- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoleeno1
üzenetére
V20 is sokkal jobb mint a V10 , de V10 is elég jó telefon így gondoltam megtartom (Magyarországi LG-től kaptam új csere batteryt, ezért is jó még) bár van hozzá még1 amit 50x sem töltöttem fel, így még van abba is tartalék.
Most dobozában van elrakva és kibontva olyan mint ha most kaptam/vettem volna (mint az új)
Nem bántam meg a V20 vételt. Best Buy 99k-ért (B&O verzió)
HiFi Quad DAC amit szeretek és ki is használok (ezért ezt a telefont és a V10-et is ezen extra tulajdonsága miatt nekem találták ki) V30 is HiFi Quad DAC tartalmaz, így nem váltok arra, mert azt a V20 is tudja, viszont V30 esetén zavar a fix battery is...(nem cserélhető/kivehető)
Szóval a V széria sok V-s egyediséget elvesztett a V30-al... (másodlagos kijelző...stb..)V10-től fájna a szívem megválni annyiért amit lehet(ne) kapni érte...egyedi tulajdonságai miatt jóval többet ér mint amit kapni lehet(ne) érte. Főleg olyan verzióért amilyen nekem is van...sok extrákkal (úgy kezeltem mint a himes tojást és vigyáztam rá...kezdetektől 9H üveg volt/van rajta + tok...tényleg olyan mint az új...se egy karc...se egy szösz..se semmi hiba.)

MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest