- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke
tag
válasz
Valaki1234 #26060 üzenetére
Szia, ez a probléma nálam is elő szokott fordulni, bár pontosan mi okozza, azt nem tudom, pedig jó volna, mert engem a sírba kerget. Gondoltam már arra, hogy veszek új akksit és töltőt, de egyelőre várok ezzel, amíg nem tudom mi okozza.
Más: Valaki tud T-Mobile APN beállítást? A telefon gyárilag a web'n'walk-ot állítja be, de azzal nincs net
Próbáltam az S3 beállításait, de azzal sem volt net. Valakinek ötlet? -
Destroyer 4x
tag
válasz
Valaki1234 #26060 üzenetére
én is 4.1.2-n vagyok és ugyan ez a gondom. Bár nekem elég ritkán jelentkezik tehát úgy 95%-ban teljesen feltölt és úgy marad
-
BigBajusz
csendes tag
válasz
Valaki1234 #23512 üzenetére
Hát de úgy általában, eszméletlen idegesdítő és itt nem csak az FB-re gondolok.
A chrome is néha úgy befagy, hogy az hihetetlen.
-
BigBajusz
csendes tag
válasz
Valaki1234 #23495 üzenetére
Nehogy már várnom kelljen bárminél vagy 5 másodpercet, hogy megnyissa.
Facebook, messenger, instagram, chrome...
Általában ezeket használom. Nehogy már normális legyen az, hogy több másodpercig, fekete képernyő van és nem csinál semmit, vagy hogy egyszer csak megfagy és nem reagál semmire, aztán megint várok pár másodpercet megint jó.
Nekem ez már kicsit untató...
-
BigBajusz
csendes tag
válasz
Valaki1234 #23495 üzenetére
Na én ezt értem.
De bakter, amikor már full üres rendszerrel és apex, nova launcherrel is laggol, akkor ott sztem már a rendszernek van hibája.
Gondolom én, de javítsatok ki, ha rosszul gondolom.
Magyarán ezzel akkor a te felvetéseddel kapcsolatban azt akarom hangsúlyozni, hogy 700MB ram foglalással is és 900MB+ ram foglaltsággal is tetű lassú.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Valaki1234 #23430 üzenetére
Hi.
A chrome kihasználja a négy magot,tehát pörgeti ezért sokat fogyaszt.Használj más böngetőt.Én az Opera minit használom és ajánlom ha nem kell a flash.Kevesebb áram és mb használat. Vszínű a wifid közelebb van és jobb elérhetôséggel mint a mobilnet+ahogy írták mások is a 3G többet szív az aksiból -
rgeorge
addikt
válasz
Próbáljon másik böngészőt is, nálam a Chrome eszik sokat, a Next Browser-el tovább bírja.
-
Ricsko :D
aktív tag
válasz
Normális... nekem wifinél bír ki ennyit
-
Rosszfiu1981
tag
válasz
Valaki1234 #23091 üzenetére
Mert gyári rom ez minden telefonnal igaz ami eddig nekem volt egy gyári rom sem maradt 2honapnal tovább jöttek a fűzős
romok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest