- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevie12
csendes tag
válasz
Quqesz #21686 üzenetére
Ami furcsa nekem, hogy egyenletlen a merülés, nem áll összefüggésben használat intenzitásával. Van úgy, hogy egy éjszaka alatt 2-3%-ot merül csak, meg olyan is, hogy 25-30-at. Be is szokott ragadni bizonyos töltöttségi szinteken, pl. 23%-on órákig elszüttyög, utána nagyon gyorsan lemerül.
Ha használat miatt merül azt el tudom fogadni, viszont éjszaka nem lenne szabad ennyit esnie a töltöttségnek, miközben minden ki van kapcsolva.
Továbbra is keresem a megoldást, ha valaki tud, kérem segítsen. -
Stevie12
csendes tag
válasz
aTe014 #21641 üzenetére
Pont ez a fura, hogy néha 2-3%-ot merül éjszaka, de van úgy, hogy 20-25%-ot is.
Nap közben 2g-n pörög a teló, éjszakára ezt is ki szoktam kapcsolni.
"javaslom pl. a háttérfeldolgozás korlátozását, MLT kikapcsolását hidden menüben, google+ letiltását"
Ezeket hol tudom megtenni?
Köszi! -
Stevie12
csendes tag
Sziasztok!
Lassan egy hónapja van ilyen telefonom. Elégedett vagyok vele, egyedül az akksival küzdök kicsit. Nem is az üzemidő a gond, átlagos használat mellett másfél napot eldöcög.
A probléma a merülés ütemével van. Egy éjszaka alatt van úgy, hogy csak 2-3%-ot merül, de legutóbb 17%-ot esett, ugyanolyan beállításokkal (kikapcsolt wifi és mobilnet).
Szemléltetés képpen:Korábbi hozzászólásokban olvastam, hogy más is küzd hasonló problémával, megoldást viszont nem találtam rá.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED TV topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged