálunk (páromnak is ilyen telefonja van):
- 2. SIM PIN kód beírása mindig hibára megy
- fülhallgató profilok hiányoznak, emiatt a piston2 nem szól túl jól vele
- nálunk a mi band smart unlock instabil mindkét telefonon mindkét band-del. Mi3-mal teszteltem, azzal simán megy, így erősen szerencse kérdése a band ezen funkciójának használata, bár fórumokat túrva más is szív vele véletlenszerűen. A többi funkciója megy (értesítések, aktivitásfigyelés).Igazából eddig más bajom nem volt vele, a fentiek sem tragikusak, szóval bőven használható szerintem.
-
Milestone2
nagyúr
-
válasz
csabi236 #6266 üzenetére
Mondhatni normális, a cella készenlét nekem is 50% körül szokott lenni. Ez elvileg azért van, mert a telefonnak folyamatosan jeleznie kell a tornyoknak, különben nem tudnának hívni. Nyilván, ha még telefonálsz is, akkor ez az százalék nő.
De ez annyira nem kéne, hogy merítse. Esetleg tedd repülő módba a telefont, mikor lefekszel, és reggel nézd meg, menyivel fogyasztott kevesebbet, mint általában.
-
gyuszito
senior tag
válasz
csabi236 #5520 üzenetére
Még úton van, de ahogyan a topikját olvasom, fény évek..
Imádtam, sőt mai napig imádom, és vissza sírom a note-ot, de a snapdragon csak egy erős, EU-ban támogatott, optimalizált lapka.. És ezzel nem tud mit kezdeni a 8 mag sem.. Mivel az élvonalban ezt a lapkát használják, így minden erre van optimalizálva "inkább"! Akkuja rendben van, érkeznek a képek a legújabb rom óta.. 2 nap, ebből több mint 5 óra 'In Use' (azaz gondolom kijelzőidő), ami körülbelül hozza a Note-ot..Csak azt nemfogom tudni megszokni, hogy fent van a power gomb.. =/ -
tolvaj!
őstag
válasz
csabi236 #5461 üzenetére
Bitang jól néz ki, azt aláírom, de szvsz nem véd annyit amennyit várna az ember. Semmi ütközési zónát nem láttam rajta, sőt az előlapra is rá lóg a perem ami akár több kárt is okozhat az üvegben egy nagyobb esés estén. De tényleg qrva jól néz ki és tetszik! Félek ha megrendelném az asszony kinyírna, mert már azt sem tudom hány tokom és kiegészítőm van a telefonhoz
-
-
Chaser
legenda
válasz
csabi236 #4241 üzenetére
Teljesen jó, persze a voda lefedettsége olyan amilyen. Viszont mobilnetre és voip-re jó, csak nem kell brutál képeket feltölteni
Elvileg külön kell megvenni hogy voip-n működjön egy csomag, de passz, nálam megy. Nem kérdezek rá mért
Azt nem tudom, only netes cuccal pl vopi működik-e, neki kell egy sim értelemszerűen, bár elvileg a netes simtől a netet húzhatja, de a szakik voip topikban azt mondták hogy nem. Nekem legfőképp erre kell mobilnet, meg egy kis mail.
GoldhandRent Előbb nem pontosan mondtam. Szóval én lezártam a képernyőt, mert a szenzorról mindig elcsúszik a fülem, ha sokat beszélek mozggatom a telót mert fárad a kezem. Ezért le szoktam zárni, az a biztos. Másik fél így tette le és akkor hülyült meg. V34. Mikor vettem V30 volt, akkor meg olyat csinált hogy "remegett" a kép, kb mintha mindent egyszerre nyomkodtam volna, minden indult magától
ez is viber hívás után volt, akkor is helyre átt minden kb 2 perc után. Azután csinálta 1-2 nappal hogy megvettem, azóta sem. Szóval eddig nálam atomstabil a cucc.
-
Chaser
legenda
válasz
csabi236 #4192 üzenetére
Nekem a vodás feltöltöshöz van, most csak 100MB. Havi 3k, ebből 100perc/sms bárhova free, + a 100 megás net. Elvileg voip tiltva, gyakorlatilag nem
4k-ért van olyan amihez 500 megát adnak.
Tegnap majdnem lefagyott a szépség, de csak majdnem. Viber hívás után, asszem lezártama képernyőt, és úgy nyomott ki a másik fél. A kijelző nem akart feléledni. Nyomkodtam egy darabig, a memória pucolót hallottam beugrik a középső gombra. Aztán visszajött valahogy a kijelző és ment minden tovább. Ez a viber produkált eddig csak érdekeseket, más nem.
Voip-hez a vopi nevű appot használom. Teljesen jó, amikor jó. De sokszor van hogy hívok valakit, engem hallanak, nálam viszont teljesen süket. WP-nél ez nem volt, elvileg droidnál sincs, mert nagyon jó feedbackes app. A miui lenne az oka, más használja? Ez az app. Azért nagyon jó pár ft-ért beszélni, most asszem 5ft-osban vagyok, de ez drága isCsak hogy mondhatni instabil a történet így nem a legjobb. Minőségre egyébként jobb mint a gsm akár, főleg 3g-n.
-
gubabela
senior tag
válasz
csabi236 #1976 üzenetére
Teszteltem több forrásból is a pistont ès a sm e30at is ès azèrt telefonon is bőven kijött a külömbsèg a piston javára. Ha egy normális hifi dap- en meg tudnád próbálni csodákat hallanál. A note hangrendszere nem rossz, de közelèben sincs egy belèpő szintű lejátszó tudásának.
-
Gzolo
senior tag
-
milcse93
tag
válasz
csabi236 #1961 üzenetére
Én eddig ezt használtam helyette. Jó volt, jól is szólt de úgy döntöttem ha már van a telefon legyen hozzá egy eredeti füles is. A Piston II-es a felébe kerül, és olyan szépen adja a mélyet, hogy az valami hihetetlen. Ez a kis doboz hozzá még dob is rajta.
Én csak ajánlani tudom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- CNC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest