- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
Steve1988 #22881 üzenetére
Nekem az volt a bajom a 10.2-vel hogy magától merült a teló 1 nap után. Éjszaka 40%-ot is merült és annak a nagy részét az Android OS szívta le, az egyik kernel összetevő
Én már megvárom a stabilt belőle, vagy legalább egy RC1-et.hanics: Nekem az S4 nem tetszik külsőleg se, igazi szappan tartó
Ricsko
: Annyiért én is vennék még egy pár darabot
Sokan használják a Zaiben romot, nekik szólok ha még nem látták volna 27. én kijött az RC7 belőle
Vanir vagy jellybeer, slimbeam romot használt már valaki?
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Steve1988 #22148 üzenetére
Én is ezt javaslom mint toto,Próbáld ki,hogy csak a gps antennát használod és úgy is ahogy szoktad(agps-el).Én csak a gps antennát szoktam használni....dehogy küldünk el a francba,inkább segíteni próbálunk.
Ha nincsen változás,akkor indítsd újra a telót,majd az alk kezelőben a térképnél lődd ki az adatokat(adatok törlése),kapcsold be a beáll/hozzáférés tart helyhez/gps be és ott csak a második pipa legyen bent(csak agps )-->kilép majd wifi be..térkép indít és kerestesd meg a pozidat. Ez egy nagy szórású helyzet lesz,de letölti a műhold pozikat is-->kilép gps kikapcs és mehet minden szokás szerint...páraknak már segített...hátha -
toto0569
addikt
válasz
Steve1988 #22148 üzenetére
Lehet,hogy éppen a mobilnet lassúsága rontotta a pozíció kirajzolását,a térkép betöltést és mire rátalált már máshol jártál és az hiányzik ,vagy pótolta más útvonallal.Ezt tartom lehetséges válasznak.Ne kapcsold be a mobilnetet ,hanem a nélkül indítsd a progit.Ha hazaértél akkor engedd wifire.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
Steve1988 #22069 üzenetére
Ha Root és BL nyitás kész van akkor tudod feltenni a cwm-et. Bekapcsolod az usb hibaelhárítást. Elindítod a Toolt és ellépkedsz addig a részig ahol kiválaszthatod hogy mit akarsz, rányomsz hogy Flash CWM touch recovery. Majd ha újraindítod a telót és ha belépsz a recoba már a cwm fogad.
-
aTe014
aktív tag
válasz
Steve1988 #21988 üzenetére
Gondolom akkor v20a-ról kdz-vel frissítetted v20b-re...volt a frissítés előtt factory reset? (tudom, hogy csak főverzióváltásnál lényeges, de itt sem árt szerintem...)
Ha nem volt eddig factory reset, és nincs ötleted, mi okozhatja a merüléseket, akkor szerintem nyomj egyet!Aztán utána megint beállítgatod, amit kell, és talán jó lesz
(ha pár nap után megint nem jó, akkor rakd újra a v20b-t)
Javaslom még: a fejlesztő opcióknál a GPU megjelenítés kényszerítését, és a háttérfeldolgozás korlátját pl. 2-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest