- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
Noda10 #27175 üzenetére
Szia!
Nekem nem lassú és sosem lassult be.
Nézd meg mik vannak a futó alkalmazásokba és azt is, hogy mik használják az akkut.Nekem a futó alkalmazásokban a következők vannak: Beállítások, Viber, Google-szolgáltatások, LG billentyűzet. Ez a 4 fut rajta mindig. Az időkép stb alkalmazás csak ha néha frissíti az infot a netről szóval nem mérvadó. Mondjuk érdekes, hogy ennek ellenére 270MB a szabad ram (ezt írja alul) Az akkut meg legjobban a wifi használja nálam ami nem meglepő. A hanghívás is elég elöl végzett a napi 70-80 perc telefonálás miatt. Ennek ellenére majdnem 2 napot elmegy. -
shunter
aktív tag
válasz
Noda10 #26254 üzenetére
Én azt ajánlom rakjál fel főzött romot. Bár tudtommal így bukod a garanciát. Én is beáldoztam kb. 14hónapot. Van sokféle, lehet válogatni. De ez persze idő és tanulás.
Viszont...
Mivel írtad, h nem érsz rá és nem is értesz hozzá, sztem add el és ha ragaszkodsz az androidhoz akk csakis nexus! Alap "stabil" android. Vagy... iphone! :-) -
Fricó
aktív tag
válasz
Noda10 #26254 üzenetére
Én is így jártam ahogy te. Ráadásul egy S2-est cseréltem erre el kis ráfizetéssel.
Azért fényévekkel nem volt gyorsabb az S2, talán egy kicsivel. S3-as tudás szinten van ez, és külsőleg sokkal szebb, azért nem S3 lett a cseréből.Felraktam rá a Nova launchert, így gyorsult a telefon menüje, de eladó a teló ha valakit érdekel.
-
tecra s1
tag
válasz
Noda10 #26254 üzenetére
Üdv!
Bölcsen szóltál, pontoson ugyan ezek a gondolatok nyomaaztanak engem is. Én most hoztam ki a KÖZPONTI SZERVIZBÖL és lám csak molyoltak rajta. Részemről nagyon bízom az itteni szakácsokban biztosan ki főznek valamit. Hazudnék ha azt mondanám nem tudok jobb telefont ki gondolni magamnak! Kineztem egy HTC- lehet elcserélem 1-1 ben.
-
Sienthe
tag
válasz
Noda10 #24694 üzenetére
Szia!
A legegyszerűbb talán az all in one toolkittel megoldani.
AIO Toolkit
Első a driverek telepítése, majd root, aztán bootloader nyitás. Ezek után jöhet a revoery telepítése (TWRP vagy CWM)
Ha ezek megvannak, tetszőleges romot felmásolod a telefonra és recoveryből telepíted:
-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
-advanced/wipe dalvik cache
Lehet, hogy ez nem kell feltétlenül, de én ezen is végig szoktam menni:
- mounts and storage/format system, format data, format cache
Majd:
Install zip ... onnan ahová tetted
Végül reboot system now.A rom telepítése előtt azonban ajánlatos a backup and restore menüben egy backup to sdcard/external_sd művelet, hogy legyen mentésed az eredeti romról.
Ha nem működik az AIO toolkit írj és küldök egy olyan megoldást amivel kicsit körülményesebben, de biztosan megoldható (már nem tudom honnan töltöttem le).
-
törölt tag
válasz
Noda10 #24694 üzenetére
a gyártó az úgy állítja be a rendszert hogy a hardver keretein belül működjön, én is lecseréltem a gyári a rendszert a telefonomon mert tarthatatlan volt hogy 1) sok memóriát zabált a teló, 2) iszonyatosan merült a telefon még alvó állapotban is, most Hanics romja van fent, azzal nagyon jól bírja a teló, szinte a RAM 75%-a szabad
és eléggé gyors is
szinte azonnal jelzi a hívást, a progik is pikk-pakk betöltenek
sőt a kernelt is lecseréltem iodak v9.95re, de visszavettem 1700ről 1500re mivel 1500 felett instabil volt a teló, a cpu vezérlést meg átállítottam interactive-ról ondemand-ra és jobban bírja az aksi!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Noda10 #22917 üzenetére
Milyen verzió van rajta?gmail-ben beállítottad a frissítés értesítést(beáll/értesítések)?auto szinkron be van kapcsolva?csináltál gyári visszaállítást backup nélkül?nekem 5 gmail címem van és minden megjön push ban..(meg 4 sima mail cím,az is megjön).Fb- t nem használok, de az app is hibás sokszor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged