Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tasker
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
válasz
BBandigyerek #28123 üzenetére
Igaz hogy még tartja az árát, de én G2 alá nem adnám. Az sem friss már. Viszont ha szereted a netet túrni,
akkor keress olyan kínait aminek van közösségi támogatása. Xiaomi Redmi 1S vagy 2 például már nem kispálya.
De van még ezer másik kínai telefon -
AliasB
senior tag
válasz
BBandigyerek #27941 üzenetére
Akkor van esetleg ilyen alkalmazás amivel meg lehet ezt csinálni? Mármint az alsó érintőt értesítőnek használni?
-
AliasB
senior tag
válasz
BBandigyerek #27845 üzenetére
Nekem amit írtam 2.1.3.9 van az a legjobb. Azzal baszták el az újat, hogy elbonyolították és eldugtak mindent! Azaz nem mindent mert odatették rögtön az elejére, hogy gombnyomásra mindent tisztít. Szerintem nekem egy ilyen "tisztítás" alkalmával törölt olyan dolgokat is amit nem kellett volna. Nem kérdezett semmit csak hogy mindent töröl vagy semmit. Nem tudom, hogy esetleg valami eldugott beállításnál lehet-e ilyet állítani, hogy pl az akku statisztikát ne törölje vagy valami mást ami ehhez van.
De a réginél ilyen bonyodalmak nincsenek és teljesen egyértelmű. Elbaszni csak akkor tudsz vele valamit ha elállítod. Ennél az újnál meg szerintem fordítva van. Ha az elején nyomsz egy tisztítást képes elbaszni valamit és inkább bele kell menni mélyen a beállításokba és egyesével kellene törölgetni dolgokat nehogy olyan is menjen a levesbe ami fontos.
-
tfery
tag
válasz
BBandigyerek #27793 üzenetére
Létezik külön előlapi keret, de az érintő panel ebbe van beragasztva és így a cseréje elég macerás.Egyszerűbb, de legalább drágább, kpl. érintőpanelt vásárolni. Még így is eléggé szét kell szedni a telefont a cseréhez. Én is most rendelek LCD és érintő panelt mivel sikerült pofára ejtenem a telefont.
Üdv Tfery
-
BBandigyerek
tag
válasz
BBandigyerek #27781 üzenetére
Urak!
Rájöttem a hátlap-elállás okára: a telefon belső műanyag háza kompletten ketté van repedve
valószínűleg emiatt pattant el a krómkeret is. Kérdés: találtam egy webáruházba komplett műanyag házat, amibe át lehetne pakolni a cuccokat, na de. Krómkeretre van esély, hogy azt találok bárhol is? Ebay vagy akármi? Vagy azt csak egy másik, bontott telefonról lehetne lementeni? Mer önmagába a műanyag ház 2e ft, annyit még megérne nekem ez a telefon, viszont egy krómkeret miatt nem vennék mellé donorkészüléket ötszámjegyű összegér, akármilyen kevés is
arról nem beszélve, hogy nem is nagyon látok, hogy árulnának bontásra törött kijelzőjű vagy alaplapi hibás 4X-eket.
Ui.: mielőtt valaki nekem szegezné a kérdést, hogy miért olyan fontos nekem az a krómkeret: nem életbevágóan fontos, de úgy adtam ki a kezemből a telefont, hogy egybe volt, ráadásul pont a hangerőgomboknál pattant meg, eláll, rohadt hülyén néz ki
-
pulutodurumo
őstag
válasz
BBandigyerek #27690 üzenetére
A TWRP oldalán van fent a mi telefonunkhoz való. Asszem 2.8.0.0 Plusz, ha jól emlékszem a play-en ott a TWRP manager, amivel felrakható simán, nem kell a fasboottal szórakozni.
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
BBandigyerek #27650 üzenetére
Köszi a válaszokat!, akkor lehet, h mindkettőt ki kellene próbálnom... csak időm lenne több.
Ehhez az Omnihoz kell kernelt cserélni, vagy jó hozzá a gyári is? (ugyanis azt még nem csináltam sose, rom downgrade is beletellt egy éjszakámba kb.)
Illetve a Root jogot nem úgy lehet ennél is megcsinálni, mint ami a témaössszefolglalóban van? Biztos láma kérdés, én azt hittem volna. Jó lenne, ha megoldhatnám, mert megvettem a Greenifyt. Bár ha fasza a rom, akkor lehet, h nincs is szükség rá. -
Rosszfiu1981
tag
válasz
BBandigyerek #27631 üzenetére
Akkor a gyárit használod amit hozzá van én azt le cseréltem mert játékok alatt kicsit docogott sajnos e miatt is lesz lassan telefon csere az új komolyabb játékok már nem úgy mennek
-
BBandigyerek
tag
válasz
BBandigyerek #27630 üzenetére
Legalábbis a Kernel-verzióba ez van írva, meg egy e-mail cím, hozzáértés hiányában (Szalacsi mestert idézve) egyebet nem tudok elmondani
-
Rosszfiu1981
tag
válasz
BBandigyerek #27627 üzenetére
Omni romot használom én is te melyik kernelt használod?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
BBandigyerek #27625 üzenetére
Szia!
Nagyon egyszerű: a nightly annyit tesz, hogy beta verzió, ami a cyanogenmod 11-es teszt verziója. Sok új funkciója van, viszont beta, ami sok hibát tartalmazhat. Majdnem minden nap van rá frissítés, azért mert a tesztelést a közösséggel végzik el hiba jelentések beküldésével.Stable: stabil, már kiforrott verzió => valamivel kevesebb funkció, de ritkábbak a fagyások, hibák.
10.1-es verzió van jelenleg stabilan.
A verziók közti különbségekkel kapcsolatban pedig a wikipedián tájékozódhatsz! -
szqter
tag
válasz
BBandigyerek #27508 üzenetére
Engem annyira nem zavar a dolog, kitapasztaltam már, hogy melyik részét nyomkodjam a gombnak
A lenti fekete keret nekem le is jött, de emiatt lusta vagyok szervízbe vinni a telefont hiszen a használatot nem korlátozza, csak nem túl szép a látvány.
A kis műanyag otthon pihen amúgy, ha netán végül rászánnám magam a dologra. -
válasz
BBandigyerek #27475 üzenetére
Én biztos nem állnék neki,csak szakemberre bíznám. Kijelző rendeléssel nagyon óvatosan,mert pár tized miliméter is sokat számít. Rossz esetben nem fog működni a telefon érintője. Valamint szerelésnél a porra is vigyáznod kell.
-
válasz
BBandigyerek #27465 üzenetére
független tőle,de célszerű együtt cserélni. tizenpárezer az ára munkadíjjal.
update 2: jelentem visszaizzadtam KDZ-vel a szűz v20B-t..
-
BBandigyerek
tag
válasz
BBandigyerek #27464 üzenetére
Vagy az érintőpanel független a kijelzőtől? Bocs ha hülyeséget kérdezek, nem értek a lovakhoz
-
válasz
BBandigyerek #27462 üzenetére
BBandigyerek érintőpanel szép lassan megadja majd magát,ha garis még gyorsan vidd el cserére...!
update: Most már a KDZ-vel a V10H (error) V20B, és a V20D sem megy fel,LG logónál kimered és nem megy tovább. Fel lehet tenni valamit hogy újrainduljon? Vagy tégla?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
BBandigyerek #27279 üzenetére
Szia! Természetesen lesz egy fontos különbség: Amiket gappsként teszel fel, azok rendszer alkalmazásként fognak futni, amikhez root jogosultság kell, ha le akarod törölni. Ha felteszel egy full gapps-ot, több mint valószínű hogy az első indítástól számítva mindig lassabb lesz a telefon, és nehezebb kiirtani a rendszer alkalmazásokat, mint a simát.
Mindig is azt szoktam javasolni, hogy a legkisebb gapps-ot tegye fel a felhasználó, s utána maga személyre szabva telepítse fel az alkalmazásokat a telefonra, így elkerülve a kényszer fagyásokat. -
AliasB
senior tag
válasz
BBandigyerek #27069 üzenetére
Nekem a gyári böngésző jött be a legjobban és azt is használom. Szerintem a legjobban használható.
-
JoinR
őstag
válasz
Gyári böngésző szerintem jó, de az Opera mellett még a Dolhpin-t is érdemes kipróbálni.
Ez a fentebb említett CM9 pontosan micsoda?
-
szqter
tag
válasz
én operát használok még mindig.
messengerben meg az tűnt fel, hogy ha nem használom a chatfejeket, talán kevésbé szívja az akksit.azert nem mondom,hogy ugy takarekos lenne
időnként beakasztja rezgést hanics v3 alatt, ezért ha használom az alkalmazást tuti kikapcsolom, mert volt már, hogy csak az újraindítás segített... -
Konyika
senior tag
válasz
BBandigyerek #27039 üzenetére
Eddig nekem sem gondom vele, két napot simán hozott! De úgy látszik valami beakadt benne mert zsebben mobilnet nélkül képes 4 óra alatt 30%-ot merülni.
Most a fentebb emlitett Miuit tettem fel de annyira nem tetszik. Meg kicsit bugos is. Az akksival viszont jól bánik. Reggel óta nyomkodom folyamatos mobilnet vagy wi-fi és még mindig 50%-on vagyok.
Ezek szerint az akksim még jó, nem azzal volt a gond. Tavaly júliusi a telo (telenor)
-
törölt tag
válasz
BBandigyerek #27021 üzenetére
Ma szolgálatban vagyok, ezért majd csak holnap tudom feltölteni valahova.
-
törölt tag
válasz
BBandigyerek #27008 üzenetére
Úgy látom a tegnap már csak ilyen volt. Én egy gyári romot raktam vissza (v20B), erre meghülyült az egész telefon. Pl.a viber-em egyáltalán nem működik! Addig még eljutok vele, hogy beírom a telefonszámom, de már sms-t nem kapok vissza, regisztrálni nem tudom, pedig telefonon is kértem már regisztrációs kódot, de semmi.
Én nem a satun gondolkodtam, hanem azon, hogy simám falhoz csapom.Én tudok romot, de az dz kiterjesztésű. Azt meg fingom sincs, hogy kell felrakni.
Ha visszakeresed a hsz-eim, ott kell lennie. Azt hiszem valamelyik augusztusi hszemben volt. -
Bal0924
senior tag
válasz
BBandigyerek #26814 üzenetére
Köszi, akkor erre nincs orvosság..:S
-
válasz
BBandigyerek #26790 üzenetére
N8 nem volt egy fürge készülék de elég stabil volt, 600mhz procítol nem is rossz teljesítmény
-
hanics
aktív tag
válasz
BBandigyerek #26704 üzenetére
Hat meroben fugg hogy hogyan hasznalod. Van aki megvsn elegedve vele van aki nincs
Voltak aprobb hibsk benne de hat meg a cm-s sracoknak se tokeletes. De mar nezegetem a javitasi fazisokat benne. Esetlegesen egy droid verzio lepesen is gondolkodom.
-
szqter
tag
válasz
BBandigyerek #26699 üzenetére
hanics v3ban
beallitasok/felhasznaloi felület/navigacios sav -
Lacika0002
aktív tag
válasz
BBandigyerek #26699 üzenetére
Cm11 tudja, de nem jó. Megszokásból az alját nyomkodtam
Következő nightlyban: P880: Product model correction
ez mi lehet? -
JoinR
őstag
válasz
BBandigyerek #26633 üzenetére
ROM-függő, talán az első JB-hanics-ban nem volt, de nem biztos. Egyedi ROM miatt el tud tűnni, az viszont tuti.
-
JoinR
őstag
válasz
BBandigyerek #26630 üzenetére
Előtte hidden menu-ben azért körbenéznék, talán onnan lehet hangerőt növelni. Egyébként nekem se túl hangos a telefon, maxon van mindig, és bizony néha kevés.
-
AliasB
senior tag
válasz
BBandigyerek #26628 üzenetére
Üdv!
Lehet hangszóró hiba is a dologban. A felépítése általában úgy néz ki a telefonoknak, hogy van az audió ic amiből külön megy a hang a headsetbe egy interfészen keresztül, aztán a külső hangszóróba egy erősítőn keresztül és a belső hangszóróba közvetlen (pár passzív alkatrész ugyan van a vonalakon) Teszem hozzá nem láttam a telefon kapcsolási rajzát viszont elég sok telefonét igen és azoknál így működik.
De ez a 3 audió kimenet külön külön van szerintem és ha a belső hanggal baj van az elkülöníthető a külső hangtól és a headsettől. Ha csak a belső hanggal van a baj akkor szerintem a hangszóró lehet a ludas vagy el van tömődve a hangjárat. -
AliasB
senior tag
válasz
BBandigyerek #26604 üzenetére
Köszi a segítséget!
Ahogy néztem a háttérben elég sok minden fut google play szolgáltatás néven. aztán a szoftverfrissítés (pedig szerintem mindenhol kikapcsoltam a frissítéseket) meg a térkép is fut de mindek... Majd jól letiltom őket ahogy a SE telefonomon is tettem. Lassan 3 éves xperia mini pro (újabb) és a kis 1200as akku 2 napot simán elmegy. Oké tudom kisebb a teljesítménye (meg az akkuja is) de alapból az is alig bírt egy napot. De miután letiltottam a számomra felesleges alkalmazásokat (play áruház, play szolgáltatás, térkép stb) rögtön 2 napra ugrott a készenlét átlagos használat mellett.
Azt meg tudja mondani valaki, hogy a kamera exponáló hangot hogyan tudom levenni? Elég ha megkeresem a hangját és kitörlöm? Vagy a conf fájlt kell megkeresnem és módosítanom?
Köszi! -
pulutodurumo
őstag
válasz
BBandigyerek #26550 üzenetére
Nem kell besz@rni, csak a töltés és a használat együtt néha képes annyira felmelegíteni az akksit (kb. 30-35 °C) hogy bekapcsol a védelem. Ennyike.
-
hanics
aktív tag
válasz
BBandigyerek #26537 üzenetére
Tobbnyire mindent neked kell feltelepiteni amit akarsz.
Ha jolbtudom csak a google play keg a gmail van benne.
Meg hat a tomeges lg fele cuccok sincsenek benne
Max a smart share lenne jo bele de azt is lelehet szedni. Mivel a ps3 tudja kezelni es jo azert videokat vagy kepeket nezni a telefonrol a ps3n
-
hanics
aktív tag
válasz
BBandigyerek #26529 üzenetére
Kozel 3 ora alvas utan kisse agyalnom kell rajta
)
De akkor a fobb dolgok.
Alap verzio v20d
Tegra4 binary ahol lehetett lecsereltem.
Minimal tehat fobb szemetektol mentes.
Gyorsabb mint a gyari
Memoriat is jobban kezeli.
Nova launcher integralva a romban.
Dpi modositas 320rol 240re
De vissza lehet ezt allitani csak nekem elegem volt a barackmeretu ikonokbol.Google szolgaltatasok hiba nelkul mennek.
Wifi stabilabb. Akku egy fokkal jobb. Persze hasznalattol fugg.
Random modban a hivasoknal nem tunik el a hangodAsszem ennyi. De majd a tobbiek is irnak valamit
-
tfery
tag
válasz
BBandigyerek #26521 üzenetére
Ha nem akarsz romot telepíteni, akkor root. Felesleges, nem használt programok törlése ( a programok odex fájljait is) + valamilyen takarító program, és akkor valamit javul a dolog. Ettől függetlenül töltő otthon, kocsiban, munkahelyen, így nem ér meglepetés. Én így használom: reggeli kávézás közben takarítás, újraindítás (töltöttség 100%, szabad ram kb 450mb), estére használattól függően töltöttség 15-50% szabad ram 250-300mb
-
Konyika
senior tag
válasz
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Röviden: igen.
Ez a telefon ilyen. Ha használod gyorsan tud merülni. Ha rákeresel a fórumban a kijelzőidőre akkor kaphatsz némi infót arról hogy a többieknek mit tud. -
Destroyer 4x
tag
válasz
BBandigyerek #25801 üzenetére
Talán Zaiben RC8. Nem tudom pontosan milyen hiszen még nem használtam de elvileg nem egy túlzsúfolt rom. Jó az üzemidő viszont gyenge a teljesítmény (mint írtad csak kártyajáték és hasonlók tehát ez nem is számít) XDA developers forumon megtalálsz minden vele kapcsolatos dolgok
-
pulutodurumo
őstag
válasz
BBandigyerek #25767 üzenetére
Ne hallgass Tigerre útálta a 4X-ét :-)
Melegedés előfordul ilyen ez a Tegra3 de azért nem süti a kezed.
Egy napot tuti elmegy, játék, netezés meríti. Ezek nélkül inkább telefonálással lehet 2 nap.
A gyári felület nekem bejön, témázható de én is launchert használok.
Navinak jó, szoktam én is használni csak nekem más a szoft.
Fotózásban nem kiemelkedő, inkább erős átlag de 8 megapixelből már lehet dolgozni.
Más. Kijelzőben szerintem hülyére veri az S2-t. Nagyobb, jobb felbontású és a színek is természetesebbek. Van a családban kettes galaxy, de én már falra mászok azoktól a képregénybe illő színektől. Hardverben erősebb, de tud akadni ez is mint minden ami nem top új gép. Szerintem a 4X jobb telefon, de nem tudom néztél-e mást is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest