- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
válasz
SShadow #23724 üzenetére
persze hogy helyes, de erre egy válasz van az meg pedig hogy TEGRA 3
Alap verzió, gyári 4.1.2 van a telefonodon és kiirta már hogy ejj de lassu a töltésem
B verzió mokolt 4.1.2 van a telefonodon vagy esetleg cm rom és az már ezt a felesleges kis dumát neked nem írja kiDe normálisan le írva, ugyan az van mint eddig a gyári romnál, mivel melegszik a telefon és a védelem dolgozik a belsejében így a feszültséget a töltésbél vissza veszi, hogy ne essen kár a telefonodban. Anno asszem 4.1.2 alatt ki lehetett kapcsolni a hidden menüben de nem ajánlatos mert képes elforrni a telefon agya .
De nálam is van ilyen, hogy töltöm és játszok és merül, csak nem olyan intenzitással mint ha nem tölteném.
-
hanics
aktív tag
válasz
SShadow #23722 üzenetére
Igen ez pont egy 4.1.2 lesz. Igaz cm alapon tehát letisztulva ,de bele teszem a gyári cuccokat is illetve átfordítom ebbe a romba mert mind kiderítettem szakszerűen átforditásnak hívják ezt a folyamatot, hogy az egyik futó környezetből át kell fordítani egy másik futó környezetbe
már utálom
Meg lehet oldani a G flexes dolgot de lehet arra várni kell mivel még neten sehol nem találtam meg a G flexnek a romját amit lehet szerkezteni.
G 2-t találtam teljes mentést gyáriba. De mire azt átportolom meg átfordítom megőszülök
-
Quqesz
nagyúr
válasz
SShadow #23712 üzenetére
És most melyiket szeretnéd?4.2 v 4.3 v 4.4? A samu s3 is csak a 4.3-at kapta meg.Megkérdeztem haveromat milyen?őőő.....hát ugyan olyan,talán kicsit smootabb(ami lehet inkább a samunak köszönhető),szal nincs miért várni...a listáról meg annyit,hol a G meg a G pro?Amúgy meg a 4X idejében L9,L7,Vu I meg G volt,ezek sincsenek a listán.De inkább így is ez a taló,mint a szappi3 (Dj +1!)milyen a Gpad?
Amúgy meg volt nexusom,ha szereted,hogy veled teszteltetik a xart(mint a 4.0.3 idejében) -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
SShadow #23712 üzenetére
Én nem hasonlítok egy Samsungot egy LG-hez. Izé, fordítva. Kis különbség van a telekommunikációs részlegek között, Samsungnál úgy tudom ez a húzó, LG-nél nem hiszem. Nem fizetnek, nem nyalok... De vettem egy G-Pad-et és fogok venni majd egy G2-t vagy G3-at... Ez van, ha tetszik amit csinálnak.
-
sch_a
addikt
válasz
SShadow #23262 üzenetére
Akkor ez egy plusz pont az LG-nek. Én vittem már vissza telefont pixel hibával, azt mondta a T-mobile-os szervizes, hogy 1 pixel miatt nem cserélnek. De más termékekkel kapcsolatban is hallottam már, hogy csak akkor kötelesek cserélni, ha egy bizonyos területen egy bizonyos pixelnél több hibás (a pontos számokat nem tudom).
-
Osynho
addikt
válasz
SShadow #23247 üzenetére
"Próbàld meg egy factory reset utàn kdz-vel visszarakni a 20b-t ha nem akarsz mókolni."
Ennek mi a menete? Olvastam a leírást, de már itt elakadtam:
"2; Töltsd le a firmware-t, és a szükséges USB-illesztőprogramokat az LG Firmware Update Central-ból (Válaszd ki a készülék típusát és az országot)."
Ez fogad:
We're sorry! This page is down for maintenance...
BANDWITH LIMIT EXCEEDED
While we fix it, please have a look at our sponsors.
Your help is very welcome to keep our systems going.A 20b annyival jobb?
(#23250) Illusion1010 :
Az a baj, hogy a használhatóság határát súrolja (sokszor inkább alulról) a telefon. sajnos nehezen viselem, hogy ha sietek, vagy írnék vissza valakinek és megakad a teló 10-20 másodpercre, vagy fekete képernyő fogad. Párszor már gondolkodtam, hogy falhoz vágom.
Szóval hiába a 2 év garancia, ha így nem tudok együtt élni vele. Ezt a 20b-t kipróbálom szerintem, ha segítetek. Aztán meg szétmókolom, ha kell.
-
-
darnyi
tag
válasz
SShadow #20172 üzenetére
Én 4300( ? hogy is lehetne leellenőrizni, hogy mennyi is pontosan?) mAh-t rendeltem Kínából, pár órával többet bír mint a gyári akkuval. Cserébe viszont megvastagított hátlap jár, így a telefonnak meglehetősen amorf lesz az amúgy szép külseje. De éjszakai horgászat közben, a meglehetősen magas intellektust igénylő Minion Rush nevű játékot játszani, tökéletesen bevált.
-
Qwery
tag
válasz
SShadow #20029 üzenetére
Az biztató, hogy a KDZ-vel is behalt. Sírok mindjá'.
Amúgy már rákészültem a KDZ-s megoldásra. Utánaolvastam, mifszom, de aztán hajnali 2-kor megjelent egy piros pöttyel, LG jellel ellátott kis papír képe a szemem előtt és egy mondat.. "két év..."
Így vettem egy nagy levegőt, egy slukkra szívtam a Dunhillt, aztán visszatettem a dobozba.
ha visszajön, akkor természetesen minden mindegy felkiáltással nekiesek.
Amúgy honnan is tudom, hogy melyiket szedte a Tool?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest