Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Varesz_86 #9731 üzenetére
Csak egy kérdés: Mikor volt utoljára újra telepítve (de úgy rendesen, clean installal)?
Én is tapasztaltam lassulást még a V5-nél úgy fél év használat után, de mióta ráeresztetem ezt a V7-et megint "elemében van", pedig néha miközben várom a vonatot, lenyomok egy menetet a [Real Racing 3] , és hasít, mint régen.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Varesz_86 #9731 üzenetére
Csodálod? Ha egy kicsit is komolyabban használsz egy technikai eszközt az fárad. Melegszik-lehűl stb. és ez nem kicsit tudja amortizálni a SoC-ot és a memória csippet. Én is tapasztalom, hogy nem olyan virgonc mint az elején. Viszont az életmódváltás miatt nem érzem igényét a készülék váltásnak. Majd a Redmi Note 3-ra jövőre
-
tolvaj!
őstag
válasz
Varesz_86 #9640 üzenetére
Én már 5,5"alatt nem fogok készüléket váltani. Így vagy Mi note, vagy (ami a csóróság miatt valószínűbb) redmi széria. Ha a méret nem befolyásoló akkor csak a támogatottság marad, mert minőségi problémák nincsenek( jó, páran panaszkodnak kijelző sárgulásra, de ez inkább egy széria hiba volt). Viszont ha az MTK komolyan gondolja, hogy mostmár a felső kategóriát is betámadja, akkor a forráskód kezelésen változtatnia kell. Ha ez is megtörténik, akkor már a támogatottság sem lesz jelentős különbség a felső és közép kategória között.
-
ggeleven
őstag
válasz
Varesz_86 #8874 üzenetére
Gyere át ide:
Xiaomi Mi Band karkötő
Másnak is volt már hasonló gondja, nekik egy kis fagyasztóban pihentetés megoldotta. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Varesz_86 #8698 üzenetére
Mondtam pár nappal ezelőttig fenn volt.
A MIUI.eu és a MIUI.hu elkészítette az 5.5.29-ből a saját változatát.
Sőt a MIUI.eu már kiadta a heti 5.6.4-es frissítést is, szerintem Vagyuláék is hamarosan kiadják a heti frissítést.
Gyártói kommunikációt sehol nem olvastam, miért az 5.5.8 a legfrissebb letölthető....
Nem tudom mit találtak benne, ami miatt visszavonták.
A magam véleményét tudom, de tegnap nekem felajánlotta a kínai-angol ROM az 5.6.4-re frissítést és nekem megfelelően stabil a ROM.Murphy(O.o)
Pont most írtam erről...Illetve nem tudok kínaiul és a Google ugye néha igen érthetetlenül fordít (azt hiszem linketlem is valamit erről) hogy mostantól kínai csütörtök éjjel jön ki a heti frissítés és tényleg nem ma kaptam ROM-ot, hanem tegnap és a Changelog neve sem 5.6.5, hanem 5.6.4!
-
válasz
Varesz_86 #8660 üzenetére
Életemben nem kalibráltam aksit, ebben főleg Mr. X véleményét osztom, de egy próbát persze megér, kitudja.
Régebben többen írtak nagyobb aksi merülésről a fórumban,szóval lehet a tied is kezd elfáradni. Ha hosszú távra tervezed a kapcsolatodat a Noteodal, szerezz be egy új aksit, amíg még kapható.
-
Sir Sparrow
tag
válasz
Varesz_86 #8660 üzenetére
Ártani nem ártasz vele. Időnként én is kalibrálni szoktam. Én a Battery Calibration alkalmazást használom erre a célra.
-
válasz
Varesz_86 #8658 üzenetére
Ha nem állandó jelenség (nem esik folyton sokat), akkor nem hiszem, hogy az aksid rossz.
Esetleg tegyél fel egy [GSAM Battery Monitort], és egy [OS Monitort], azokkal meglátod, ha valami eszi az aksidat. -
tolvaj!
őstag
válasz
Varesz_86 #8653 üzenetére
Titanium backup, costum recovery mentés, a MIUI saját backup programja... És persze a géppel történő élő rendszer mentések, amik mindent tárolnak. Én pl úgy álltam át, hogy a MIUI backuppal mentettem mindent (programokat, beállításokat, csengő hangot, launcher beállításokat) majd a memória kártyára tettem, twrp advanced wipe majd teljes clean install vagyula rommal. Újraindít, készülék memóriájába visszamásoltam a meglévő mentésemet, majd visszaállítottam és vissza is állt. Persze micro sd-n megvan a régi belakott v5 is, de már nemhiszem, hogy visszateszem.
-
GoZoL
senior tag
válasz
Varesz_86 #8505 üzenetére
LOL, most nézem egyel felettem olvasom te is akkor így jártál? MIUI.hu romot frissítettem. Te is? Most töltőt rádugtam és lefagyott az MI logónál úgy hogy be sem kapcsoltam!
FRISS: miui.hu fórumon írják, hogy REDMI note 3g tulajoknak nem lett jó a frissítés, TWRP kompatibilitási probléma, senki ne frissítsen!!!!!! Linken minden részletesen le van írva! -
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Varesz_86 #7825 üzenetére
Az is jó. Legalább megnézed készült-e újabb OTA, mikor én feltettem az 1.2-es jött le.
Vagy ez: http://pan.baidu.com/wap/init?shareid=2180860231&uk=37605121(jelszó: 6fm5)
Nyilván a sokat emlegetett spanyol Lollipop utánzat is egész jó: https://mega.co.nz/#!bxQEDRJK!Z5rLBsSohp8tMLmSWTi4jNKlGEOvTnsDSFM3tGlz9Dg
-
Marcikutya
csendes tag
válasz
Varesz_86 #6121 üzenetére
Nagyon elegáns az az üveghátlap, de ujjlenyomatgyűjtő, csúszós, és amikor lesett az aszfaltra, akkor az alucsíkok kicsit szétnyíltak, mert nem egy darabból van. De már a leesés előtt is a vékony üveglemez elkezdett elválni a hordozó műanyaglaptól.
Helyette az alukeretes műbőr hátlap van. Annak jó a fogása és ha lehet mondani, még elegánsabb.
-
-
iamdoki
tag
válasz
Varesz_86 #6047 üzenetére
Én ezt használom hetek óta, és ez az eddigi leggyorsabb rom, amit futtattam a telefonon. A VifRom sem rossz, de nekem nem nagyon jött be az a francos Apus launcher. Ha nem törlöd a telóról, akkor folyamatosan idegesít...
A YunOs lenne a legjobb, csak azon a play szarakodik. Hasonló, mint a Miui, csak sokkal gördülékenyebben fut szerintem. -
tolvaj!
őstag
válasz
Varesz_86 #2099 üzenetére
Ha nem engedi a twrp felrakását, vagy űber erőszakos lett a 28,
vagy csak nincs rootolva. 3e recoveryből amúgy könnyebb full wipe ot csinálni. Wipe data/ factory reset.
Más srácok, kérek mindenkit nézze át az első hsz tervezetet a blogomban, hogy minél hamarabb kérhessünk rá moderátort.
-
válasz
Varesz_86 #2080 üzenetére
A multi is gyárival egyező, csak beleraknak pár nyelvet, kb. 1 nap késéssel kint szokott lenni a friss belőle. Egy 1-2 hónapos frissítési ciklusnál ez nem akkora érvágás, más lenne a helyzet ha lennének weekly buildek erre is.
Bár azt írja a multinál is, hogy van OTA, majd kiderül, ha kijön belőle:
"Xiaomi devices:
Install via OTA or Updater app"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest