- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
-
Quqesz
nagyúr
A telefon kikódolása mindig is bcs volt,hacsak nem a szolgáltató csinálta,mert ugye a szolgáltatók pénz ellenében kikódolják a telefont. Bűncselekmény meg akkor fordulhat elő,ha a gyártó jogait sérti vki,de ha a gyártó mint jogot megoszt velünk,tehát nyilvános,bárki számára elérhető,akkor nem hinném hogy jogot sértünk,hiszen a gyártó engedélyével piszkál bele vki a rendszerbe,nincsen ki feljelentse jogsértésért.De ne menjünk ebbe bele ennél jobban,főleg,hogy én pl soha nem is csináltam se rootot,se bl-t....
-
gipsztigris
addikt
Megnézném én azt a kollégát aki egy rootolás miatt bíróság elé tudna citálni!
Ilyen alapon kalapáccsal sem verhetem pofán a saját telefonomat, hiszen ott is adatot viszek a telefonomba amivel a rendszer működését súlyosan akadályozom, csak nem adatkábelt hanem kalapácsot használok adatátviteli eszköz gyanánt.
-
Naras
őstag
Már elnézést, de 1: nézzünk utána az adat fogalmának... persze ez még meg is állhat...
2: számítástechnikai rendszer működésének akadályozásának fogalma miben merül ki?
...pont, hogy egy CM - mel talán még jobban is működik...beloadjoker: úgy emléxem, a Recovery - ben kellene lennie valahol egy ilyen menüpontnak, hogy Sideload... nincs? Sajna nem tudom megnézni, mert már nem a gyári van fenn...
-
Quqesz
nagyúr
Apám te milen hüleségeket írsz.............bűncselekmény meg miegymás.............a samunál pl ha visszazárva küldöd be a telefont szervizbe a franc se foglalkozik vele mi volt és nyitott bl-el kapod vissza!(lásd nexus s topic pl...voltak páran).Ha meg nyitott bl után nem megy a szoft,akkor meg úgy is újrahúzzák a telót szervizben,nagyon mást nem szoktak csinálni.Amúgy meg az egész android a szabadságról szól.......nadjon el vagy tévedve....ja és minden gyártó kiadja a bl nyitást(itt is kellett ezzel várni a jB-ig és nem volt egy hekker sem,aki meg tudta volna csinálni(na jó Kolk talán)) ami hivatalos[forráskód],akkor mi is itt a bűncselekmény?????olvass utána mielőtt ilyeneket írsz,mert nagyon nem vagy képben....
-
pumukli23
senior tag
Hirtelen 3 lehetőség jut eszembe.
1) Magában az apk-ban vannak a fájlok. (Ezt tartom a legvalószínűbbnek) Ehhez készítened kell róla egy backupot és kivarázsolni belőle.
2) Elvileg lehetnek fájljai a data/package-név/valamelyik alkönyvtárában is. (root jog kell hozzá)
3) Simán az SD-re/belső memóriába teszi, lehet, hogy rejtett könyvtárba. Ha a gyári cache-t használja, akkor sdcard/Android/data/packagenév/akármi mappában is lehetnek fájljai az appnak. (Vagy persze bárhol máshol is az SD-n)
Package név legegyszerűbben: Böngészőben nyisd meg a play store-t és keresd ki a kérdéses appot. A címsorban a link végén látsz valami ilyesmit, hogy com.akarmi.xy, ez a package név.
-
Riuko
senior tag
Nekem semmi bajom a telóval, szinte nincs szaggatás, várakozás, pedig erre elég nyűgös vagyok én is.
Persze minimális "röccenések" vannak, de azzal én simán együtt tudok élni. Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy teljesen szűz teloval is gondjaid lennének-e? Nem -e mégis valamelyik szoft a bibis... -
-
gipsztigris
addikt
-
FGyula30
aktív tag
-
-
Nxn908xxx
őstag
Nem lesz tégla amíg nem nyúlsz a kernelhez amit csak nyitott bootloaderrel lehet. Még elvileg kernel babrálás fail-nál is vissza lehet hozni. Szóval annyiszor próbálkozhatsz KDZ-vel ameddig akarsz nem fog full papírnehezék lenni. Legalábbis elvileg.
Vannak módszerek amivel a halálból is vissza lehet hozni szóval ne temesd a telefont. Addig nincs mitől félni amíg be lehet lépni frissítés módba. Ha oda nem lehet, na akkor dobhatod kifele! Ott már a hardverbe is bele kell nyúlni. -
Nxn908xxx
őstag
-
SShadow
aktív tag
Ismerős nekem 11%-nál csinálta kb este 9től hajnal 3ig szenvedtem vele de sikerült megcsinálnom.
A következöket csinald nekem ez segitett:
Miután az Lg tools mindig ugyanott fog megállni töltsd le a kdz-t és keresd meg ugyanazt a romot V20a mejd indítsd el ez nálam tovább ment mint 11% de utánna ez is behalt
Vissza az lg tools és ha minden igaz akkor már jó lesz nekem így müködött!Lenne egy kérdésem is akik a V20b-t használjak nem tapasztalnak GPS hibát?
Nekem többször eldoja a jelet sajna amit a V20a alatt nem tapasztaltam????
Valami ötlet mit lehet vele tenni?
Tegyem vissza a v20a t??? -
Noys187
tag
Szerintem az, hogy Te azt állítod, hogy az Ázsiai készülékekkel több probléma volt abban az állítólagos telefon-kereskedésben ahol 'talán' dolgoztál, még nem jelenti azt, hogy tény!
Például, a 'visszatérő' vevőd is nagyon okos lehetett, ugyanis NINCS megjelölve a telefonon, (Sem az akku alatt, sem sehol máshol! Hacsak nem az agyába integrált chip segítségével lekérte az IMEI-szám alapján...) hogy melyik Országba/államba 'készül utazni' és nem véletlenül... UGYANIS, pontosan ugyanazon az MEO-n megy át minden egyes telefon/alkatrész, ugyanazokkal az alkatrészekkel vannak összeszerelve (Minőségbiztosítási okokból), csupán annyi a különbség, hogy az alaplapokra más-más szoftver kerül... A szogáltatós telefonok is csak azért szolgáltatós telefonok (Ez ugyan a 4X-re nem igaz, csupán a hálózat-függőség), hogy a szolgáltató, a már saját képére szabott (Bootanimáció, saját appok, stb stb) ROM-ot teheti fel a készülékre, és ugye szolgáltató függővé varázsolja a telót...Vagy a B variáció, hogy már így rendel egy bizonyos készletet...
Hagyhatnánk már ezt a 'Biztos azért mert ázsiai....' kérdést, mert Qurwára nem befolyásol semmit sem.... -
Quqesz
nagyúr
na akkor sorjában:
szolgáltatós telóra is jön frissítés,csak azok mindég késnek,mert még pl a V20B-t nem adták ki Hungary-ra és addig nem lehet az LG support tool-sal frissíteni(hivatalos LG frissítés).Van lehetőség viszont a KDZ frissítésre,ami szintén LG progi,csak nagyobb jogosultsággal.Még nem volt olyan eset,hogy vki KDZ-vel újrahúzta és vinnie kellett volna szervizbe,nem jellemző a hibás készülék így igazából nincsen tapasztalat.....vannak optimalizációs elmaradások app készítő cégeknél,sajnos Tegra 3 esetében többször előfordul,DE nem mindenkinél...pl:van olyan autós app(RR3),ami sokaknál fut,de van akinél szaggat.De ez minden telónál így van pl a RR3 S3-on is van akinek xar....(play vélemények).Esetleg próbáld újra telepíteni,hátha akkor jó lesz....
beáll/wifi/speciális(menü gomb)/Képernyő zárás után ébren maradjon--> itt ha a mindig-et választod,akkor ébren fog maradni....
kb 4-5 feltöltés után áll be az akkuidő,addig lesznek rövidebb napok(ez minden frissítés után is igaz). Nyomkodás függő kb 1-1,5 nap-ot bír....nálam kb 2%/óra éjjel-nappal....
-
tdk.112
aktív tag
Sajnos az üzemidő siralmas, én Nexus S-ről jöttem, az sem volt a legjobb, de ez még ahhoz képest is harmatgyenge. Na nem baj, minden éjjel töltőre rakom, és kész.
A Wi-Fi-t a Settings>Wi-Fi>Advanced>Keep Wi-Fi on during sleep alatt tudod állítgatni (mint minden androidos telefonnál).
-
DJ. Ru$y
nagyúr
http://www.lg.com/hu/mobiltelefon-keszulekek/lg-Optimus-4X-HD-P880
Tényleg sokáig kellett volna keresni, felsorolásban a 3. pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged