Hirdetés
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
tami92
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy fekete-fehér színű bumper-em a telefonhoz, amitől szívesen megválnék. Ha esetleg valakit érdekelne, privátba keressen meg. -
tami92
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy ilyen készülékem, ami egy ideje be van halva. Esetleg valakit nem érdekelne alkatrész gyanánt? Van hozzá, még egy pár kiegészítő, akit érdekel, dobjon egy PM-et.
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. Tegnapi nap folyamán sajnos végleg kiderült, hogy sajnos tök kuka szegény telefon és végső nyughelyére került.
A lényeg, hogy van egy teljesen új BM42-es akkumulátorom, esetleg akit érdekel az írjon egy PM-et.
-
tami92
aktív tag
kornelka Köszi, de ha veszek akkor, már Upgrade-elni szeretnék
Murphy(O.o) Köszönöm nagylelkűséged, de sajnos egyáltalán nem mozgok arra
Amúgy akkor egy kérdéssel is fordulnék hozzátok. Nektek volt olyan, hogy a kijelző erősebb nyomására kikapcsolt a kijelző és mikor visszakapcsoltam akkor a 100%-os aksit 1%-nak írta?
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. Valakinek nincs esetleg egy fölösleges, eladó aksija vagy esetleg 5perc erejéig?
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #10227 üzenetére
Szemeztem vele, de elég sok bugot láttam, és jelenleg eléggé haldoklik a telom.
Szerk.: Hajt a vérem csak kipróbálom
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. Valakinek nincs esetleg egy fölösleges, eladó aksija?
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #10133 üzenetére
Jónak néz ki, de ahogy a kommentbe is írják ez az ár inkább Helio X10-zel reális, bár inkább kifizetném érte a 200-250$ X20as procival.
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy aki Telekomos a napokban esetleg szarakodott-e a hívás vagy az SMS fogadás? Halottam, hogy voltak gondok a Telekomnál, akkor arra fogtam, hogy nem kaptam meg a hívást se arról az SMSt, de ma ismét előjött, mikor a boltba kártyával fizettem és nem jött róla SMS, de újraindítás után egyből megjött. Van esetleg találkozott ilyennel?
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #10013 üzenetére
Nem úgy volt, hogy pocarropa nem fejleszt több ROM-ot? Örvendetes amúgy
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #9979 üzenetére
Valóban, én azt hittem, hogy ingyen osztogatnak valamit, azért van ennyi hozzászólás
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #9929 üzenetére
Nekem legutóbb 15000-ért akarták beszámítani, hát majdnem dobtam egy hátast
-
tami92
aktív tag
Gratulálok neked a készülékhez, akkor végül is csak összejött rá a pénz
Köszönök/ünk mindent amit itt a fórumba, és xda-n is tettél.
Sok sikert az új készülékhez. -
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #9908 üzenetére
Sajnálatos, hogy ő is elhagyta a süllyedő hajó fedélzetét.
Én mostanában SONY Z2, LG G FLEX/FLEX 2, GALAXY NOTE 3 fele kacsingatok, de sajnos anyagilag nem úgy vagyok, meg sanszos, hogy az Én NOTE-om eladhatatlan, maximum nagyon áron alul.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #9893 üzenetére
az valahogy elkerülte a figyelmem
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #9889 üzenetére
Tudom, tudom, hogy van. Nagy követője vagyok én is Pocarropa-nak. A Beta5 + mic patch hozzá elég sokáig kibírta a telefonom. Erre az új kezdeményezésre vagy kíváncsi, erre a betatesztelős dologra. Ebben nekem olyan problémám van, hogy mikor felrakom a romot, akkor nem érzékeli a simkártyát, így nem is nagyon fogom tudni tesztelgetni.
-
tami92
aktív tag
Szerintem minden OK. Én várom a fejleményeket CM12.1 ügyben, de amúgy minden csodás
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #9354 üzenetére
Ez a táblázat elég vicces szerintem Ránk nézve. Nem hogy Marshmallow-ot nem kapunk de még gyári Lollipop se lesz.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #9242 üzenetére
Szia. Nem tudom, hogy te tudtad-e esetleg értelmezni, hogy a szinkronizációt, hogy kell működésre bírni? Amit fordítóval lehetett megértettem, de a szinkronizációs rész nem megy.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #9240 üzenetére
Én most jelenleg a PAC-MAN ROMot használom tegnap óta és különösebb problémám nem volt még vele. Vagyis annyi csak hogy a Mi Band-et nem bírom működésre bírni. Ebben a bluetooth működik? Google szinkron életképes?(PAC-MAN-ben újraindítás után kapom meg az új emailokat csak, meg a névjegyzéket nem sikerült még szinkronizálni.
-
tami92
aktív tag
Ha a szinkronizálással nem lenne probléma akkor én már ezt használnám, bár a Rootoltságra nem bírtam rávenni
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. Az elképzelhető hogy a telefonom saját magát frissítette az éjszaka alatt? Én nem nyomtam rá hogy frissítsen, de reggel azt vettem észre hogy az 5.7.3 van a telefonon.
-
tami92
aktív tag
válasz
MolnarZolee #8888 üzenetére
Nekem is ilyen problémám volt vele, de én úgy tudtam, úgymond megoldani hogy csináltam egy "aazip" nevű mappát és azt ugye a lista elejére rakja.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #8859 üzenetére
Nekem is nagyon bejott a ROM, kicsit múltidéző volt(SP-ről váltottam). Annyi kérdésem lenne feléd, hogyha letoltesz egy Sony témát akkor neked át vált e, mert nekem csak a hátteret cserélte ki és ennyi. Illetve, mikor raktam vissza a mentést akkor a system résznél a recovery nekem hibát írt ki. Majd leírnád hogy mi ezzel a tapasztalatod?
FrostyBoy84 most néztem, van már multi rom és vagyula csapata féle is.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #8786 üzenetére
Hát remélem összejön neki. Kipróbáltam és nekem nagyon tetszik a cucc.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #8651 üzenetére
Az orosszal nem volt gondom, valahogy barátibb mint a pici kis kínai írások
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #8648 üzenetére
Erről tudnál valamit mesélni? Mi az alapja? AOSP vagy Cm11 vagy esetleg valami más?
-
tami92
aktív tag
Oh istenem. Ahogy olvastam itt a fórumot... Te azt akarod hogy füstöljön, meg pörögjön, de minek? Én hetek óta tervezem hogy lecserélem a v6-ot CM11re de ott még mindig nem jó a Miband, és mindig visszatérek a v6hoz. Attól meg még hogy valamihez oda van írva hogy béta nem feltétlenül jelenti azt hogy nem stabil. Pl. amíg nem jött ki az android Lollipop 5.0 addig csak android L volt és az is fejlesztői Rom volt, és volt olyan aki meg volt vele elégedve. Attól hogy oda van írva hogy stabil ugyan úgy fognak rá jönni a heti frissítések. Nem értem ezt a fejlesztői szó elleni tiltakozásod.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #8617 üzenetére
És ezt a zip fájlt csak simán recoveryből telepítem ?
-
tami92
aktív tag
Én az új vagyula félét nem tudtam felrakni mert valami hibát írt.
-
tami92
aktív tag
El se hiszem hogy végre és értelmes fejlesztés számomra: zenelejatszoban való rendezés.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #8240 üzenetére
Milestone2 kolléga. Valami hír esetleg CM11 fronton? Ma egész délelőtt spanyol fórumot túrtam, de ott is amit találtam, szinkronizálással van a probléma.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #8150 üzenetére
GAPPS jól működik benne? Mert vagy már 3-4 fajta biztos volt a telómon az elmúlt 2 napba.Amúgy a MIband működött vele vagy addig nem húzta ROM a telódon?
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #8145 üzenetére
V6-ra gondolsz? Ha igen, akkor remélem végre találok egy full rom linket. Van egy 03.13as mentésem és nincs kedvem az OTAval szivatni magam. Bár a vágyálom a működő CM11 v CM12
-
tami92
aktív tag
Na erre nem gondoltam volna...
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #7849 üzenetére
Rendben, köszi szépen
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #7829 üzenetére
Milestone2 kolléga, mivel te kb az összes ROMot kipróbáltad, olyan kérdésem lenne,hogy szerinted jelenleg melyik a legjobb AOSP ROM amit fel lehet lelni?
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #7758 üzenetére
Nekem most Jotiki 3.2es ROMja van fent és eddig nekem nagyon bevált. igazából semmi bajom nem volt a miuival csak az utolsó frissítés eléggé kib*szta nálam a biztosítékot, hogy nem lehet vele telefonálni csak headsettel meg kihangositva és képesek voltak úgymond így hagyni...
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #7692 üzenetére
Biztos egy mágus
-
tami92
aktív tag
Ennél a mai 5.3.4es ROMnál nálatok is feléled a kijelző a hangerő gombokra? Többször is ki-be kapcsolgattam ezt a beállítást, többször is újraindítottam a telefont de ugyan úgy feléled minden gombra. Nálatok is van ilyen probléma vagy csak egyéni?
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy nem tudjátok, hogy hol érdemesebb venni olcsón a telefonra való hatlapot? Az enyémen a bal oldalon mintha egy horpadás lenne pedig a telefont kerettel(bumperrel) használom.
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy, jelenleg az 5.2.26os BETA van fent a teló telefonon és mondjuk Titanium Backuppal nem enged a külső SDre menteni. Hasonló problémám volt a Root Explorerrel is. Lementettem a belső SDre a Titanium Backuppal a cuccokat és át akartam másolni a külsőre a dolgokat de nem engedte. Mit tudnék tenni az ügy érdekében?
-
tami92
aktív tag
Sziasztok.Olyan problémám van a telefonnal, hogy nem tudom rootolni. Tudom, hogy mi a gyári rootolás menete, de egyszerűen nem dobja fel azt a kis ablakot, amikor kiírja, hogy a permission-ban adjak neki root-ot. Ezáltal nem tudom működésre bírni a SuperSu-t se, hogy ne ezzel kelljen szenvedni. valakinek esetleg valami ötlet?
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #7462 üzenetére
Még az talán az első portolt Samsung ROM-OT de az után nem maradt kellemes emlék mert teljesen legyalulta a belső SD-t , akkor még a 4.2es alapú mokee AOSP t és még pár 4.2eset de azokra már ne annyira emlékszem. Inkább újabb 4.4es alapút próbálnék.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #7457 üzenetére
Akkor ha addig ünnep van, kicsit mokolgatok
Tudsz esetleg valami jó kis ROM-ot ajánlani?
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #7370 üzenetére
Ez a ROM különbözik valami érdemiben a note 3-as ROMtol?
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #7089 üzenetére
Ha esetleg használsz WSMTOOLSt akkor írnál róla, hogy neked működik-e? Konkrétan a MITHEMESre gondolok mert nekem még az 5.1.30as ROMnál csinált olyat mintha bootloop lenne. Betölt rendszer és kB 10 másodperc múlva újra indul a teló.
Szerkesztve: hogy valami hasznom is legyen, én is felraktam az 5.2.3as V6ot és kellemes meglepetés az előzőekhez képest. WiFi sokkal erősebb veszi a jelet mint a v5, bár nekem néha hajlamos eldobalni a jelet. A gombok is szuperül villognak, végre működik a zseblámpa is normálisan.
-
tami92
aktív tag
Valaki tudna esetleg egy működő gapps-ot linkelni ehhez a béta Romhoz? Amiket eddig próbáltam felrakni, mindre errort írt a recovery.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #6948 üzenetére
Valamit lehet tudni az új Romról?
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #6564 üzenetére
majd 150MB-tal kisebb lett. jó sok mindent csupálhatott ki belőle.
-
tami92
aktív tag
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek
-
tami92
aktív tag
Tegnap felraktam egy AOSP ROM-ot a telóra és rá kellett jönnöm hogy teljesen megfertőzött a MIUI. Ez a telefonom előtt a CMre esküdtem mivel nagyon csípem a gyári kinézetet és el nem tudtam képzelni mást. mióta ez megvan azóta "csak ezt tudom" használni. Még, hogy nem lesz kutyából szalonna
csak gondoltam megosztom ezt veletek
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #5476 üzenetére
Azt ismerem, azért kérdeztem hogy melyik lenne az ideális
olyan előfordulhat hogy valamelyik rom letakaritja a belső memóriát?
-
tami92
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy aki nem a gyári MIUI rendszert használja az melyik főzött ROMot ajánlja? Melyiket érdemes kipróbálni?
-
tami92
aktív tag
válasz
GoldhandRent #5274 üzenetére
Ő megörökölte az SP-t, neki ez hatalmas lett volna
-
tami92
aktív tag
Ne aggódj. Nekem is gázos a helyzet vele. Nem tudom miért szivat, de akikkel gyakran telefonálok azoknál átírtam a telefon számot +36ra de úgy se jó. Én jelenleg még a 36os rommal használom.
Szerkesztve
Az a gond hogy a nevet nem írja ki a telefon híváskor csak a számot.
-
tami92
aktív tag
Aki esetleg romolgat a Note-tal az próbálta már ezt a Rom MIUI Moded V6 fajtát?
-
tami92
aktív tag
válasz
GoldhandRent #4636 üzenetére
Jelenleg a 36os ROM van fent és nekem nem volt ilyen problémám. Előtte a 34essel se volt ilyen. Nem lehet hogy valamelyik programod zavar be a rendszernek?
-
tami92
aktív tag
válasz
Marcikutya #3921 üzenetére
Szia. Ez a fajta tok mennyire bírja a kiképzést? Pont ilyesmit szeretnék rendelni.
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. Nem rég hozzám került egy ilyen készülék. Olyan problémám lenne hogy probáltam felrakni rá a wsm toolst újraindítottam és azóta bootloopol. mit tehet ellene? mit tudtok ajánlani? előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- OTP Bank topic
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Csere is érdekelhet! Samsung Fold 5 12/256GB 2025.02.18-tól 2 év garival Bp, Kmét
- Alcatel 1 2018 full dobozos + ajándék 16gb memóriakártya
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 5G 8/256 GB telefon!
- Iphone 6S, független, 100% akku, karcmentes
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB RAM / 128GB ROM - sötétszürke Android okostelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest