Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
Tiger. #28316 üzenetére
USER ERROR
Így nevezik ha valaki nem tudja rendeltetésszerűen használni a telefonját.
Nekem miért fut hiba és adás mentesen? Havonta egyszer újraindítom de akkor sem azért mert akadna vagy lefagyna. Amióta megtaláltam melyik (általam feltelepített) alkalmazás húzta le az akkut és letöröltem azóta 2 napot bír az akku. -
BBandigyerek
tag
válasz
Tiger. #26846 üzenetére
"esetek nagy % ban nem jók" biztos sokan vannak, akik ezt állítják, én se vagyok vele maradéktalanul megelégedve, ami azt illeti, hardveresen, küllemre abszolút tetszik, de szoftveresen sajnos azt kell mondjam az S2 stabilabb volt (egy-kétszer mérgembe rá tudtam volna taposni az LG-re, a 2 meg a 4X-re is), de mégse emlegetem ezt föl itt mindig
Ugyanakkor az is tény, hogy akármilyen telefonról lehet ilyen véleményeket hallani, szóval én az ilyeneket már nem tekintem hitelesnek, csak a saját tapasztalatot. Ha minden olyan lebeszélő kritikát megfogadtam volna, amivel az eddig megvásárolni akart készülékeimet illették, a büdös életbe egy nyamvadt körtárcsás telefonom se lett volna
-
BBandigyerek
tag
válasz
Tiger. #26786 üzenetére
"csak azt tiszteltem, szerettem amelyik rá szolgál,t és eddig ezek voltak Nokia N95, N8" csatlakozom, tavaly volt N8-am, csak a kis kijelzőméret miatt adtam el. Kamerája brutál jó volt, gyári navija is jól működött, gyors volt, egyszerű, szép kijelzővel, 2010-es modell létére még csomó minden elérhető volt hozzá (alkalmazások, témák), bár a jó öreg Symbian nem hazudtolta meg magát, az enyém átlag havonta egyszer lefagyott.
Na de OFF vége tényleg!
-
JoinR
őstag
válasz
Tiger. #26788 üzenetére
Szerintem is teljesen felesleges, ráadásul offtopic vita. Akit nagyon érdekel, bevásárol mindenből és kipróbálja őket
Határ a pénztárca vastagsága, ahogy az előző hozzászólásban is utaltam rá.
Amúgy Te biztos többet antutu-ztál ebben a topicban, mint én (életemben nem futtattam még benchmarkot a telefonon)szerk: volt lakótársamnak egy régebbi HTC-je van, egy igazi ipari hulladék, tetű lassú, cserébe már a bekapcsoló gombra is kalapáccsal kell ütni, hogy működjön. Akksi nem cserélhető, számomra az eleve kizáró tényező.
-
tecra s1
tag
válasz
Tiger. #26259 üzenetére
Csak idő és pénz kérdése. Nagyon jó lenne ez a telcsi ha úgy működne ahogy az élő van írva. Nade 4 maggal ne akadjon már meg, ne kelljen 1 percet várnom mire betöltő ez a topik, és a zene se akadjon már meg ha el indítom a böngészőt. Csak ennyit kérek ! :-)
Ezen üzenet megírása 1 perc, elküldése 1 perc, !! -
hanics
aktív tag
válasz
Tiger. #25677 üzenetére
Eddig legjobb az MX player amit kitaláltak androidra.
Ha hardver + -s gyorsítással is akad a videó mert sajnos kódolási problémák vannak de az nem a telefon hibája hanem annak a retardáltnak aki lekódolta a videót akkor is át kell csapni szoftveres dekóderre és már megy is szépen -
Destroyer 4x
tag
válasz
Tiger. #25669 üzenetére
Nem mindenkinek van pénze mindig új telefonra és nem is az lenne a normális 1 hónapig használsz 1 telefont. Ezért vannak problémák amiket meg kell oldani. Nem hiszem hogy HTC One olyan csúcskészülék amivel semmi gond ne lenne. De ha nincs is majd fél év múlva lesz mert már "régi"
-
lolal
senior tag
válasz
Tiger. #25663 üzenetére
Tiger végre elhúznál innen a tudod hova mert már nagyon unom/unjuk ezeket a negatív bomba kommentjeidet és hogy neked amióta HTC One-d van azóta mennyire 12-éves szinten álsz agyilag és fikázod a volt készülékedet. Ha ennyi gondod volt a telefonnal akkor már régebben is eladhattad volna és eltakarodhattál volna innen , mert azzal hogy szarozod nem lesz jobb ugyan csak felbőszíted az egyszerű hétköznapi fórumozót mint engem is.
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Tiger. #24804 üzenetére
Haveromnak mint mondtam s3 van...nos ha elcserélnéd olyanokkal kellene foglalkoznod,hogy miért nem látod max fényerőn a napon,vagy miért zabálja a ramot,vagy miért kell hetente gyári visszaállítást csinálni és kb 2 naponta újraindítani,stb.....gyenge a wifid?kivetted a pipát a spec beállnál a gyenge hálózatok mellőzésénél?nekem az utcán veszi a jelet(meg vagy 6 másikat,amit másé nem)...mindezt gyári romal(no root)...értesítési led:nekem is hiányzott előszőr,de aztán letöltöttem egy olyan appot,ami mint a szifonon villogtatja a ledet ha van vmi(ja haveromtól lestem el,mert az s3 értesítő ledjét nem vette észre,olyan halovány)....lag a launcherben szintén.....
szaszalino
Sajnos minden telón van vmi xar,öcsém s2-öt vett,majd mikor nálunk bekapcsolta a wifit kb 45 másodpercig csatlakozott! fel....az F6-on meg ne görcsölj,kis hardver-nagy aksi....ennyi.Sony Z meg beázik,mert xar a szigetelés a fedőajtókón(leválik).....pedig az sem olcsó....a launcher akadás meg android sajátosság,pl asus hd7-es tabom van 4.2.2-vel meg 3x frissítéssel és szintén xar.....ja és a Zopo...igen,mert euban nem árulják,bizony attól még jó teló,ugyan úgy mint az Oppo,Jiayu,Huawei.Zte,Meizu,Tcl(Alcatel),Xiaomi......Félre ne értse senki nem azt mondom hogy most ez egy űber mindenben tuti teló,de máshol sem jobb a helyzet.....
-
Konyika
senior tag
válasz
Tiger. #24838 üzenetére
Küld át, ránézek
Ez lesz az?
│ █▐|▒│▐█
█▌│▒|▌█ Video Codec.....: x264 │ █▐|▒│▐█
█▌│▓│▌█ Video Bitrate...: ~1000 Kbps / Episode │ █▐│▓│▐█
█▌│▓│▌█ Frame Size......: 720x404 │ █▐│▓│▐█
█▌│▓│▌█ FPS.............: 25.000 │ █▐│▓│▐█
█▌│█│▌█ Aspect Ratio....: 16:9 │ █▐│█│▐█
█▌│█│▌█ Source..........: Video: BluRay - Audio: HHD (Thx) │ █▐│█│▐█
█▌│█│▌█ Size............: 42,469 MB ( 10 Season, 236 Episode ) │ █▐│█│▐█
█▌│█│▌█ Runtime.........: ~ 5220 Min ( 22 Min / Episode ) ── -
törölt tag
válasz
Tiger. #24792 üzenetére
az antutunak van egy kimondottan opengl es 2.0 teszt progija az 2705, az antutu meg csak 2d/3d-ben a 3d 2976, igazából ez is csalás mert az S2-ben ezerszer szarabb grafikus gyorsító van, maga az igaz teszt az egy játék, pl. a real racing3 vagy az asphalt8 mind2 opengl es 2.0-ás, a progik szaggatnak, a játékok meg zökkenőmentesen mennek, legalábbis nálam
-
törölt tag
válasz
Tiger. #24792 üzenetére
az a baj ez antutu igazából már 3.0ra van kiélezve, tuti hibásan mér a program, ez ugyan olyan mint cn, minél újjabb a tesztprogi annál erősebben hajta gpu-t, teszem azt, egy 3dmark 2001-el több pontot érne el a kártyám mint 2012-vel, vagyis a antutu-ban lévő opengl 2.0 teszt az 3.0-ra íródott nem 2.0ra, na nehogymá egy galaxys2 1,5szer jobb telefon mint a 4X, hadjuk már ezt a hülyeséget
-
törölt tag
válasz
Tiger. #24772 üzenetére
a t-mobil oldalán írják hogy HD hang elérhető
-
törölt tag
válasz
Tiger. #24770 üzenetére
a HD hang alap feltétele a 3G/HSDPA/HSPA+/LTE, jobb hangminőséget biztosít telefonhívás közben(majdnem olyan mint ha skype-on beszélnél), de az nem függ össze azzal hogy egy telefon 3G-s akkor a HD hangot is tudja,processzor-, szoftver és hálózat függő, itthon elsőként a Telekom vezette be, majd a Telenor, a Vodafone ennyiből le van maradva majdnem évekkel, mert nála nincs HSPA+/LTE hálózat, se HD hang, a Voda mobilnet sebességbe a HSDPA-val 7,2Mbit-et tud max még a Telenor és a Telekom HSDPA 14,4 Mbit, HSPA+ 21 Mbit letöltési sebességgel bír, az LTE meg 21/42/60/80/100 Mbit itthon,
-
törölt tag
válasz
Tiger. #24742 üzenetére
de több oldal is azt írta hogy 1500 felett veszélyes a tuning mert instabillá válhat a telefon és a cpu károsodását okozhatja, én azért nem teszem fel 1700re
közbe megtaláltam a hivatalos oldalt és ott azt írják hogy 1 magos üzemben 1700, 4 magos üzemben 1600ig használható -
hanics
aktív tag
válasz
Tiger. #24680 üzenetére
Passz majd kiderul nekem egy darab szamot se mentek simre. Ott a gooogli arra. Kicsit csuszni fogok mert egy kis finomhanngolast kell vegeznem.
Meg nem az igaziUi. Javitashoz nem kell torolni. Attol fugg melyiket rakjatok es hogyan fel.
Rendszerfileokat felulirja.De elofordulhat olyan mint cm alatt hogy frissites utan nem az igazi.
Akkor sajnos format kell. De majd kitapasztaljatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest