- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HGTimber
tag
válasz
nikkor #23151 üzenetére
Bluetooth headset: Jabra Arrow - én elégedetten használok ilyet.
Autós töltőből szerintem mindegy, csak min. 1 A-es legyen. -
Quqesz
nagyúr
válasz
nikkor #18910 üzenetére
két féle.képpen lehet bekapcsolni a gps-t
1.értesítősáv lehúz és ott bekapcsolod,de ez csak a gps antennát élesíti
2.menü gomb/rendszerbeállítások/hozzáférés tartózkodási helyhez/bekapcsoló gomb jobb felül ami aktiválja a gps antennát és az agps-t is(gsm,wifi segítség) itt kell csak a második pipa(agps) és úgy elindítani a térképek appot,majd pozíció keresés.Ez szolgál a magyar műholdpozíciók letöltésére,ami meggyorsítja a keresést.
más
gogli navi már nincsen külön,be lett integrálva a térképek appba. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
nikkor #18878 üzenetére
Ha visszaállítasz bármit is, az az új rendszert is belassíthatja, nem javallott a visszaállítás. A mentést megcsinálhatod belső SD-re is majd PC-re másolva reset, visszamásolod ugyanoda ahol volt (!!) és kész. De még egyszer, valószínűleg lassíthat egy visszaállítás a rendszeren.
-
Wieder12
tag
válasz
nikkor #11637 üzenetére
Ma kicsit adtam a készüléknek, először éreztem, hogy tényleg meleg a hátlapja, utána kiléptem beállításokba full-ra akartam rakni fényerőt 70%-ig engedte azzal a szöveggel, hogy nem lehet tovább növelni a fényerőt túlmelegedés miatt! Nem tudom, hogy más találkozott ezzel a jelenséggel gondoltam megosztom
Meg egy olyan kérdésem lenne, hogy ha független készüléket vásárol az ember bármilyen gsm boltba, és gsm grancia van rá, esetleg ha azt beviszi valaki lg gyári szervízbe lehetséges, hogy még is garanciáztatják, vagy ahhoz kimondottan kell egy LG garancia levél? Mert vannak egyes gyártok ahol a készülék gyártási számából visszatudják nézni, hogy mikori és garancia papír nélkül is javítják!
-
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
Ha garis a készülék és ezt szem előtt akarod tartani, akkor úgy is hozzájuk fogod bevinni. Nem kell nagyon aggódni, ha mégis be szeretnéd biztosítani magad, a leadásnál úgyis kitöltetnek veled egy papírt, ott ráírod pontosan a hibát és kiemeled, hogy ezen kívül más problémát nem tapasztaltál. Amikor átveszed szintén kapsz egy papírt, előtte a helyszínen kipróbálod alaposan, és ha valami nincs rendben, szólsz és leírod szintén a papírra. Saját példányod legyen mindkettőből.
Ha a javítás költségét neked kellett állni, és mégis valami gáz van a telóval, akkor azért szólsz, hisz vizettél érte.. ha ők állták a költségét a garancia miatt, akkor meg azért, mert garis.
Ez a munkájuk, értenek hozzá, biztos vannak a linkelt videónál pontosabb, hivatalos leírásaik. Persze van, hogy mégis gányolva kerül ki egy készülék a szervizből.. lehet h épp sürgette az idő, vagy már úgy is fel akart mondani.. vagy péntek délután volt.. vagy akármi.. de ez bárhol előfordulhat, minimális az esélye.
Szerintem első körbe a hivatalos, garis szervizbe vidd, ha önköltséges, legalább egy árajánlat kérés idejére. -
-Mosquito-
őstag
Szia,
Több gyártó is Telemaxnál javíttatja a készülékeit. Az más kérdés,hogy elvállalják-e hogy hozott anyagból megcsinálják-e neked. Ez addig nem derül ki míg meg nem kérdezed. Igaz a videót nem néztem meg de nem lehet nagy ördöngösség kicserélni. Én speciel a saját Omnián I-en cseréltem ki 30perc alatt. De az Omnia II-en sem tartott tovább Próbálj meg egy GSM boltot a környékeden keresni aki ezt megcsinálná. Aki elvégzi általában garanciát szoktak vállalni egy ilyen csere,javítás után. A másik. Ne majrézz ennyire.
-
Takhanto
őstag
1 éve vettem optimus pro-t, már az elején lecseréltem a szoftvert cyanogenmod-ra, véletlenül letégláztam. Elküldtem vodafone-nak ők meg Telemax-nak. Alaplap cserés volt, így tuti hogy teljesen szét kellett szerelnie. Most is ezt a telefont használok, semmi baja. Az összes szólgáltató Telemax-nak küldi ha rossz a telefont, szerintem nagyon jó szerviz.
-
Quqesz
nagyúr
Ha pestre küldöd akkor a telemax-hoz kerül.Nem igazán szoktak sok dolgot gariban megcsinálni,ha gondolod nézz utánnuk.Régi Ericssonom mesett vízbe(duna)és mikor beküldték csak annyit mondtak,hogy nem garis és raktak egy telemax matricát a csavarra,ha esetleg bepróbálkoznék mégegyszer.Volt egy kis samum 2007-ben,amit leejtettem én is és olyan szerencsétlenül esett,hogy azonnal keresztbe repedt a kijelzője és halál volt.Kb egy hetes lehetett amikor visszavittem a tmobilhoz és ott a szervizes pali mondta,hogy ezt gariban nem cserélik,de megcsinálja ott helyben,csakhogy a 20e telefonhoz 14e volt a kijelző.Inkább vettem másikat. Szval én utánnuk néznék,v esetleg másik helyen és ha nem győzött meg akkor amit a többiek írtak,hozzáértő haver+videó.Márkaszervízben ki kell fogni a jó szerelőt.
-
Naras
őstag
Nincs egy elektrós ismerősöd, aki szokot forrasztgatni, bütykölni, esetleg még erősítőket is építgetni? Videóval simán összepakolja neked sztem, jobb lesz, mint az új...
Vagy, nem is muszáj elektrós, csak valaki, aki nem idegenkedik az apró csavaroktól, alkatrészektől... meg lehet ezt bütykölni házilag is simán sztem is...
2X - nél volt valaki, aki cserélte a digitizert, keretestől, stb, aztán valami apróságot elcseszett, utána vitte be szervízvbe, ott egy pár ezresért azt is megcsinálták neki... szal, max utólag elviszed, így sem, úgy sem garis szerelés... Bááár, az a 2X már lehet nem volt garis, itt meg ha te nyúlsz bele, akkor ugorhat a gari -
pivi.l
tag
Ezzel az alkalmazással megkeresheted a közeledben lévő hivatalos Lg mobil szervizt: LG Mobil Szervizkereső
-
Quqesz
nagyúr
na a távolság és fényérzékelő érdekes,mert nekem volt olyan,hogy elvettem a fülemtől a telot és nem jött vissza a kép,majd letöröltem ujjal és visszajött.nem szereti ha nem tiszta,elég érzékeny.
más
újgsmel Patics szívott,arabot kapot eus helyett,és 3x cserélték neki.nem jó banda -
DJ. Ru$y
nagyúr
Kipróbáltam, hívás közben nyomogattam a bekapcsgombot, közben lefogtam a "közelségérzékelőt", szóval:
- Rövid nyomkodásra nem reagál a telefon semmit, ha a közelségérzékelő "lekapcsolja" a kijelzőt
- Hosszabb megnyomásra bejött a kikapcsolás, újraindítás, repülőmód, de ezt is csak akkor láttam, ha "feloldottam" a közelségérzékelőt.Ennyit tudtam hirtelen megnézni, szerintem a közelségérzékelővel van valami nagyobb para nálad.
-
Naras
őstag
A főkapcsoló gomb a távolságszenzortól függetlenül működik, ha a szenzor kikapcsolja a kijelzőt, attól azt még nyomogathatod... sztem... és ha a szenzor sérült, akkor könnyen előfordulhat, hogy nem fogja érzékelni, amikor elvetted a fejedtől...
Egyébként ma én is észrevettem egy hosszú, de nagyon vékony karcocskát a kijelző tetején... gondolom ahogy törölgettem, lehetett valami kvarc vagy valami a felületen, ami picit meghúzta... mondjuk, csak nagyon kicsit, bizonyos világításban, és szögekben látszik... majd megszokom -
DJ. Ru$y
nagyúr
Hali!
Először is részvétem. A GG "egybe van húzva" a kijelzővel ha jól tudom, szóval csak együtt cserélhető. Volt itt egy srác, ha emlékem nem csal, aki olcsón szerzett ebayről új kijelzőt. Ha ha ezt megléped már olcsóbban jössz ki talán, mint itthonról csak kell egy jó szerelő aki vállalja, hogy kicseréli. Hívás témára valószínűleg elmászott a fényérzékelő, esetleg megadta magát az "ütközéstől".
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Gyári kábel, nem előlapi kivezetett USB, hanem direkt alaplapi, ha használsz USB hosszabbító kábelt azt is el kell tüntetni a képből.
Kex! Egyre sűrűbben fordul elő... eddig nem beszéltünk típushibáról, de ez lehet fel kell kerüljön a listára...
Ha cserélik (és EU-sra) akkor szerintem cseréltesd. Neked kell tudnod, hogy az EU és az 1 px megér-e x napot a telefon nélkül.
-
Quqesz
nagyúr
Ha a te sms-eid,akkor bizony mégis csak felkerült a simre.A szolgáltató nem tárolja,tehát utólag nem tudod lehívni,csak a simre tudod menteni és utólag visszanézni más telón.Én nekem mindég ezért tüntek el a régi sms-eim,mert nem mentettem le....
Ha jól emlékszem neked volt nokiád előtte?nos az olyan telefonok csak akkor töltöttek le a simről bármit is,ha kiadtad rá a parancsot,ergó ha te ezt nem tetted meg akkor bár ott voltak az sms-ek mégsem láttad.Az okostelefonok viszont amint beraksz egy simet és bekapcsolod azonnal letölt minden adatot a simről(telefonszá/sms). -
Quqesz
nagyúr
4478
+
SMS
ellenőrizd az sms kiszolgálót v az sms beállításoknál(üzenetek/menü gomb) v a beállításokban/hálózati beáll.DE a te esetedben a számhordozás miatt is lehet,hogy jegelve volt a szolgáltatás(főleg ha mindkettőtök ott van és nem ment).Számhordozás alatt kb 4 óra,amíg nem működnek a funkciók.Ha ezután sem megy kikapcs/bekapcs(mert ilyenkor adatokat tölt le a sim) és ha ez sem segít hívd a szolgáltatót.
gyorshívás
eszembe jutott,hogy ha megnézed van olyan,hogy kedvencek(négy ablak van tárcsázó/hívásnapló/névjegyek/kedvencek-gyakran hívottak).ha megnézed a widgetteket találsz ott olyat ami a kedvenceket v a gyakran hívottakat tartalmazza és ezt kirakhatod főlapra és ott csak katt oszt hívod.... -
Quqesz
nagyúr
tanulj tesó,tanulj
QR
letöltesz egy QR kód progit és ha elindítod lessz középen keresztbe egy piros csík a kijelzőn,na azt úgy használod mint mondjuk a tecsóban a kézi leolvasót:vízszintesen ráhelyezed a kódra,hogy beleférjen az egész a kijelzőbe.a kriksz-krakszos is így mükszik...
ikon
olyan mint a windowsban,egy program indító ikonja
widget
egyszer ugyan azt tudja mint az ikon+ha win7-en szoktál használni mondjuk mini alkapmazásokat,akkor olyan.egy futó program kicsi ablakban kihelyezve a főablakban(v mint a tv-nél kép a képben)
gyorsbillentyű
aszzem itt nincsen,csak olyan van ha a tárcsázóban megnyomod vmelyik számot,akkor a számhoz tartozó betüket használó neveket feldobja.pl 1 - ABC - andrás,antal stb........ -
Quqesz
nagyúr
Ráböksz az eseményre és új ablakban megjelenik az esemény, jobb felső sarokban megjelenik egy ceruza és egy kuka ikon.Jegyzetben ha újat veszel fel amikor beírsz látsz majd a jobb felső sarokban egy óra ikont,na ott beállíthatod.amúgy ne ilyedj meg,hamar meg lehet szokni a naptárat.
-
-
Quqesz
nagyúr
Szia!
Minden android esetében a használati protokoll az,hogyha felmész bármilyen wifire,akkor a mobilnetet bontja.Ha bemész a menüben oda ahol látod a wifi kapcsolatokat/elérhető hálózatokat(ha jól emlékszem Beállítások/Wifi kapcsolatok) akkor a menü gombbal előhívhatod a speciális menüt.Ott be tudod állítani meddig éljen a wifi kapcsolat a képernyő lezárása után (nálam "soha" és a képernyő lezárás után kis idővel visszamegy a mobilnetre,majd kijelző felkapcsolásakor ismét csatlakozik a wifire)vmint hogy nyílt hálózat esetében értesítsen+ a gyenge hálózatokat is mutassa-e.Ha fent akarod hagyni wifin folyamatosan,akkor számolj vele,hogy az aksit is jobban szívja kicsit(ugye megy egyszerre a wifi és mobilhálózat modem is). -
Quqesz
nagyúr
Hi!
Üdv a klubban,remélem meg fogsz elégedni a telóval.Nos a telenor eusat ad csak el ezért egyszerű a dolgod.A frissítés nem törli az sd tartalmat(sem külső,sem belső),csak egy újabb verzió kerül fel.Backupot tudsz csinálni a telón is,mert van egy ilyen app,de azt nem tudom hova menti(valószínű a belsőre v szgép?).Esetleg egy letöltött appal(pl titanium backup).Ebben nem vagyok otthon,mert a zenéket,fotókat,videókat nem törli a frissítés és a gyári visszaállítás sem,ha nem kéred.
Mobiladatokat a Beállítások/tovább/mobilhálózatok/Adatforgalom engedéjezése(v vmi ilyen,de az első menüponton legyen pipa,meg fogod érteni).Le is tudod ellenőrizni mennyit használtál a Beállítások/adatforgalomban(asszem ott is be lehet kapcsolni).
Autóstöltőt bármilyet vehetsz csak microusb-s legyen(pl hama).Azt tudod esetleg megnézni mennyi a törltőáram.A hálózatról 1.2A vesz fel míg az autós töltők ennél jóval kevesebbet,de néz szét melyiknek közelít ehhez legjobban az értéke.Nekem hama van 1500-ért és tölt rendesen,bár még nagyon hosszan nem használtam.
Ha felmész az lg honlapjára és beütöd a teló számát(LG-P880),akkor le tudod tölteni onnan a magyarnyelvű használati útmutatót is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest