- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki1234
tag
válasz
BigBajusz #23498 üzenetére
Hm akkor nálad tényleg valami más a probléma. Barátnőmnek a telefonján a launcher csere után megoldódtak a laggolási problémák.
Viszont, ahogy írta is valaki, az hogy az FB app nem indul el rögtön (feltételezve, hogy nincs épp a RAM-ban) az az app hibája. Leteszteltem Galaxy S4-en, és ha nem fut a háttérben, akkor nekem is először kb 2 mp-ig fekete képernyő van (persze értesítési sáv látszódik) és utána indul. Ha RAM-ban van, akkor persze egyből megy.
Szerintem szokj hozzá, hogy az időbe telik mire elindul egy alkalmazás (persze az nem jó, ha közben szétfagy a teló). -
Quqesz
nagyúr
válasz
BigBajusz #23498 üzenetére
1.húzd újra a rom-ot(pl kdz-vel)lehet benne telepítési hiba
2.ne használj backup visszaállítást, szűzen rakj fel mindent
3.a faszbuk meg jó pár app azért indul lassan,mert xar és kell neki pár másodperc mire felébred(nekem az fb még neten keresztül is kiborító)
4.a ram nekem is kb olyan 650 mb körül indul és hamar 700mb lesz,majd 730mb körül...miért? Jb+lg ui....ennyi kell neki,az ics kevesebb helyet foglalt,de nekem a ram mennyisége nemn okozott még lassulást,pedig 2012 októberi a telo... -
Valaki1234
tag
válasz
BigBajusz #23494 üzenetére
De miért jó az ha ott van a RAM üresen? Korábban leírta valaki, hogy dinamikusan történik a RAM foglalás...Ha kell egy appnak RAM akkor majd a rendszer csinál neki helyet. Az lenne a legjobb ha a RAM mindig fullon lenne és kb kitalálná a rendszer hogy mit fogsz elindítani és annak előre foglalna helyet a RAM-ban. Szerintem ne abba keresd a laggolás okát, hogy a RAM majdnem fullon van. Kell egy új launcher, az általában megoldotta a laggolási problémákat.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
BigBajusz #23482 üzenetére
Hi
Nem a ram hibája.Dinamikus a ram,ha kell becsuk vmit.Csinálj egy gyári visszaállítást és rakj mindent szüzen vissza.Ha utána is akad,akkor az már több ,mint vszínű launcher gond,tegyél fel egy másikat pl apex,nove,stb...playen van bőven.De akár kezdheted ezzel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest