- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Nah szerviz szakvélemény szerint töltőcsatlakozó csere, 7k...
Ellenben most látom hogy még 4 hónapig garis
Viszont közben tettem rá 4.4-et, ezt gondolom vissza kellene állítanom hogy a gari érvényes legyen. Vissza tudom? (persze, van backup róla, de gondolom bootloadert is zárni kellene minimum...)
-
AliasB
senior tag
-
LLKobe
veterán
Frankó.
Viszont nekem is lenne egy gondom: ti találkoztatok már azzal hogy:
a telefon nem csatlakozik a wifire, ha a routerben wireless N only-ra rakom
Elég sokat szinkronizálok a géppel wifin filmeket és zenét, tehát szeretném a legnagyobb átviteli sebességet elérni, ami ugye az N lenne....
De arra nem csatlakozik fel: látja a wifi listában full jelerősséggel, de nem csatlakozik rá se magától, se kézzel...Telefonon gyári 4.0.3 van. (Nem nem akarok újabbat flashelni
)
-
Lacika0002
aktív tag
Az újabb Cm romban sem csinál rá semmit. A M10-es nem valami jól sikerült kiadás, kissé lassú volt és akadt. Tedd fel a 1025-öt NEKEM szépen megy
Egy kérdés, más is tapasztalt már olyat ha nincs 100%-ra feltöltve a telefon hamarabb lemerül?
Olyan mintha nem lenne annyira feltöltve mint amennyit ír valójában. -
FabioeM
csendes tag
Én is Novát használok régóta, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Nem is ez volt a gond, csak az, hogy nem vette be a Prime-t (prémiumot). De mostmár minden oké, sikerült.
Még jó, hogy benne volt a gyári is, mert különben nem bírtam volna kitörölni (gondolom én, mivel akkor nem maradt volna launcher).
Köszi még egyszer a ROM-ot, eddig tetszetős -
Konyika
senior tag
Szia!
Gyári ROM? Hm......?
Vannak előnyei, stabil és minden működik! Nálam legalább is így volt.
Az állandó laggolás és launcher visszatöltögetés viszont a sírba kergetett. Gyári beállítás visszaállítása (minden adat törlődik!!!) launcher csere valamennyire segít. Próbáld elsőre ezeket.Root után több jogod lesz (apk. törlése, hibernálása stb.) de én nem lettem előrébb vele!
Maradt a ROM csere. A CM 10-et nem próbáltam, de a CM 11 nálam remekül működik. Igaz nem valami stabil. Most a 20140607-es verzió van fent ez jónak tűnik és már 4.4.3-as Android
-
Zavo
tag
Hali!
A rezgést külön ki kell pipálni az ide vonatkozó beállításoknál....
Én root-oltam és egy titanium backuppal lefagyasztottam a szerintem nem szükséges alkalmazásokat. Viszont tettem fel skype-ot, facebookot, K-9 mailt meg mittudoménmiket. Így 7-800MB a foglalt, amit a gyárilag feltett widget párszori megnyomásával olyan 650-700 MB közé tudok levinni. Általában használható, ritkán vannak egy-két másodperces akadások, vagy inkább csak enyhe belassulások.
A hívás felépülésénél ilyen hibát nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged