- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
princesama2
tag
válasz
princesama2 #27446 üzenetére
Hardreset-tel sikerül újra működésbe hozni, viszont most lett elegem ebből a szar telefonból adom is el... keresek valamit használtan még mindig jobb mint ez...
-
AliasB
senior tag
válasz
princesama2 #27243 üzenetére
Ha csinálsz egy gyári beállításra visszát akkor letöröl mindent a telefonról (ha ez a cél) aztán újratelepíthetsz kdz-vel.
-
princesama2
tag
válasz
princesama2 #27234 üzenetére
Erre valaki?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
princesama2 #27204 üzenetére
Nos, amint megszokhattuk a végén egy 3D grafikai képmegjelenítést tesztel, aminél az fps száma a meghatározó. A mostani új verzióban úgy tűnik ezt a 3D grafikai képmegjelenítést toldották meg még több helyzetképpel.
Nekem full feltöltve 15007 - nightly cyanogenmod 20140918 - pontot sikerült összekaparnom. Egy hónapja még 16ezer valamennyi gyűlt össze. -
@matthew@
őstag
válasz
princesama2 #27028 üzenetére
Én GSM boltba bevittem, általában 30k-t ajánlottak érte, de két helyen kaptam 38k-s ajánlatot, egyiknél ott is hagytam, azt mondták ha árulom akkor 40k reális érte neten, de nem akartam vele szórakozni
-
lolal
senior tag
válasz
princesama2 #27028 üzenetére
Őszinte legyek 45.000 ért árultam. Aztán 41.000 jó magyar forintért kellt el
-
BBandigyerek
tag
válasz
princesama2 #26907 üzenetére
Nekem is kilép, ha oda föl nyomok, szerintem is valami központi hiba lehet.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Nálam is ez a helyzet. Szerintem a play - al lesz a gond.
-
tfery
tag
válasz
Ugyan az nekem is. Jobb volt mint lett?
-
AliasB
senior tag
válasz
princesama2 #26888 üzenetére
Jobb? Ezt én még nem is hallottam
én azt hittem a JB a jobb. De miért jobb az ICS?
Leírnád, hogy mi szól a JB mellett és ellene? És mibe jobb vagy rosszabb az ICS?
-
princesama2
tag
válasz
princesama2 #26866 üzenetére
Áhh miért nincs szerkesztés
Fent a bal sarokban van 3 darab csík (utána a szatyor majd a play áruház felirat)Ha rámegyek a 3 darab csíkra akkor fagy ki
-
Tiger.
nagyúr
válasz
princesama2 #26850 üzenetére
Használtan jó állapotban az m7 75k körül mozog persze ki kell fogni.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
princesama2 #26847 üzenetére
Pontosan, én is így vagyok ezzel, a nokiáról le tettem mert egyre hülyébbek voltak ha volt valami gondom az alkalmazással amit megvettem le sem szarták a fejem,samsung hát xcover2 volt de az gyalázat volt,a többiről sem kapok jó híreket nem beszélve hátul van a hangszórója,m7 nek elöl és sztereó aki kipróbál egy ilyet tuti hogy többet nem akar mást, (kivétel a fanatikusok) a hangzása leírhatatlan a gyári fülessel nagyon jól szól, nem fagy nem akad melegedni ez is tud de nem vészes, és még a vizet is bírja, a sense6 és a blinkfeed -től egyedi a telefon.Gyári rommal is tökéletes volt de ez a viper ez kicsit másabb.
-
JoinR
őstag
válasz
princesama2 #26820 üzenetére
-
törölt tag
válasz
princesama2 #26820 üzenetére
26796
-
princesama2
tag
válasz
princesama2 #26818 üzenetére
Google play már nem kell, de a ICS file kéne (de csak az ami .KDZ-re végződik)
Ha valakinek megvan linkelhetné -
JoinR
őstag
válasz
princesama2 #26799 üzenetére
Próbálj egy clear cache, clear data-t nyomni az app-ra (és restart). Talán..
-
Steve1988
tag
válasz
princesama2 #26661 üzenetére
Jó kérdés, én úgy hagytam.. Többiek?
-
Steve1988
tag
válasz
princesama2 #26659 üzenetére
Szia!
Készítettem még régen egy leírást, most kicsit módosítottam, kiegészítettem, abban benne van egy egyszerű rootolási folyamat is, a hozzászólás végén linkelem.
Én is CWM Recoveryt használtam, de a TWRP valóban egyszerűbb és pl. Hanics Romot és CM 11-et azzal tudsz egyszerűen telepíteni, CWM-et frissíteni kell, de azzal se biztos hogy megfelelően működnek.
Én pont most raktam vissza a gyári szoftvert KDZ-vel, root eltűnik, viszont a Bootloader nyitva marad, Unlock felirat van...
És ahogy ígértem, itt a leírás: [Root, BL nyitás, Custom Rom telepítés]
Ha bármi kérdésetek van, ki kéne egészíteni valahol, módosítani kéne, szóljatok. Valószínűleg leváltom a telefont, de ezt meg akartam veletek osztani, mert én is sokat szenvedtem a Romokkal.
Üdv:
Steve -
princesama2
tag
válasz
princesama2 #26651 üzenetére
Erre valaki? legalább igen-t írjatok mert addig nem akarok neki kezdeni >.>
------------------
Ahogy elnéztem a telót 40-55eFt között mozog a 4x HD ha el tudod adni szerencsés vagy, én is eladnám, ha legalább lenne még +40 vagy 50ezrem akkor legalább tudnék venni egy jobbat.
(bár szerintem ettől minden jobb lehet...) -
Konyika
senior tag
válasz
princesama2 #26456 üzenetére
-
hanics
aktív tag
válasz
princesama2 #26456 üzenetére
Haaat estefele mert jelenleg dolgozom.
-
JoinR
őstag
válasz
princesama2 #26417 üzenetére
Le tudod takarítani a szemetet a root-tal, úgyhogy sokkal jobb lehet.
Egyébként javaslom próbáld ki az ICS-t, tehát lépj vissza v10-es romra (v10h a legújabb azt hiszem), gyárilag azzal érkezett a telefon, a JB óta szívás inkább. KDZ-vel vissza tudod rakni, garivesztés nélkül. -
JoinR
őstag
válasz
princesama2 #26414 üzenetére
Ha elromlik a kijelzője, honnan tudják, hogy mókolva volt? Miután kicserélték csak nem rakják vissza a rosszat, hogy bocs ez nem garis
Amúgy lakótársamnak HTC One V-je van. Igaz nem mai darab, de egy szar is, néha felvenni nem lehet.. Anno ugyanannyi volt, mint a Defy, mégis két külön világ a kettő
Nekem a következő a K Touch Nibiru Mars One H1 lesz
-
Osynho
addikt
válasz
princesama2 #26410 üzenetére
A root-tól nem veszik el a garancia, vissza lehet állítani. Az LG-t meg ne temesd, mégiscsak ők gyártják a google referenciamodelljeit.
-
Rebel007
csendes tag
válasz
princesama2 #26356 üzenetére
Szia,
Mivel nekem volt/van szoftveres problémám is ezért én előtte egy factory resettel vittem már oda. Én az LG márkaszervizben adtam le itt Pesten kedden vittem pénteken készen volt. Most tegnap adtam le kíváncsi vagyok mennyit ülnek rajta. Ha esetleg pesti vagy és meg tudod oldani akkor lehet jobban jársz, ha a központban adod le, mert a Telenor is lehet odaküldi és akkor hosszabb az átfutás.
Üdv.
-
Rebel007
csendes tag
válasz
princesama2 #26354 üzenetére
Szia,
Nekem is volt ilyen gondom a telefonnal a szoftverfrissítés okozta problémáktól függetlenül. Látszatra nekem is jól működött a gomb, aztán elvittem szervizbe a hozzátartozó panelt kicserélték és azóta ez a gond megszűnt. Nekem még garis a telefonom, így ingyen volt. Tegnap megint visszavittem, hogy csináljanak valamit a szoftverfrissítés okozta problémákkal. Egy garis készüléket nem vagyok hajlandó rootolni és egyéb hackeléseket végrehajtani rajta. Oldják meg, ha nem tudják akkor cseréljék ki a készüléket vagy adjanak egy ilyen képességű másikat, de 90eFt-ért ez a minimum, hogy ezt megoldják.
Üdv.
-
hanics
aktív tag
válasz
princesama2 #23694 üzenetére
Ki kell próbálni. a sima bat kiterjesztés az originál. Bevált kivéve nálam a bootloader nyitást nem csinálta meg
a V2-ben ezt javítottam ki elméletileg az már kitudja nyitani a bootloadert, de ha az 1. nem működne akkor ott a v2Root hoz meg mindenhez kell az usb hibaelhárítás funkciót tehát igen be kell kapcsolni
-
Quqesz
nagyúr
válasz
princesama2 #23650 üzenetére
3845#*880# és ott MLT--> DISABLED legyen,de kell egy újraindítás,hogy menjen az új beállítás
-
hanics
aktív tag
válasz
princesama2 #23650 üzenetére
3845#*880#
Smart log service és a
Log service kell neked -
hanics
aktív tag
válasz
princesama2 #23628 üzenetére
Helló.
Bocsi a késő válaszért most sikerült fel tennem a saját szerverre
FTP-n vagy böngészőbe is letudod szedniftp://hanics.dyndns.info
felhasználónév + jelszó : 4xhd
-
Illusion1010
senior tag
válasz
princesama2 #23351 üzenetére
Azok nem is fognak. Ahhoz másik galéria/kamera app-ot kell telepíteni.
A rendszer belül csak a MIUI-ban van teljesen átalakítva. -
princesama2
tag
válasz
princesama2 #23349 üzenetére
Ahha ehhez themer beta kell nem nova
Viszont ez még mindig kevés nekem, hiszen sem a galéria kinézete nem változik se a kamera kinézet
De legalább elég pofás témák vannak rá -
Illusion1010
senior tag
válasz
princesama2 #23342 üzenetére
-
Rosszfiu1981
tag
válasz
princesama2 #23334 üzenetére
Gyari kinezet qslide gunkciok de semmi tobb es lag mentes mukodes
-
Illusion1010
senior tag
válasz
princesama2 #23336 üzenetére
[link] Tessék, itt válogathatsz az egyedi felületekből, bármelyik ROM-ra
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
princesama2 #23336 üzenetére
A kinézetet egy launcherrel "megváltoztatod"...
-
Illusion1010
senior tag
válasz
princesama2 #23334 üzenetére
Ugyanúgy néz ki mint a gyári, nincs semmi moddolva. Csak benne van a buborékos lockscreen.
(#23336) princesama2
MIUI
Egyébként CM alapúakra rengeteg téma van, plusz Gravitybox használatával egyedi dolgok is össze rakhatóak.
-
Rosszfiu1981
tag
válasz
princesama2 #23294 üzenetére
http://www.androidiani.com/forum/modding-lg-optimus-4x-hd/355826-rom-jelly-bean-v20b-lg-optimus-4x_fluidrom_gtype.html#post4771392 ezt próbáld ki fluid rom q slide funkció és lag mentes
-
toto0569
addikt
válasz
princesama2 #22367 üzenetére
Igen.Úgy ha vissza teszel vele egy olyan Rom-ot ami rajta van.
-
toto0569
addikt
válasz
princesama2 #22364 üzenetére
Hát ha az alaplap hal be akkor ott már nem mondják meg,hogy Root-olt volt e.Nyugodtan megteheted,semmi baj nem lesz és nyoma sem marad.Ha KDZ-vel újra rakod a telót akkor nyomtalanul eltűnik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
princesama2 #22267 üzenetére
van rajta több usb bement?mindben xar?esetleg nem lehet feltenni rá az lg driverét hogy felismerje?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
princesama2 #22267 üzenetére
Ha meg mSD kártyát használsz, akkor egy "kompakt" mSD olvasót, ami kisebb, mint egy pendrive...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
princesama2 #22265 üzenetére
Milyen droid volt a HTC-n? Nincs a JB-ben sima "SD mód" így szerintem felejtős.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
princesama2 #22263 üzenetére
Ha sony ps hez akarod használni miért nem vettél sonyt?
-
hanics
aktív tag
válasz
princesama2 #22259 üzenetére
max MTP vagy PTP módban fogja felismerni, ha egyáltalán felismeri....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
princesama2 #22202 üzenetére
root eltűnik ha kdz-vel újrahúzod,nem lesz észrevehető.
ricsko
ott a feladatkezelő widget...minek más,meg amúgy is dinamikus ramod van....az aksi meg nem egyenletesen merül nekem is...van hogy 1%-ot merül 1 óra alatt,van hogy meg 1 perc alatt,mindég az összt nézd ès ha az változik drasztikusan,akkor kezdj aggódni... -
Lacika0002
aktív tag
válasz
princesama2 #22181 üzenetére
Van rá egy mod, de root kell hozzá
-
Quqesz
nagyúr
válasz
princesama2 #22181 üzenetére
nem tudok róla,és még nem is láttam olyat...a 4.4 ben lesz átlátszó...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
princesama2 #22157 üzenetére
nekem is akkor szokott laggolni,ha kiveszed a pipát kevesebbszer fog ès nem fogsz vele semmit sem elrontani(vmi adatgyűjtő app az lgnek,felesleges)
-
Riuko
senior tag
válasz
princesama2 #22043 üzenetére
-
toto0569
addikt
válasz
princesama2 #22041 üzenetére
BL-t ne nyiss ,szerintem felesleges, a root pedig egy frissítés alkalmával eltűnik,nem marad nyoma.A ROOT legfőbb tulajdonsága pedig,hogy onnantól te viseled a nadrágot.
kordában tudod tartani a rendszert.Ha a részletes keresésben rákeresel a nevemre akkor megtalálod az ajánlott beállításokat a rendszerhez.
-
toto0569
addikt
válasz
princesama2 #22036 üzenetére
Ha nem tudod,hogy mire való a BL nyitás akkor inkább ne is csinálj vele semmit.+ ha Root fogalmáról sem tudsz semmit akkor tényleg felesleges bármi féle belenyúlkálás.Legalább olvass utána,vagy itt a részletes kereső...Mi is először olvasgattunk aztán kérdeztünk...De te még nem is olvastál utána mert az sem tudod mi az.Nem akartalak megbántani a hozzászólásommal.
-
Naras
őstag
válasz
princesama2 #22038 üzenetére
Hát, én addig nem nyitogattam volna, amíg nem tudom mire jó, főleg, hogy így buktad a telefon garanciáját, node nem baj, nyomogassuk a gombokat, ha már úgyis van All-in-one tool - unk (gondolom azzal, vagy valami hasonlóval ügyködtél)... egyébként, a BL nyitás ahhoz szükséges, hogy fel tudj tenni CWM (Recovery) - t, amivel pedig 3rd party ROM - okat, és egyebeket tudsz installálni, pl. CyanogenMod - ot...
Vagy, ha félreértettem, és még nem nyitottál BL - t, akkor eldöntheted, hogy szeretnél-e külső ROM - ot - mert akkor ki kell nyitni - vagy nem, mert akkor jobb az zárva... -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
princesama2 #22036 üzenetére
Root ugyanarra jó mindenhol, a root az root, a BL nyitástól nem lesz "rootabb"
-
Naras
őstag
válasz
princesama2 #22032 üzenetére
Ember, de most komolyan... miért akarsz root - olni, meg bootloadert nyitni, ha azt sem tudod mi az, meg mire jó???
Zsoltszaba: talán külön kamera appal meg tudod oldani, a gyáriban ha jól emléxem, csak olyanok vannak, ami hangos, kikapcsolási lehetőség meg nincs. Vagy talán JB - s appban volt... nem emléxem már...
Esetleg Focal - t lesd meg a Play - en, bár nem tudom hányas Androidtól megy, lehet 4.1 még nem eszi meg...
-
Naras
őstag
válasz
princesama2 #22027 üzenetére
Igen...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
princesama2 #22027 üzenetére
Pont fordítva, a BL nyitáshoz kell a root. Szóval a root az első.
-
válasz
princesama2 #21975 üzenetére
Nekem ez jött be: jetAudio Plus
-
dipeti
senior tag
válasz
princesama2 #21975 üzenetére
Van az új google play music. Egész kellemes. De én több mint egy éve a Power AMP-t nyúzom teljes megelégedéssel.
-
szamó
tag
válasz
princesama2 #21729 üzenetére
Auchanban megfogtam egyet és kicsit hajlékony gyűrhető volt nem olyan merev mint a samsungok, ez nem okoz gondot?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
princesama2 #21613 üzenetére
nem okoz.Ha KDZ-vel újrahúzod a rom-ot,akkor el fog tünni és újra kell rootolni a telót. Amit észrevehetnek az a bootloader nyitás(bár sztem nem fogják nézegetni és példa sem volt még ra itt)....de még senkinek nem volt ilyen gondja még itt....A BL nyitás lehetősége a gyártón múlik,mi a JB-vel kaptuk meg...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
princesama2 #21545 üzenetére
Ha ezek kizártak, akkor bizony nem tudsz "témázgatni".
-
Riuko
senior tag
válasz
princesama2 #21093 üzenetére
S2-után: nagy, szép, szeretem
, akku hamar merül, hamar töltődik, az első napok után mikor már befejeztem az állandó nyomkodását 1 napot nálam mindig kibír. Külső hangszórója nem egy hi-fi stúdió, kamerája sok fénynél teljesen rendben van. Számomra a melegedése átlag felhasználás mellett nem jelentős (nem játszom), tokban van, nem is veszem észre. USB csatija érdekes.....függőlegesen tartva a készüléket, kicsit mozgatva megy a helyére könnyedén és gond nélkül, fekvő helyzetben nem igazán akar csatlakozni. Ez az első készülék amit nem mókolok, gyári minden rajta, számomra teljesen rendben van a sebessége, wi-fi, GPS Navonnal teljesen ok, S2 sem talált gyorsabban jelet. Telenornál vettem én is, 76 kp. volt, 2 év garival.
Én Samsung s1 s2 után is csak ajánlani tudom, gyári kezelő felület nekem nagyon bejött, sok-sok egyéni beállítással és apró finomságokkal rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged