Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- Megtollasodik a középkategória
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Uckz
tag
Na még kérdés, hogy tudom megváltoztatni az alapértelmezett launchert? Google asszisztenst akarnék használni, de a fenének se akarja felajánlani a beállításoknál, olvastam én mindent már az interneten, engedélyeket adtam neki, meg tudom is én már, de csak nem akarja az igazságot.
-
Miért nem? Szabad országban élünk rgo szabad "észt osztani", véleményt nyilvánítani
Nekem viszont a vallásom tiltja, hogy hülye legyek, szóval, ha nem jobb ez a cucc, mint a V6 BÉTA, biztos nem fogok fizetni csak azért, mert "sokat dolgozott" vele valaki, mert nálam a kinézetnél fontosabb, hogy jól működjön valami.
-
tolvaj!
őstag
Ennyi erővel Milestone 2 nek is fizethetsz, mert rengeteg ideje fekszik a próbálgatásokban.... Szó szerint pofátlanság amit művel a srác. Majd ha ő fordította a kernelt és ő készítette a felületet akkor kérhet pénzt! Annak a fényében még pofátlanabb, hogy a MIUI, android és CM forrás is mind ingyen hozzáférhető, holott azokban tényleg igazi munka fekszik és nem egy emberé!
-
-
Sir Sparrow
tag
Esetleg próbáld meg Battery Calibration a progit, lehet megoldja hogy "arányosan" jelezze ki az akkud merülését a teljes kisütési időszakban.
-
GoldhandRent
őstag
holnap lesz egy normalisnak mondhato napom, megnezem mi sul ki belole
megprobalom kikapcsolt allapotban tolteni az ejjel, hatha csoda tortenik((tolvaj!-hoz: regebben olvastam kinai telo topikban, h szarul lovik be az akku szazalekjelzot, es igy nem hasznalja ki a kraftot a rendszer(azthiszi tele, de kozben nincs...) megoldas ra: teljesen lemerit, kikapcsoltan toltore, teljesen fel, es voila, normalis... itt segithet? bajt nem okoz gondolom
))
-
Chaser
legenda
-
tolvaj!
őstag
OGS kijelző hátránya, amennyivel vékonyabb a panel annyival érzékenyebb az erős nyomásra. Ha jobban megnyomod akkor megfigyelheted, hogy a panel közepén is ilyen lesz a színe, nemcsak a széleken.
(#5971) gothic20
Az összefoglalóban minden le van írva. Ha valami még az átolvasás után sincs meg írj bátran
-
McReay
aktív tag
FileZilla megcsinálja, amit szeretnél!
Leírom, hogy hogyan:
Felcsatlakozol FTP-n keresztül a telefonodra, jobb oldalon ott lesz a lista:
- emulated
- sdcard0
- sdcard1(ha van kártya benne)
Előttük a mappákon egy-egy kérdőjel.PL.:
sdcard1-re katt megjelenik a kérdőjeles mappa helyén egy + jel.
Jobb klikk az sdcrad1-en - Várólistához adás
Végig zongorázik a mappa tartalmán és kiírja minden rajta található elem méretét külön. Alul jobb oldalon a sarokban pedig, hogy Queue és a várakozó összes fájl méretét egyben (neked ez a fontos, ahogy leírtad)Ha mappa tartalmat szeretnél vizsgálni, mondjuk a DCIM mappa méretét, ürítessz egy várólistát és megcsinálod ugyanezt, amit a "gyökér" sdcard1-re írtam és megkapod, hogy milyen méretűek a képek külön-külön és jobb oldalon alul az összes kép/videó méretét egyben!
-
tolvaj!
őstag
total commander beállítások/általános beállítások/képernyő->szülő mappa megjelenítése [..] a gyökér mappában is.
Ha be van állítva és gyökérből rányomsz erre: [..] alapértelmezetten a meghajtó listához dob, ahhonan be tudsz lépni az MTP módban csatlakoztatott eszközbe is.
McReay
Esetleg geekbuying, vagy ebay.
-
McReay
aktív tag
A telefon alapértelmezett fájlkezelőjében lehetőség van FTP kapcsolat létrehozására.
Innentől kezdve pofon egyszerűen rá tudsz kapcsolódni a telefonodra a TC segítségével FTP kapcsolaton keresztül, külön láthatod a belső- és a mem kártya adatait.Illetve a telefon FTP - Beállításokban azt is meghatározhatod, hogy csak jelszóval lehessen csatlakozni a telefonra
-
Lacusa
csendes tag
Sziasztok,én is beléptem a klubba egy játékossal.
Jiayu 3-ról váltottam, eddig nagyon bejön.
Egy kicsit el kellett játszani az elején a romfelrakással,rootolással,de hát ez a többi telefonnál is megvan.
A WSM -kezelő nekem egyből jól felment a 30-as romra,sok plusz beállitási lehetőséget ad,de a legfontosabb ,hogy tudja kezelni az sd-kártyát mint külső program-tárhelyet,sajna a gyári 6gb nagyon hamar telelett.
Amúgy 31000-et fut a teló antutuban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest