- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
Fiúk! Valakinek van BT LE készüléke? Az új (4.3-nál újabb) Romokban elvileg kell lennie BT LE full támogatásnak (a telefonunk tudja). Eddig nem akartam custom romozni, de most szükségem lenne BT LE funkcióra (nomeg Miracastra vagy WiDi-re). Akinek van arra alkalmas célkészüléke, meg tudná esetleg nézni, hogy működik-e? Köszönöm!
-
Lacika0002
aktív tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha a böngészős facebook gyorsabb lenne nem csinálták volna a külön app-okat, böngésző esetén felejtsd el a push-t, és ülj ott és frissítgesd. Hanyagolós. A messenger nem eszi annyira az aksit, mint a viber és vagy skype, na aki azokat használta már az tudja mi a gyorsmerülés.
-
szivnet
újonc
Érdeklődnék, hogy ennek a Bluesoleil programnak van ingyenes változata ? Leszedtem az 5-ös és a 8-as változatot, az is csak korlátozott próbaváltozat. A 3-as megvan teljes változatban, de az még túl buta. A 10-es is megvan teljes változatban, de azt meg már túlzottan akadékoskodó és a legtöbbször nem működik, azaz hulladék.
Megköszönném a segítséget.
-
OII
csendes tag
Üdv!
Nem javaslom, nálam fényévekkel szarabb lett frissítés óta. Kb olcsó kínai xar kategória...4mag ide vagy oda
Pl.
- laggol (de durván)
- közelség szenzorom 10-ből 8x nem működik
- ugyanúgy melegszik
- akksi jóval gyorsabban merül (éjszaka a 4.0.3-al nálam 0%-ot merült)
- névjegyek egy részét nem találom, pedig miután beírom a hívószámot és hívást kezdeményezek, 1 s múlva kiírja a nevet, tehát mégis felismeri
- olykor elfelejt elhallgatni, miután lefordítom, sajnos van úgy, hogy 2x - 3x is körbe kell fordítani saját tengelye körül (hasznos kis dolog, amit nagyon szerettem a 4.0.3-ban, amíg legalább ott működött)Hát nem is tudom, mit írjak még róla. Túl vagyok már vagy 2 factory reset-en, várnám a frissítést.
Amennyire megszerettem ezt a szart 1 éve, kb. annyira útálom most
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Béta iOS-t használók topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest