- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesC
tag
válasz
pulutodurumo #28323 üzenetére
Köszönöm!
-
Mitics
tag
válasz
pulutodurumo #28283 üzenetére
Köszönöm!
Nem EU-s. Jesszus de rég volt márOlvasom az 1. hsz-t, de nem merek nekifogni. Emlékszem, hogy anno is egy fél éjszakát sz.ptam vele
Letöltöttem a linkről a KDZ_FW_UPD_EN.7z-t és a LG Firmware Update Central-ról a V20B_00.kdz-t. Ezeken kívül kell még valami más a frissítéshez?
-
szqter
tag
válasz
pulutodurumo #28228 üzenetére
A lényeg az lenne, hogy tudjam mennyire van elhasználódva az akkumulátor...
sajnos elég hard user vagyok az utóbbi időben, naponta legalább kétszer töltöm a telefont
4000 forint körül van egy gyári akksi, akkor próba-szerencse alapon szerintem beruházok egyre...
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #28214 üzenetére
Faktory retesz után a hálózat újra rendben, viszont recovery továbbra sincs
-
BBandigyerek
tag
válasz
pulutodurumo #28124 üzenetére
Köszi a tippet, utánanéztem, ez a Redmi-széria elég jófajtának tűnik
-
tfery
tag
válasz
pulutodurumo #28127 üzenetére
Nem annyira a kamera, hanem a közelgő Win 10 miatt választottam. De azért a kamera, a dedikált kamera gomb, az 5 collos amoled kijelző, és természetesen a kíváncsiság is közre játszott a döntésemben. Na meg szép a telefon is, épp úgy mint a 4X HD. Nekem a szögletes egyszerű csicsa mentes formák tetszenek, másoknak meg a lekerekített. Így kerek a világ.
Tfery
-
cactusx
csendes tag
válasz
pulutodurumo #27784 üzenetére
uhhh,
és egyetlen módszerrel sem??
akkor besza.... -
ToomyC
aktív tag
válasz
pulutodurumo #27725 üzenetére
20.-i NIGHTLY-t raktam rá , gyári ROMhoz képest gyorsabbnak tűnt , már nincs nálam mert nem én használom , viszont a G2mhöz képest borzalom.Akinél van nem panaszkodik,annyit mondott ha lekapcsolja a mobilnetet akkor a hálozati ikon is lekapcsol,de hívni tud ....
-
ToomyC
aktív tag
válasz
pulutodurumo #27722 üzenetére
Köszi , ezzel sikerült ...
-
tdk.112
aktív tag
válasz
pulutodurumo #27510 üzenetére
Nekem nem jött be. Nem is köszönöm meg.
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
pulutodurumo #27458 üzenetére
Köszönöm csak nem akartam órákon át keresgélni
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #27401 üzenetére
Rögtön itt az 5.0.valahányas play store frissítés, hátha azt már nem kell mókolni.
-
nostress
tag
válasz
pulutodurumo #27376 üzenetére
Nekem lassan 1 éve jelen van.
SIM-nélkül lehet hogy jó. Hétvégén megnézem.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
pulutodurumo #27202 üzenetére
a bootloadert a 4.1.2-re írták eleve.
szerk:
(#27201) atomchicken-nek címzem -
AliasB
senior tag
válasz
pulutodurumo #27181 üzenetére
Ha nem gyári akkor azzal előfordulnak problémák. Azokat nem ismerem.
-
nostress
tag
válasz
pulutodurumo #27177 üzenetére
"Audiomix"
-
AliasB
senior tag
válasz
pulutodurumo #27162 üzenetére
Én más modult nem használok de nem is ismerem őket. Milyen modulok vannak még hozzá amiket használsz? Hátha van olyan amelyik nekem is jól jönne csak nem ismerem.
Köszi! -
Cruiserke
tag
válasz
pulutodurumo #26743 üzenetére
Eredetileg cm volt fent, ott csinálda, de recovery reboot nem működött. Ezért felflasheltem egy gyárit de bootloop egyből. Esetleg arra tudok gondolni h hibásan ment fel. Megpróbálom másodszor is.
Valaki tudna esetleg linkelni egy v20A verziós kdz-t? -
AliasB
senior tag
válasz
pulutodurumo #26612 üzenetére
Köszi a segítséget! Feltettem és jelentem most is megvannak a reklámok az alkalmazásokban. :S Hol lehet a hiba?
-
BBandigyerek
tag
válasz
pulutodurumo #26551 üzenetére
ÁÁ, értem
nem tudtam, hogy ez ilyen biztonsági funkció, köszönöm a fölsötétítést
-
FabioeM
csendes tag
válasz
pulutodurumo #26446 üzenetére
Köszi szépen.
De elolvastam, csak ezek szerint már túl rég volt -
szqter
tag
válasz
pulutodurumo #26365 üzenetére
ha jól tudom már nem kötelező a greenifyhoz a root
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
pulutodurumo #26333 üzenetére
Van hivatalos 10.2 is. Csak nightly és már nincs fent az oldalon.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
pulutodurumo #26329 üzenetére
Eltudnád küldeni a linket, ahol a 4.3as Androidot futtató CMet le tudnám tölteni? A CM hivatalos oldalán nem találom a CM stable 10.2.x-et. Köszönöm.
-
Rebel007
csendes tag
válasz
pulutodurumo #26329 üzenetére
Én a gyári 4.1.2-t használom és az minden csak nem stabil. Folyamatos gondok vannak vele dobálja a netet, a hálozatot, lassabb lett, mint az alap 4.0.x-el. Most hoztam el a szervízből, de ugyanolyan mint volt.
-
benee23
csendes tag
válasz
pulutodurumo #26234 üzenetére
Hmm.. az valóban nem volt bekapcsolva, de úgy emlékszem 1x próbáltam úgy is de úgy sem müködik. Mind1 már nem szenvedek vele. Talán ha majd újra rakom a gépet akkor is próbálkozom egyet hétvégi programnak jó lesz! Köszi mindenkinek a segítséget!
-
hanics
aktív tag
válasz
pulutodurumo #26189 üzenetére
Egy kicsivel tobbet tud.
Sok kulombseget nem veszel eszre 4.4 es 4.3 kozott. Egy kaptafara keszultek. Par apro modositas es dolog kerult bele.Lenyegesebb kulombseg az ART mod. De hat azt meg nem minde. Keszulek tudja lekezelni.
Ezert is van hogy ha at akarod kapcsolni ki irja hogy hat lehet nem a legjobb lesz.
-
hanics
aktív tag
válasz
pulutodurumo #26169 üzenetére
Megnezem ezt a lehetoseget is. Hallani halottam rola de igy beepitesen nem gondolkodtam.meg rajta. Ha nem nagy dolog akkor mar ebbe a javitottba beleepitem. Ha dok a macera vele akkor a kovetkezobel lesz bent
-
Tötyö
csendes tag
válasz
pulutodurumo #26046 üzenetére
Köszöntem szépen a tippet, sikerült is bezsákolni, hibátlanul működik - és mellesleg tényleg jó füles.
Viszont a pofátlanság netovábbja, mennyiért vesztegetik net- és világszerte ahhoz képest, amennyiért a "legkisebb is számít" adja...
-
hanics
aktív tag
válasz
pulutodurumo #25933 üzenetére
Mind ketton javit ugy tudom es par visszajelzesen is ez van hogy jobb lett.
Ooooo eszrevetel....
Lehet sikeresen kigyomlaltam a romombol a hidden menut....Masnal mukodik aki ezt a romoz hasznalja meg???
3845*#880# ????Mindjart mellekelek majd kepeket hogy mit hogy lehet hazavagni
-
hanics
aktív tag
válasz
pulutodurumo #25853 üzenetére
igen az alapba
-
BBandigyerek
tag
válasz
pulutodurumo #25769 üzenetére
Egyelőre nem néztem mást, az S2-t el kellett adjam, anyagi okokból pár hete, most úgy alakult, hogy egyik cimborának eladósorba került a 4X-e, elég jó áron, azért tettem fel a kérdést. Kíváncsi vagyok rá, volt 2X-em, szerettem, 4.0-val jó telefon volt, csak attól másztam falra, hogy néha telefonálás után lemerült 5%-ra
-
nostress
tag
válasz
pulutodurumo #25778 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2180688
Ezzel csináltam. Ez nem jó? -
nostress
tag
válasz
pulutodurumo #25774 üzenetére
Ami a legelső oldalon van rootolási útmutató, az még aktuális? Működik 4.1.2-vel is?
-
Konyika
senior tag
válasz
pulutodurumo #25713 üzenetére
Ez nem feature és nem is bug! Be lehet állítani a beállításokban, hogy mikor világítson
cenius1:
Neked is szólt! -
bali73
tag
válasz
pulutodurumo #25568 üzenetére
Rendben
-
Tiger.
nagyúr
válasz
pulutodurumo #25568 üzenetére
Ok rendben
-
bali73
tag
válasz
pulutodurumo #25413 üzenetére
Akkor kérném a segítséged mivel látom te vágod a témát.Nem akarom heti szinten váltogatni a romokat.Szeretnék egy stabil és remélhetőleg jobb akku idővel rendelkező romot és ennyi.A gyári rom akku ideje katasztrófális szerintem.
-
TDIPeti
újonc
válasz
pulutodurumo #25381 üzenetére
Helló!
Tudsz segíteni nekem. A rootolásban? -
bali73
tag
válasz
pulutodurumo #25405 üzenetére
A kártyákat már látom csak az all in one nem látja a telót.
-
bali73
tag
válasz
pulutodurumo #25396 üzenetére
Na a kártyákat már látom.A honlapon lévő driver nem volt jó.Egy régebbivel működik.Viszont az all in one-al nem jutok előbbre.
-
hanics
aktív tag
válasz
pulutodurumo #25393 üzenetére
Akkor úgy fogalmazok hogy persze Xblast meg Gravity box- l persze bele lehet rakni, de ahogy te is írtad, hol megy hol nem.
Ha meglehetne oldani rendesen nem kellene ilyen külső +2 program ami nálam valamiért x-y idő után hazavágta a rendszert. Bármit kipróbáltam a gyári 4.1.2- vel kapcsolatban se a gyári se egyik custom rom se tudta alapból ezt.
Így meg nehéz megoldani. Én jobban híve vagyok ha alapból tudja akkor mehet, ha másik program kell egy másik program futtatásához akkor meg mehet a levesbe. Az ilyenekben nem bízok
De utána nézek hát ha valahogy meg lehet oldani a Transparent dolgot.Nálam csak az a jó ami gyári
-
bali73
tag
válasz
pulutodurumo #25381 üzenetére
Én is nagy levegőt vettem de elakadtam már ott hogy ha elindítom az all-in one progit felugrik az ablak de a telefont nem látja.Azon kívül ha rádugom a pc-re a telót nem látom sehogy sem az sd kártyákat.
-
Bubu2012
csendes tag
válasz
pulutodurumo #25385 üzenetére
Köszi szépen ! Honnan tudnám letölteni, ingyenesen ?
-
bali73
tag
válasz
pulutodurumo #25359 üzenetére
Az igazság az hogy így nem merek nekiállni.Rootoltam már az előző telefonjaimat de ott találtam szájbarágós magyar leírást és úgy ment.azért köszi a segítséget.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
pulutodurumo #24385 üzenetére
Ó, hát úgy mindjárt más.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
pulutodurumo #24382 üzenetére
Hmm, mondjuk az is lehet, hogy a VLC nem egészen ART kompatibilis. Te is ART-ot használsz?
-
tdk.112
aktív tag
válasz
pulutodurumo #24372 üzenetére
Nem használok feliratot, egyszerűen csak megszokásból VLC...
Megnéznéd, hogy nálad is force close-ol, ha bekapcsolod a hardveres gyorsítást?
-
tdk.112
aktív tag
válasz
pulutodurumo #24368 üzenetére
H264.
Bár most hogy mondod, eddig nem volt bekapcsolva a VLC-ben a hardveres gyorsítás...
---
Amivel viszont force close-ol.
-
Zavo
tag
válasz
pulutodurumo #24329 üzenetére
Nem tudom, kikapcsoltam az elején aztán annyi... Mondd meg te...
-
hanics
aktív tag
válasz
pulutodurumo #23881 üzenetére
ha szeretnéd azonnal átirom a verzio számot 99.9 Verziora
-
Konyika
senior tag
válasz
pulutodurumo #23816 üzenetére
Nekem samsung van. kiválóan müködik
-
hanics
aktív tag
válasz
pulutodurumo #23760 üzenetére
fura épp a drivereket cseszegetem a romhoz. Lg kiadta a forráskódokat a telefonhoz így ha valaki nagyon akar beletud piszkálni.
Persze nem árt Linux kőkemény ismerete hozzá. Mivel csak az alatt lehet moddolni a dolgokat.valamint meg lehet találni hogy tegra 3 alá vannak uj verekedek amiket nem árt firssiteni, de ezt csak rom építése közben lehet. Most ezen próbálok valahogy átrágni magam. a Geforce Ulp drivert már kicseréltem és megy. De elég macerás.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
pulutodurumo #23737 üzenetére
viszont a fényszenzor elég fura mert ha rá tolom maxra és bepipálom hogy automata legyen nem igen érdekli ki mehetek vele a sötétbe is nem veszi lejjebb pedig ott már nincs ennyire szükséges,valami ötlet hogy legyen beállítva hogy reagáljon is rá valamit?
-
hanics
aktív tag
válasz
pulutodurumo #23583 üzenetére
tudom, jelenleg az van fent
Saját telefonom tesztelem hogy át tudom-e portolni azt az alkalmazást cm11-ből a gyári 4.1.2-be
De eddig többnyire LGsystemUI Fejre áll -
hanics
aktív tag
válasz
pulutodurumo #22830 üzenetére
Hát gyárival nem is de 4.3.1-s bulid.prop al tudok szolgálni
-
hanics
aktív tag
válasz
pulutodurumo #22820 üzenetére
Mit akarsz benne modositani?
-
bullw
tag
válasz
pulutodurumo #22715 üzenetére
Semmi pánik, a srácok itt mindenben tudnak segíteni. Én is pár napja vettem ezt a gépet, és várom, hogy gipsztigris mire megy a 4.3.1-el, mert akkor lehet belevágok egy ilyen projektbe. Anno ZTE telóm volt, és azt két éve vettem, és eddig el is voltam vele. Ott is csináltam szoftvermódosítást, de az is eredeti volt, nem pedig CM, így ezek a KDZ dolgok nekem is újak, a bootloader nyitásról nem is beszélve
Azt se tudom az mi...
Aztán a root az nekem is ment a 4.1.2-re, mert itt segítettek. Aztán azóta is lesegetek, hátha hall valamit az ember.
-
toto0569
addikt
válasz
pulutodurumo #22712 üzenetére
Jól van ...csak annyira sürgetted...
-
toto0569
addikt
válasz
pulutodurumo #22708 üzenetére
na most én mondom,hogy "Vagy valami" csináltad?Nem kell megköszönni ...elég egy ---köszönöm---
-
toto0569
addikt
válasz
pulutodurumo #22708 üzenetére
Ha JB van a telódon akkor innen a Root bat-ra katt 2x [link]
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #22683 üzenetére
Valaki nem tudna hozzáfűzni valamit? Ha még egyszer ráengedem az "adb sideload superuser.zip" parancsot egy már rootolt telefonra akkor mi történhet? Jól jönne egy csináld nyugodtan / hülyevagyember!? vagy valami...
-
bullw
tag
válasz
pulutodurumo #22686 üzenetére
Lehetséges az, hogy amikor ráteszem tölteni, és eléri a 100%-ot, akkor kilövi magát a töltőről, és elkezdi a merülő fázist? Van ilyen lehetőség?
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #22683 üzenetére
-
75lion
tag
válasz
pulutodurumo #22664 üzenetére
Én nem indítottam újra és mindent engedett.
-
75lion
tag
válasz
pulutodurumo #22659 üzenetére
Megnyitod az Xposed telepítőt, azon belül a keretrendszert, és kiválasztod a telepítés/frissítés opciót.
Ha így sem jó, akkor ugyanitt eltávolítás, és újra a telepítés/frissítés opció. -
JulesC
tag
válasz
pulutodurumo #22452 üzenetére
Esetleg?
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #22452 üzenetére
Valami ötlet? Vagy reakció?
-
toto0569
addikt
válasz
pulutodurumo #22384 üzenetére
Örülök a véleményednek.
Tényleg jó itt a társaság.
-
toto0569
addikt
válasz
pulutodurumo #22382 üzenetére
Nem fognak összeveszni...
-
toto0569
addikt
válasz
pulutodurumo #22366 üzenetére
Ha jól értelmezem akkor az órajelet szeretnéd korlátozni.Valószínű,hogy a stock kernel nem támogatja...Csak Bootloader nyitás után tudod használni,kernel vagyRom csere kell hozzá.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #22366 üzenetére
Nincs senkinek ötlete/javaslata?
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #22354 üzenetére
Tárgytalan, megoldotta magát.
-
toto0569
addikt
válasz
pulutodurumo #22284 üzenetére
nézd meg,hogy lejön e? Saját mentés
-
75lion
tag
válasz
pulutodurumo #21097 üzenetére
Telefon,töltőfej,adatkábel,2db NFC matrica,füles,papírok.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
pulutodurumo #21097 üzenetére
1. a stabil 4.2-es,a nightly pedig 4.3-as
2. telefon.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged