Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varesz_86
aktív tag
valahol olvastam hogy ota frissítés után ha újraindul a telefon és végigmegy szép lassan a fehér csík az azt jelenti hogy törölte a cache tárolót ugye? mert akkor nem csinálom meg még egyszer...
-
Varesz_86
aktív tag
szinte a megjelenés óta használom ezt a készüléket, és azért érezni rajta hogy "fárad" el, már nem mondanám olyan gyorsnak mint az elején sajnos, akkor nagyon tetszett benne hogy pikk pakk szórja, nyitja, zárja az alkalmazásokat, de most már elég azért elég csúnyán meg tud akadozni, clean install meg, wipe cache se nagyon segít már rajta...
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Flexy90 #9670 üzenetére
Nekem is nagyon nehéz a döntés mert a mostani is elég jól muzsikál, soha nem volt meg 1 évnél tovább egy telefonom se kivéve ezt, jó lenne egy prime, mert erre felteszek két nagyobb játékot aztán annyi a 8 giga tárhely, tudom hogy van erre is megoldás de mokeroltam én már eleget telefonokkal, ja meg sárgul a kijelző amit lecserélnék egy full hd-ra, de viszont a hosszútávú támogatástól itt is félek egy kicsit, mert mégis csak mtk chipsetes a teló, amit ugye a xiaomi nem annyira tart elsődlegesnek, vagy ez itt most megváltozott? szóval vannak aggályok...tudom hogy várnom kellene mert olcsóbb is lehet meg jön tapasztalat is hozzá hát majd kiderűl
-
Varesz_86
aktív tag
sziasztok ha hosszabb távra terveznétek akkor mi 4i vagy redmi note 2 ? melyiknél lehet hosszabb a támogatottsága?vagy melyik jobb választos szerintetek? nagyjából hasonló árban vannak
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Milestone2 #9456 üzenetére
és új rom után vissza tudom azt állítani? beállítások alkalmazások ugyanúgy mint ennél? mert én az alkalmazások miatt csinálom hogy új frissítésnél ne keljen belakni az egészet újra, pl minden 6, héten újra húzom a telót ott folytathatnám ahol abbamaradt játékok alkalmazások stb
-
Varesz_86
aktív tag
sziasztok a gyári miui backup program miért csinál olyat a mentés végén hogy pl lecseréli a billentyűzetemet gyárira meg a widgeteket amiket úgy töltöttem le leszedi, erre van megoldás? vagy tudtok valami mást javasolni? heti mentést csinálok de nem olyan vicces mindig utána ezeket rendezni....
-
Varesz_86
aktív tag
Sziasztok valaki használja az okos lottó alkalmazást? miui v7 alatt fc vel kilép, alkalmazást töröltem meg ilyenek, valaki megnézné? köszönöm
-
Varesz_86
aktív tag
sziasztok megérkezett a tinydealos mi band-em gondoltam felteszem töltőre de semmi ledes visszajelzés nem világít töltés közben, gépen is próbáltam meg a telefon töltőjén is, ötlet?
-
Varesz_86
aktív tag
-
Varesz_86
aktív tag
Láttam fent van a NOTE 3G MIUIHU V6 5.6.4 az oldalon, clean install vagy mehet az 5.5.29-re? ez amúgy mitől függ hogy javasolt a tiszta telepítés mert erről még nem találtam infót? meg hogy mikor elég a cache törlés csak meg ilyenek, köszönöm ha ezt elmondja nekem valaki
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Milestone2 #8685 üzenetére
Miért vonhatnak vissza egy frissítést? akkor nem ajánlott felrakni 5.5.29 -et sem? és akkor ezek szerint ezt ebbe a formába nem is fogják tovább frissíteni? mármint az 5.5.29-et? néha komolyan nem értem ezt a gyártót...ennyire nehéz dolog lehet ez?
-
Varesz_86
aktív tag
köszi mindenkinek, jó kis csapat használja ezt a telót
segítőkészség maximumon...
-
Varesz_86
aktív tag
-
Varesz_86
aktív tag
Nekem meg olyan kérdésem lenne hogy ha romot cserélgettek ti mindig utána újra és újra belakjátok a telót? vagy van erre valami jó megoldás? programok beállítások a friss romra visszarakni esetleg, és ti a heti frissítéseknél amit kiadnak pénteken clean installal rakjátok fel, vagy folyamatosan frissítitek? szerintetek ott melyik a jó megoldás? köszi és bocs a hülye kérdésért
-
Varesz_86
aktív tag
Hát nagyon durva élményem volt, barátnőmnek rendeltem egy THL T6S mobilt, tudni illik 94.99 dollárért,EU warehouse, a FOTA frissítéskor dobott egy 5.0-ás androidot, azt hittem rosszul látok
MT6582-es chipset
-
Varesz_86
aktív tag
Nekem is problémám van ,néha pár naponta olyat csinál a telefon hogy nem éled fel a kijelző a feloldógomb hatására, csak a gombok világítanak alul, valaki járt már így? eléggé idegesítő mert csak az aksi kivételével oldódik meg
-
Varesz_86
aktív tag
Olyan jól sikerült ez a heti frissítés hogy el sem indul a telefon....
-
Varesz_86
aktív tag
Nekem 5.4.17-es nél nem ajánl fel újabbat, eddig nem volt gond...
-
Varesz_86
aktív tag
nekem meg a legújabb torque van fent "fizettem is érte" de most leszedem amit a cd-n kaptam, kíváncsi vagyok lehet a programmal volt a gond mert 2 adapterrel se megy...
-
Varesz_86
aktív tag
Valaki használja tőletek a torque nevű appot, obd diagnosztika meg ilyenek, csak mert nekem nem megy és tuti jó az adapter, hátha valakinek van ötlete... köszi
-
Varesz_86
aktív tag
Pár napja az 5.4.10-es romon nagyon sokszor elfekszik a miui launcher, elég kellemetlen, valakinek van ilyesmi problémája?
-
Varesz_86
aktív tag
Azt tudja valaki hogy ezeknek a Xiaomi telóknak milyen hosszú a terméktámogatási ciklusa? vagy ez itt hogy van?
-
Varesz_86
aktív tag
Tegnap csak 10 hozzászólás született úgyhogy biztos jó a V6
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Milestone2 #8222 üzenetére
Köszöntem szépen
-
Varesz_86
aktív tag
V6 múltba hogy lehet a 3gt beállítani csak a kettes simet engedi amin nincs internet se
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Milestone2 #8084 üzenetére
Hova kell küldeni a pénzt?
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Milestone2 #8042 üzenetére
Édes istenem....
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Milestone2 #7826 üzenetére
Nem készült nekem is az 1.2 jött le
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Milestone2 #7829 üzenetére
nekem a sima mi note is megfelelne
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Milestone2 #7827 üzenetére
hát ez egy vicc
fel is dobom az aosp-t, bár szeretem ezt a telót, és nem is tudom mit vennék helyette ami dual sim-es, de utoljára ezt a terméktámogatást az s3-nál éreztem...
-
Varesz_86
aktív tag
http://www.needrom.com/download/aosp-4-4-2-ota-updates-art-work/ amíg nincs stabil V6 szerintetek megéri feltenni?
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Milestone2 #7528 üzenetére
Ezt v5 re is rá lehet tolni? Mint mondjuk v37re a v40et?
-
Varesz_86
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb offline navigáció ami ingyenes? Onlineba szerintem a waze!
-
Varesz_86
aktív tag
sziasztok szerintetek melyik romnak a legjobb az energiagazdálkodása/teljesítménye? tetszik ez a VIFROM 8.11.14 Final, most v37 van fent, munkatársamnak rendelten a jiayu g4s-t és egymás mellé tettem a két telefont, és meglepetésemre az én "villámgyorsnak" hitt Redmi Note-mat kicsit lealázta, szóval kicsit szerintem lomha a gyári miui rendszer, ugye januárra van ígérve a V6, és nem tudom hogy most elkezdjek romolgatni vagy várjam meg a V6-ot, ötlet? köszi
Kellemes ünnepeket!!!
-
Varesz_86
aktív tag
-
Varesz_86
aktív tag
Sziasztok mi a legegyszerűbb módja a rendszert lementeni? beállítások programok meg ilyenek? csak mert a 25 ös multi óta csak rá rá lett téve a frissítés mindig a meglévő rendszerre és úgy érzem kezd egy kicsit "szétesni" a telő
valami jó megoldást mondanátok? természetesen újra húznám most az egészet csak hogy a későbbiekben ne keljen mindig belakni a rendszert, és ne legyen bent az előző rendszerek szemete, vagy rá lehet nyugodtan frissíttetni?
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
tolvaj! #2162 üzenetére
Pont most végeztem az ujrafelesseléssel failed volt a végén de elindult a rendszer az lenne a kérdésem hogy innentől ha van új verzió azt hogy érdemes telepíteni? friss rendszert mindig ,vagy felülírja az aktuálisat? és hogy a beállítások is megmaradjanak? vagy mivel célszerű lementeni a beállításokat?
-
Varesz_86
aktív tag
-
Varesz_86
aktív tag
Na sikerült megoldani a problémát
másik kérdésem ha a global romot raknám fel nincs arra lehetőség hogy legalább az appok magyar nyelven működjenek térkép waze ilyenek?
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
gubabela #2095 üzenetére
3e-s recovery van a telefonon (amikor elindul fekvő robot felkiáltójellel) nem engdi a twrp-t pedig a mut-tal fel flesselem de mégsem az indul el, rom telepítések is megtörténtek de nem tudom mit rontottam el 1 hónapig minden szépen működött de ez a mai frissítés kicsit megkevert és vissza akarom rakni az eredeti állapotot...
-
Varesz_86
aktív tag
Olyan problémába ütköztem hogy hiába csinálok wipe + factory resetet az előző rendszerből bent maradnak alkalmazások és nem tudok tiszta rendszert csinálni, nem tudom mi történhetett, pedig az alkalmazások törlése is be van kapcsolva de ugyanúgy indul mint elötte természetesen az alkalmazások nem működnek de az ikonok ott maradtak...
-
Varesz_86
aktív tag
-
Varesz_86
aktív tag
Szerintetek eredeti? gondolom rendelhető
[link]
-
Varesz_86
aktív tag
sziasztok ha TWRP RECOVERY-böl telepítettem a 25 ös multi romot a leírás alapján akkor ha kiadnak valami rendszerfrissítést akkor rendesen lefogom tudni frissíteni? köszi a választ, amúgy kicsit mintha úgy érezném hogy a képernyők lapozása között kicsi akadást érzek, remélem mindent jól csinátam
-
Varesz_86
aktív tag
Hogy vagy hol kell unrootolni? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest