-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
-
macii97
senior tag
válasz
HGTimber #27926 üzenetére
Nem tudom, mi lehet a baj! Telepítés előtt wipe-olsz rendesen? Mmint én a system-et és a teljes belső tárhelyet törlöm, biztos ami tuti. Nekem is remekül működik! Megfelelő a gapps hozzá? Azok közül tölts le ami a rom topicjába van linkelve! Hirtelen más nem jut eszembe. Próbáld meg újra letölteni esetleg :S
-
JoinR
őstag
válasz
HGTimber #27413 üzenetére
Mondjuk a V10-re nem véletlen jött frissítés egészen a H verzióig...a műveletek közötti váltások picit lassabbak lesznek, mint a JB alatt az első 1-2 héten, de legalább ugyanolyan marad, a JB meg belassul.
Egyébként már én is megszabadultam a 4X-től, alig 17 jelentkező után sikerült végre egynek elvinnie
Coolpad F1 az utód, mindenkinek csak ajánlani tudom
-
LLKobe
veterán
válasz
HGTimber #27413 üzenetére
Nekem V10H van fent, és gyors mint a veszedelem. A JB-hez hasonlítani sem lehet. Bekapcsolás után 500 mega RAM szabad, és használva is mindig van legalább 300. Sose teszek fel többet JB-t az is biztos. Minden gyorsan tölt be, akadás nincs, böngészés is szélsebes. Persze hozzá kell tenni hogy nem gyári launchert használok. Cserébe mintha jobban merülne az akksi, de tök mindegy, egy napnál többet sehogy se bír ki, én masszívan nyomkodom melóba menet, aztán hazafelé is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
HGTimber #21704 üzenetére
nekem nem ciripel...van az LG-nek szervize,esetleg ott érdeklődj ezügyben(Márkaszervíz)
-
-
TrueWhitee
tag
válasz
HGTimber #17865 üzenetére
Alkalmazások elrendezése:
-Név alapján
-Telepítési dátum, csökkenő
-Telepítési dátum, növekvő
-Leggyakrabban használtEzek vannak a Pro verzióban, szóval az egyedi még nem megoldott (vagy lehet már a 2.0.3-asban már így van, de én még nem frissítettem le, így az egyel régebbi verzió van meg, a 2.0.2-es). Lehetséges, hogy ha valaki felveti az ötletet, akkor majd ezt is beleveszik, mondjuk nálam Név alapján van automatikusan, ami nekem megfelel. A tálcán meg persze, úgy pakolgattam bele a dolgokat, ahogy mondjuk itt a PC-n is. Minden egy kategóriájú alkalmazás egy mappában.
Ui.: A holnapi nap lefrissítem az újabb verzióra, aztán megmondom, hogy változtattak-e már rajta.
-
csafiati
csendes tag
válasz
HGTimber #15893 üzenetére
Köszi a választ HGTimber!
Még garis a teló, és most nagyon mérges vagyok, mert direkt nem az olcsobb 4XHD telót vettem meg.
Elvittem, hogy rakják fel az új verziót, erre mikor megyek a készülékért ugyanúgy a régi 4.0.3-as van rajta.
Szerintem csak nyomtak egy gyári beállítások visszaállítását.Ezért fizettem + 15000Ft-ot
Most azt mondták 2 hét múlva menjek vissza. Kiváncsi leszek, de én el nem hozom amíg nem lesz rajta 4.1.2
Majd ha a gari lejár kisérletezgetek. Köszi mégegyszer!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged