- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
mackoapo11 #22536 üzenetére
Ez jó hirdetés, lehet lesz belőle valami, köszönöm szépen
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
TrueWhitee #22506 üzenetére
hát na igen, ezek a piszkos anyagiak, ugyanis semelyik mobilszaküzletben sem tudom becseréltetni 1az1ben 4X hd-t sgs3ra
ráfizetni meg nem tudok, -
adamsauvage
aktív tag
válasz
mackoapo11 #22493 üzenetére
bármikor elcserélném S3ra a 4Xemet
-
adamsauvage
aktív tag
Mondjatok nekem egy jó custom romot légyszives, meg hozzá egy kernelt
-
adamsauvage
aktív tag
[link]
ezt csak én várom vagy még más is???? -
adamsauvage
aktív tag
cm 10.1.3 RC2-ben az istenért sem akarja beszinkronizálni a facebook kontaktjaimat, az összes rommal sikerült megcsinálni, de most amikor felrakom a facebookot és először bejelentkezem akkor nem is dob fel olyat hogy "sync contacts" pedig eddig mindig minden romon feldobott, erre valaki valami megoldást tud???
amúgy a rom nagyon jó akksi idő szuper legalábbis ahogy én használom hogy egésznap a net meg csomó skype videó a barátnővelés bírja, teljesítmény meg atom
ajánlom mindenkinek
-
adamsauvage
aktív tag
Akksiban melyik a legjobb rom?
-
adamsauvage
aktív tag
CM 10.1.2-ben van alapból GAPPS? (a stable verzóban)
-
adamsauvage
aktív tag
Ezzel valakinek valami tapasztalat?
-
adamsauvage
aktív tag
Van valakinek már tapasztalata/véleménye a CM 4.3-ról????
teljesítmény satöbbi???? -
adamsauvage
aktív tag
Akit érdekel kijött újabb kiadás a Jellyfish-ből
-
adamsauvage
aktív tag
CDMA-ra volt állítva, feladtam nem rakom fel, egy custom romot raktam fel nagyon pöpec, antutu-val egyből produkált 14600 pontot
jellyfish-el 11-12 ezret csinált csak na mind1
(20c alapú ez a custom rom amit felraktam, ha hülyeséget írtam ne hurrugjatok leén azt olvastam hogy 20c alapú
-
adamsauvage
aktív tag
Próbálom felrakni a v20b-t de nem jön össze, a KDZ updater ezt írja ki
00:22:17 : Launching SW update
00:22:17 : Unpacking KDZ
00:24:12 : KDZ file extraced
00:24:55 : Files were extracted.
00:24:55 : LGMobileDL Load.
00:24:55 : Port = -1
00:24:55 : Connecting to phone
00:25:00 : PHONE WAS NOT FOUND!
00:25:02 : ===FINISHED===(a bootloader nyitott, a gép win8 64bit, a modemet letiltottam az eszközkezelőben ahogy le van írva,)
ja még annyi hogy próbáltam egyik usb-be dugni (2.0) --> nem jó
próbáltam másikba(3.0) ---> nem jó
légyszi segítsetek
Köszi -
adamsauvage
aktív tag
válasz
TrueWhitee #19442 üzenetére
Kösz, neki is állok tesztelgetni
-
adamsauvage
aktív tag
Az iGo-n kívűl mi a másik legjobb navigációs szoftver? mert olvastam (azt hiszem itt) hogy a Sygicnek a térképei enyhén szólva is régiek.
Tud valaki valamit ajánlani? -
adamsauvage
aktív tag
válasz
TrueWhitee #19436 üzenetére
úgy gondoltam ahogy te, hogy egy gyáritól eltérő "dallamot" állítok be csak nem tudtam sehogy máshogy megoldani, amikor kérdeztem akkor leírtam hogy miért nem
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
TrueWhitee #19434 üzenetére
köszönöm, de mivel épp ráértem ezért mindenkihez beállítgattam egyenként, jó kis muri volt :/
-
adamsauvage
aktív tag
Felraktam tegnap a Jellyfish romot én is, és az lenne a kérdésem hogy hogy lehet egyedi csengőhangot beállítan? gyárival ment ott csak rányomtam és pikk pakk kilehetett választani zenék közül is, jellyfishnél ha rányomok a "+"-ra akkor azt írja ki hogy nincs erre alkalmas alkalmazás a telefonon és hogy bekapcsolom-e a kikapcsolt beépített alkalmazást? töbször rányomtam hogy igen be akarom kapcsolni de semmi, feltettem a "ring extented-t" hátha azzal megoldódik de nem, Valakinek valami észrevétel?
-
adamsauvage
aktív tag
Üzemidőben melyik a legjobb rom????
-
adamsauvage
aktív tag
Hali
itt új vagyok, ma vettem 4X-t, kérdésem az lenne hogy hogy rakjam rá az official Jelly Bean-t mert olvastam hogy már kijött de OTA-n nem talál semmit....
LG szoftver meg lefagy, frissítés sztátuszban 5 százaléknál kapcsolati probléma eddig 3x.
Válaszokat köszi;Hali
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged