- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég sok mindentől lehet... APN beállítás nem jó, SIM kártyán nincs mobilnet előfizetés
stb.
Amúgy tényleg jó lenne tudni, hogy a Te általad használt ROM-ot használják-e, vagy újrahúzták a telefont. Ugye a MIUI 8 szüzen telepítve rosszul kezeli a hálót, V7 telepítés kell aztán updaterrel a V8.
-
Tudom, a cégnél pár gépen el is "játszottam" ezt a frissítéses mókát. De azért gondolom, ha most újra kéne tenned egy gépet már nem tennéd fel rá a Win 7-et vagy a 8.x-et, csak azért, hogy utána ráfrissítsed a 10-est
Amúgy engem megint csak az elveim zavarnak... Olyan bonyolult lenne megoldani, hogy szüzen telepítve is jó legyen a V8?
Az meg megint jó kérdés, hogy akkor az Update és a Clean Install miben más? Merthogy más, hisz egyiknél működik valami, ami a másiknál nem. -
Nem is fog, mert ez egy "bug" a MIUI 8-ban. Nekem is az esetek 90%-ban Edge van, pedig korábban mindig ment a HSDPA... A térerőt meg nem írom, mert csak felhúzom magam
Azért örülnék, ha megoldanák ezt a "kis" problémát, mert nagyon jó a telefonom a V8-al, csak épp telefonálni nem tudok rendszeresen. (Igen, tudom, hogy van sufni tuningos megoldás, de akkor is...)
-
Milestone2
nagyúr
MI3 (cancro) romot akarsz ráerőszakolni a Redmi Note készülékedre? Még jó hogy a szkriptbe be van építve védelem. Ez lehet jobb lenne.
-
Szia!
Nem tudom a 6.9.8-ban van-e még, de nekem (és nem csak nekem!) a 6.8.11-es MIUI 8-nál katasztrofális a hálózat, értsd: Sokszor elmegy a térerőm (metróban esélytelen telefonálni, de sokszor a MÁV vonatain is nulla), a mobilnet meg atom lassú (főként Edge még BP-en is !)
Én sima clean installt csináltam (semmi extra nem kellett) TWRP-n keresztül, állítólag, ha upgrade-el csinálod, akkor nincs ilyen gond...
-
-
molnardenes
tag
Nekem a gmail akkor csinálta ezt, amikor egyszerre két gmail-es címemmel futtattam. Csak egy címmel tökéletesen megy. Én az appra gyanakszom. 1 frissítés után kezdte ezt a hülyéskedést. Nekem nem fontos állandóan látni a másik fiókomat, így nem foglalkozok vele, de a helyedben kipróbálnék egy korábbi gmail verziót.
-
ggeleven
őstag
Nálam 1-2 hete ezt csinálja gmail, viber, whatsapp, messenger esetében is...Valamint ha FB alkalmazásból megnyitok egy cikket külső böngészővel (chrome), akkor utána még nem lép vissza FB-be, hanem az asztalra és FB-t bezárja és nem fut a háttérben...
Memóraoptimalizálás kikapcsolása után is ezt csinálja továbbra is sajnos. -
Milestone2
nagyúr
Nem tudom az "OTA részleggel" mi van, mert az 5.8.27 ROM réges-rég kijött.
Szerintem most már várd meg az 5.9.1-ből készülő miui.hu ROM-ot.
És ha nem jön OTA, töltsd le a teljes ROM-ot, twrp-ben (ha gyári recovery-d van, akkor nem tudom...) wipe cache és wipe dalvik, majd install új rom, ha használtál előtte SuperSU, akkor azt reinstall, majd reboot.
Így OTA-ként használtad a full ROM-ot. -
Milestone2
nagyúr
Már melyik ROM?
Kicsi kínai megint ünnepel, nem csinál ROM bolond európainak (sem):
MIUI 7 China Developer ROM 5.9.1 will be released for public tomorrow because we're having a 3-day holiday from Sept.3 to 5 in China. We'll be back to work on Sept.6 and everything will be normal next week. Full changelog will be posted tomorrow on Wednesday.Please stay tuned.
MIUI Team -
Milestone2
nagyúr
Semmivel nem bétább, mint a MIUI6 volt, mivel a MIUI6 megszűnt létezni, a hivatalos 5.8.13-ROM már MIUI7...
Ezen lehet vitatkozni, lehet mutogatni mit ír ki a Setting rész, attól még EZ A HIVATALOS ROM (ez még az original kínai-angol).Holnapután kijön a GLOBAL is és akkor a miui.hu és a miui.eu is meg tudja belőle csinálni a többnyelvű kiadást.
Nyilván, aki nem akarja a MIUI7-et, letiltja a frissítést és marad egy régebbi verzión...
-
Milestone2
nagyúr
Én a 2.8.6-ot használom. Igazándoiból az a tré, hogy ha több mentésed is van, akkor ha vissza akarod hozni akkor újra fel kell tenni a 2.8.5-öt beolvasni a mentést, újra feltenni a 2.8.6-ot szóval bonyolulttá teszi a szitut.
De lényegében igen, ha kell a mentés akkor újra kell készíteni az új recoveryvel.
-
tahepa
senior tag
Nekem már nem. Ennyi volt.
Frissítés semmi pedig igérték anno...dicsérték egyfolytában hogy milyen naprakész a rendszer...a legfosabb csájna mobilt is jobban supportolják mint ezt a tipust.
A sárga folt amúgy nem hatalmas kb. 5 mm hosszú és 2 mm széles.ééés kijelző jobb felső sarkában van..tehát nem zavaró...de ez az utolsó lökés az eladáshoz. -
Varesz_86
aktív tag
-
Mr X
veterán
Kerülő megoldás:
"It seems, that new update-binary file do not work with custom recovery. But, it works with MiRecovery 2.0.1
I've found the solution. Just extract META-INF\com\google\android\update-binary from 5.5.8 zip file, and replace it in the 5.5.15 zip file. After that - everything works fine with custom recovery."
-
_ak_
addikt
Neked automatikusan bejött a TWRP? Én nem is tudok belépni oda...pedig megpróbálnám az előző frissítést feltenni újra.
FrostyBoy84: amíg bejön a recovery addig lehet ezzel kísérletezni, de még nem láttam semmi infót a miui oldalán ezzel kapcsolatban, hogy mi történhetett. Én megpróbálnám az előző romot visszatenni, a jelenlegit nem erőltetném addig.
-
-
Kristof14
senior tag
nem tudod manuálisan beállítani neki sztem, én már próbáltam az elején engem is nagyon idegesített illetve azt néztem, hogy ha fel van oldva a kpernyő és onnan nyitom a messengert akkor megnyitja a popup fejet, de ha nem oldom fel a képernyőzárat(semmi kód, arcfelismerő csak csúsztatás) és lehúzom az llapotsort és onnan nyitom meg illetve nyitnám akkor megáll a tudomány és nem nagyon akarja behozni, pedig a képernyőt feloldja, mert egy visszagomb után működik megint minden.
-
ZoleeWolf
tag
Igen, nekem is a telepítés után ez volt a hiba.
A rendszer beállításoknál én is beállítottam a szinkront, de nem ment.
A gmail-ben kellett a beállításokba bemennem és ott az általános beállítások alatt a fiókra kattintva az adathasználat részben a "A Gmail szinkronizálása" nem volt bepipálva. Ezt módosítva azóta remekül szinkronizál, de hogy alapból mért nem volt bepipálva azt nem tudom... -
tolvaj!
őstag
Jogdíjakat az androidért nem kell fizetnie, viszont a google is csak a támogatást ( értsd gapps) licenceli. Illetve az oracle felé is van némi tartozása ( de ezt majd a saját jogászaik lejátszák). A lényeg, hogy nem szabad összekeverni a nyílt forrást az ingyenessel. Ha beleintegrálta a google szolgáltatásokat a fizetős romjába szabály/törvénysértést követ el ( országonként eltér a szabályozás), ezen felül csak pofátlanság, méghozzá elég erős!
(#8101) Chaser
Régi, de megunhatatlan
-
Azt hallottátok már, hogy "amíg lóxar van, veréb is"?
Csak 2 példa:
[A 100.000 Ft-os papír galacsin, ami megölte Magdi nénit]
[A zacskóban árult hegyi levegő] -
-
Nagyjából igen.
- Megnézed az app listát, abból kiválasztod, amik sok helyet foglalnak. Megnézed a forrás és cél jó-e, majd pipára nyomsz.
- Ezután elvileg megkérdezi, átmozgassa-e az adatokat. Itt ugye igen-t mondasz.
- Ha kész a mozgatás, a régi helyről eltűnik a cucc, így nem fog működni, amíg rá nem nyomsz a kis rajszög ikonra. Ha az kizöldül, onnantól jó vagy.Igazából ma reggel óta használom én is, így nagy tapasztalatom nincs, de eddig teszi a dolgát. Már az [injustice] -t le is frissítettem Play áruházon keresztül, az is gond nélkül lefutott.
-
Xabi78
aktív tag
Elmondom még egyszer: kihangosítóról indítasz hívást, a telefon közben a zsebedben/táskádban/csomagtartóban van. Nálam ez elég mindennapos, sokat vagyok autóban.
A kihangosítók alapvetően nem támogatják a dual simet, de eddig nem volt gond, nem MIUI esetén a telefon abban az esetben a preferáltról indította a hívást (céges). A MIUInál nincs ilyen, várunk, várunk-várunk, majd egyszer csak az egyikről (pláne ha olyan a szám, amit még nem hívtál) elindítja. Közben a kihangosító szétkapcsol, mert nem érti, mire vár a telefon, a hívás közben elindul, de a kihangosító ezt nem konstatálja azonnal, stb... szóval ez így elég szívás...
vipviform: köszi, kipróbálom!
X.
-
Milestone2
nagyúr
-
-
Chaser
legenda
a kamera mellett, sztem azért villog mert mozgatod a telót, nagy dög, könnyen elmászik, én mindig lezárom közben a kijelzőt, úgy biztos nem kapcsol be
szerk: McReay ha nem lesz v6 az köcsögség, beígérték, nekem sem hiányzik speciel, mondjuk ha okosórával' szeretném használni ahhoz valszeg kell a 4_4 a BT miatt, nem csak a xiaomi karkötőhöz, egyébként nincs gondom vele, kivéve a legutóbbi flac album ami azóta se akar bekerülni a listába, de filekezelőben egyesével eszi
-
tolvaj!
őstag
"- Update, ha nincs rootolva a készüléked, akkor a rajta lévő MIUI rom frissíti magát, nincs vele gond. Ha van root akkor neked kell letölteni a kívánt rendszert és az updtaer alkalmazáson keresztül feltenni. A letöltött .zip formátumú firmware-t ráteszed a memória kártyádra, a gyökérbe. majd Frissítés/ bal alsó gomb-ROM telepítés kiválasztása/ betallózod és jóváhagyod."
Olvasd át jobban legközelebb
Esetedben csak annyi eltérs van, hogy igaz nincs rootolva, de ugyanazon verziót akarod feltenni.
Ezért kell manuálisan beadni. Illetve a telefon memóriájába másolod. -
tolvaj!
őstag
Nem kell külső sd, mert csak szoftver frissítést hajtasz végre. Root jogkör kapcsoló van, de csak a fejlesztői romban lehet alapból élesíteni. A frissítéshez root nem kell. Letöltesz egy multi romot, felmásolod a belső sdre, elindítod az updater alkalmazást, betallózod a letöltött firmwaret és lefuttatod.
-
Gzolo
senior tag
Fel kell rá tenni egy multi romot és problem solved, Updater alkalmazással percek kérdése csupán.
Chaser: Azt is lehet. Főképernyőre dobj ki Óra widgetet, húzd össze az ujjaid hogy szerkeszteni tudd a fő képernyőt, az óra jobb felső sarkában lesz a gomb, amivel Óra témák közé kerülsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest