-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Milestone2 #6913 üzenetére
Ééérdekess, Mi2S-re 50 bétázóst kerestek
Reméljük úgy fél év és elkészülnek valamiféle használható verziók
-
HornedReaper
senior tag
Magára a MIUI futására írták, hogy nem tökéletesen smooth (magyarul nem is ugrott be rá szó, sok hülye angol fórum...), és hogy az MTK hajlamos meg-megröccenni játékok közben is (laggol és mikro-laggol
). Persze tapasztalatom nincs, bocsi ha bárkit megsértettem
Lehet csak az újabb Android miatt volt jobb eddig ilyen szempontból a 4G, több helyen is olvastam.
De mondjuk a kernel-mizéria miatt is szimpatikusabb a Snapi proci, legalább támogatottabb és talán kiforrottabb ha már nem gyors..
-
HornedReaper
senior tag
válasz
GoldhandRent #6689 üzenetére
Igen, sajnos tegnap reggel még volt készleten 3G is (vagy nem vették le a weblapról), de amikor délután a boltban boltam, már elvitték
Asszonynak bőven jó lesz a Sanpis 4G, az állítólag úgyis teljesen smooth, az MTK-val ellentétben. Neki a nagy kijelző és jó fényképező a lényeg, nekem meg hogy ne akarja leváltani drágábbra, és a MIUI-t belakva szerintem nem is akarja majd
Bááár a 4G fényképezőjéről pont most olvastam a nemzetközi fórumon, hogy a friss ROM-mal lassú / akadozik a használata
-
HornedReaper
senior tag
Note 4G-t sikerült rendelni, a 3G elfogyott
Asszonynak jó lesz, maradok az MI2SC-nél
-
HornedReaper
senior tag
MTK Note vagy 4G?! Melyikre essen a választás?
A 4G időtállóbb lehet Android szempontból, a gyakoribb frissítés miatt?
Veszek boltban egyet, nem akarok többet szívni hamissal.. -
HornedReaper
senior tag
válasz
Weeman1 #6187 üzenetére
Ide toltottem fel kepeket:
miuiandroid.hu -
HornedReaper
senior tag
Sajnos hamis Xiaomi Hongmi Note TD-SCDMA keszuleket sikerult vasarolnom itt belfoldon
MI "aruhaz" 1%-nal tovabb nem igazan tolt le, CPU-Z-t is atveri (csak a keves sensor az arulkodo es 2GB ROM), quadrantban latszik a kisebb felbontasu kijelzo, MALI-400.. -
HornedReaper
senior tag
Most olvasgatok meg csak vissza a topikban.. Szerintem az MTK-val torteno gyartasrol azert allt le a Köleske, mert nincs 4G, de a nagyobb bajuk az indiai piac volt, ahol koteleztek oket a Snapdragon hasznalatara
Kicsit fura a gyarto, volt a levegotisztito berendezesuk, most meg ultrabook.. Remelem a regi telokat meg sokaig frissitik, ez volt a legszimpatikusabb bennuk. Az Android verzio nem is erdekel, csak hogy a MIUI jo legyen mint korabban -
HornedReaper
senior tag
Sziaszok! TD-SCDMA verziónál a ROMok esetén mindegy, hogy 1GB-os vagy 2GB-os készülékről van-e szó, nincs külön ROM mindegyikre? Kaptam egy linket multilang ROM-hoz, de leírás nincs hozzá
Csak jövő héten lesz nálam a teló, elvileg 2GB TD verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest