- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Tegnap fél órát nyomkodtam MM-ban az S8+-t, meg a Note 8-at. Mit mondjak... telibevert szépek azok a telafonok
DE igen, az az ujjlenyomat olvasó nagyon nincs jó helyen... Az a baj most megint elgondolkoztam a note-on, de szerencsére túl drága nekem 
(#6311) MaxxDamage: +1, igazából mindenre elég a V10 a mai napig, imádom én is, ugyanolyan smooth mint amikor megvettem... Egyetlen dolog miatt cserélem majd, ha cserélem, mert viszket a tenyerem az újdonság iránt
tényleg hülye világ ez 
-
Mi a gond(od) a V10 -el ?
Én még akár évekig ellenék vele...mert új telefonok nem tudnak sokkal többet, hogy megérje annyira váltani...

Sebesség, tárhely, memória, szoftverezettség, stb... minden szempontból helytálló a V10 (szerintem)
Mai világ érdekes, mert ha megjelenik valami új...már venni akarja mindenki (aki teheti) ...régen meg míg el nem romlott, addig nem is vett(ek) újat..az emberek.
Hát igen, a világ változik és vele együtt az emberiség, társadalom is. (nagy léptékben)MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

DE igen, az az ujjlenyomat olvasó nagyon nincs jó helyen... Az a baj most megint elgondolkoztam a note-on, de szerencsére túl drága nekem
tényleg hülye világ ez